16 Jun 2011

Αυτά είναι τα βραβεία που κέρδισε ο Σάκης στα MAD!


Φωτογραφία με τα τρία βραβεία που κέρδισε στην φετινή απονομή των βραβείων MAD «ανέβασε» ο Σάκης στο twitter του.

«Σε μια εξαιρετικά ανήσυχη μέρα, αυτά εδώ μου θυμίζουν την μεγάλη αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλο», έγραψε στα αγγλικά δίπλα από την φωτό ο Σάκης.

Σημειώνουμε ότι ο αγαπημένος όλων μας Σάκης Ρουβάς, αναδείχτηκε ο πιο δημοφιλής των Mad Awards κερδίζοντας συνολικά, τρία βραβεία.
To καλύτερο «Pop Video Clip» για το τραγούδι «Παράφορα», το βραβείο «Καλλιτέχνης της χρονιάς» και το βραβείο «Video Clip της χρονιάς» και πάλι για το «Παράφορα».

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Σάκης, είχε ευχαριστήσει και πάλι μέσω της σελίδας του στο twitter, γράφοντας πως είναι ευγνώμων που έχει τόσο καλούς θαυμαστές και τους έστειλε ένα μεγάλο ευχαριστώ, καθώς, όπως είπε τον έκαναν να νιώθει όμορφα σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης! Πηγή: star

15 Jun 2011

Ρουβάς-Ζυγούλη: Περίπατος με τη μικρή Αναστασία

Ζώντας τη γλυκιά αναμονή του ερχομού του νέου μέλους της οικογένειας, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη περνούν όλες τις ώρες της ημέρας τους με τη μικρή κόρη τους Αναστασία την οποία και προετοιμάζουν για τον ερχομό του νέου μωρού. Το ζευγάρι που περνά πολλές ώρες μαζί, δείχνει ευτυχισμένο ενώ η Κάτια Ζυγούλη όλο και φουσκώνει, παρόλο που ακόμα βρίσκεται στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Η ηθοποιός και μοντέλο δείχνει να είναι πραγματικά ευτυχισμένη, όπως βέβαια και ο τραγουδιστής που περιμένει πώς και πώς για να σιγουρευτεί για το φύλο του μωρού. Μπορεί όλοι να λένε πως πρόκειται για αγοράκι, όμως ο υπέρηχος που θα δείξει το φύλο ακόμα δεν έχει γίνει έτσι κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

Πηγή: Hello