31 Dec 2010

Σάκης Ρουβάς - Τους ζυγούς λύσατε

Αιγόκερως με Σελήνη στην Παρθένο χαρακτηρίζεται από επαγγελματική ευσυνειδησία και του αρέσει να είναι τέλειος Από τον Γιάννη Ριζόπουλο Η εμφάνιση του ακτύπητου δίδυμου Άννα Βίσση-Σάκης Ρουβάς ήταν σίγουρα το κοσμικό γεγονός της χρονιάς. Αν και από ότι διάβασα δεν έμειναν όλοι ευχαριστημένοι, είναι βέβαιο ότι οι δύο τοπ καλλιτέχνες θα μπορέσουν να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη Face 2 Face απόλαυση, ακόμη και στους πιο απαιτητικούς θαμώνες τους.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, οι προδιαγραφές αυτής της συνεργασίας δείχνουν λαμπρές. Ωστόσο, εκτός από το ...Δ.Ν.Τ, κάποιοι πλανήτες φαίνεται ότι απεργάζονται τα δικά τους σχέδια. Αυτήν την περίοδο ο Σάκης Ρουβάς βρίσκεται κάτω από το ασφυκτικό πρέσινγκ του Κρόνου, ο οποίος ετοιμάζεται να ...στρογγυλοκαθίσει πάνω στο γενέθλιο τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού. Και η «αναποδιασμένη» φύση του πλανήτη των ανατροπών δεν είναι και ότι καλύτερο για μια ομαλή συνέχεια, ιδιαίτερα σε θέματα συνεργασιών (βρίσκεται στο Ζυγό). Ο ...πρώτος γύρος αναμένεται να ξεκινήσει το Δεκέμβριο, καθώς ο διελαύνων Κρόνος θα τετραγωνίσει με ακρίβεια τον Ήλιο του Σάκη, θέτοντας του πιεστικά και δυσεπίλυτα προβλήματα. Και ουσιαστικά κατά τη διάρκεια του 2011 θα ακολουθήσει ο δεύτερος και ο τρίτος.

Δυστυχώς η άγνωστη ώρα γέννησης δεν βοηθά σε έναν πιο σαφή προσανατολισμό, ως προς το που θα κτυπήσει το ...καμπανάκι ο Κρόνος, από την πείρα μου πάντως υποψιάζομαι ότι δεν θα είναι στον επαγγελματικό τομέα. Η για να το θέσω διαφορετικά, οτιδήποτε και αν προκύψει εκεί, ο Σάκης Ρουβάς είναι σε θέση να πράξει το καλύτερο και να μετατρέψει ένα αρχικό μειονέκτημα σε σημείο υπεροχής.

Αντίθετα σε προσωπικά θέματα οι δυνατότητες αντίδρασης είναι κατά πολύ μειωμένες και επειδή οι εξελίξεις που δρομολογούνται σε αυτόν τον τομέα ενδέχεται να είναι «καυτές», ο δημοφιλέστατος καλλιτέχνης κινδυνεύει να βρεθεί μεταξύ ...σφύρας και άκμονος.

Το πρόβλημα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο εξ αιτίας ενός ακόμη ...Ζυγού. Το τετράγωνο του διελαύνοντα Πλούτωνα προς τη γενέθλια θέση του αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για μια μάλλον μηδενιστική φάση στην προσωπική του ζωή και γενικότερα τις συνεργασίες του. Από μια δημιουργική σκοπιά όλη αυτή η πίεση μπορεί να συμβάλλει σε μια ριζική αλλαγή στόχων και πολιτικής, απεμπλέκοντας το Σάκη Ρουβά από την «κατάρα» της εγχώριας show biz. Όσον αφορά όμως τα πιο προσωπικά του θέματα, η Πλουτώνια επιρροή μπορεί να σημάνει το τέλος ενός κύκλου, με τρόπο μάλιστα που δεν θα είναι διόλου αρεστός η ευχάριστος.

Κάποιες από αυτές τις καταστάσεις έχουν ήδη δρομολογηθεί (είναι γνωστή η υπόγεια και αφανής δράση του Πλούτωνα) και θα βγουν στο φως είτε το αμέσως επόμενο διάστημα, είτε αρκετά αργότερα. Κατά τα άλλα, η ανακήρυξη του Σάκη Ρουβά από το κοινό του MTV ως Best Greek Act ήταν μάλλον ...φυσιολογική. Εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται στην κορυφαία θέση των προτιμήσεων του κοινού-και θα συνεχίσει να είναι-κάτι που οφείλει πρωτίστως στο τρίγωνο της Δήμητρας με το Δία που κοσμεί το γενέθλιο χάρτη του. Αν μη τι άλλο, ως perfomer ...σκίζει, εκμεταλλευόμενος με σύνεση τα προσόντα με τα οποία τον προίκισε η φύση. Αιγόκερως με Σελήνη στην Παρθένο χαρακτηρίζεται από επαγγελματική ευσυνειδησία και του αρέσει να είναι τέλειος σε ότι κάνει. Μάλιστα το τετράγωνο του Ουρανού προς τον Ήλιο του υποδηλώνει ότι δεν θα σταματήσει ποτέ να «ψάχνεται», αναζητώντας διαρκώς νέους τρόπους για να εκφράσει το δημιουργικό του ταλέντο. Από την άλλη πλευρά ο Ουρανός σηματοδοτεί ουσιαστικές στροφές στην καριέρα του και όσο μεγαλώνει θα δοκιμάζει τις ικανότητες του σε διάφορα ...μετερίζια. Η ψυχική του ευγένεια-έως και αφέλεια-είναι έκδηλη από το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, μια όψη που-κατά τεκμήριο-φαίνεται έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην επιλογή της καλλιτεχνικής σταδιοδρομίας του. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό τον βοηθάει να είναι πάντα γυμνασμένος και ...ετοιμοπόλεμος. Η θετική ενέργεια που εκπέμπει πηγάζει από τη σύνοδο του Ερμή με το Δία στον Τοξότη και είναι βέβαιο ότι πετάει τη ...σκούφια του για τα παιδιά και τη νεολαία, αφού και ο ίδιος κατατάσσει τον εαυτό του στην ...ίδια κατηγορία.

Επαγγελματικά με την πάροδο του χρόνου θα γίνεται όλο και πληρέστερος, αλλά αν θέλει πραγματικά να πετύχει τη διεθνή αναγνώριση που του αξίζει, εκτιμώ ότι πρέπει να φύγει στο εξωτερικό. Ο ...πανικός που εξακολουθεί να σκορπίζει στο γυναικείο φύλο άμα τη εμφανίσει του, «πατάει» πάνω στην αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα, η οποία όπως και να το κάνουμε ...εκτοξεύει φερομόνες προς κάθε κατεύθυνση. Μάλιστα οι δύο πλανήτες στην αστρική τους εκδοχή πέφτουν πάνω στην τροπική Σελήνη, ανεβάζοντας κι άλλο τον ερωτικό ...πυρετό. Στην κυριολεξία είναι αυτό που λένε «κόβω φλέβες»...
Από την άλλη πλευρά μια τόσο «φορτωμένη» Σελήνη δεν παύει να είναι πρόβλημα, αφού στην πραγματικότητα κάθε προσωπική σχέση του Σάκη με γυναίκες κινδυνεύει να εξελιχθεί σε μέγα δράμα. Κάτι που φυσικά ισχύει και για το γάμο του με την Κάτια Ζυγούλη.

Με ψυχολογικούς όρους, το θηλυκό αρχέτυπο είναι τόσο αδηφάγο που απειλεί να «καταβροχθίσει» την προσωπικότητα του Σάκη Ρουβά, με τον ίδιο τρόπο που οι μυθικές Μαινάδες κομμάτιαζαν τα θύματα τους στις Διονυσιακές τελετουργίες.
Και για να μην παρεξηγηθώ, το «θηλυκό αρχέτυπο» εκφράζεται στη ζωή ενός άνδρα, είτε στην επιλογή των συντρόφων του, είτε ως ένα εσωτερικό πάθος που σιγοκαίει και καιροφυλακτεί για την εκδήλωση του.

Η συναστρία του Σάκη Ρουβά με την Κάτια Ζυγούλη

Εκείνη Καρκίνος κι εκείνος Αιγόκερως, συγκροτούν ένα από τα «τυπικά» ζευγάρια του ζωδιακού, έχοντας μάλιστα αναλάβει τους παραδοσιακούς ρόλους που και η ίδια η φύση ...επιθυμεί.

Η Κάτια Ζυγούλη της ...υπομονετικής μάνας και ο Σάκης Ρουβάς του πάτερ-φαμίλια, που οι προτεραιότητες του είναι κυρίως επαγγελματικές.

Ωστόσο, με την επιφύλαξη του τι μπορεί να συμβαίνει με τους Ωροσκόπους τους, η συναστρία τους δεν είναι και από τις πιο «δυνατές».

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, δηλώνει βέβαια μια ερωτική έλξη αλλά δεν είναι ικανό από μόνο του να συντηρήσει μια σχέση στο χρόνο. Κάτι τέτοιο κρίνεται συνήθως από τις σχέσεις Ήλιου-Σελήνης, που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι μάλλον ...ανύπαρκτες.

Με δεδομένο μάλιστα το έντονο ερωτικό ταπεραμέντο της Κάτιας (έχει σύνοδο Αφροδίτης-Άρη στον Ταύρο) θα είναι πάντα ζητούμενο το αν ο σύζυγος και ...κύριος της μπορεί να ανταποκρίνεται άμεσα στις επιθυμίες της και αν όχι τι τροπή θα μπορούσαν να πάρουν τα πράγματα.

Ο Σάκης Ρουβάς, που έχει τον Κρόνο του πάνω σχεδόν στην Αφροδίτη της Κάτιας, δεν θα είχε πρόβλημα ακόμη και αν η σχέση τους έπαιρνε μια καθαρά «συμφέρουσα» η «φιλική» μορφή, όπου και οι δύο θα «έκαναν τη ζωή τους», κρατώντας, κατά τα άλλα, όλα τα προσχήματα.

Η αγάπη του στα παιδιά ήταν και θα είναι για εκείνον το βασικό κριτήριο ενός γάμου. Όμως η Κάτια Ζυγούλη δεν κινείται στο ίδιο πνεύμα. Θέλει να ζήσει με τον άνδρα της ζωής της κάθε πάθος και κάθε ένταση. Και όση υπομονή κι αν κάνει, κάποια ημέρα το «θηρίο» θα ξυπνήσει μέσα της και θα ψάξει για ...άλλην αγκαλιά.

Ήδη ο ...πανδαμάτωρ Κρόνος ετοιμάζεται να επισκεφθεί το ζεύγος δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια ουσιαστική κρίση στη σχέση τους και τις ζωές τους. Οι Ήλιοι τους βρίσκονται σχεδόν απέναντι ο ένας με τον άλλον και από αυτήν την άποψη ο Κρόνος πάει για το ...νταμπλ.

Αν βοηθήσουν οι Ωροσκόποι τους, τότε μπορεί να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο, μαθαίνοντας περισσότερα πράγματα ο ένας για τον άλλον και για τους εαυτούς τους.
Έτσι κι αλλιώς πάντως, κάθε απόφαση θα είναι εξαιρετικά δύσκολη..

«Η Κάτια και η Αναστασία είναι τα δικά μου δώρα ζωής»

Ευγνώμων και ευτυχισμένος για όσα έχει στη ζωή του, εμφανίζεται σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο Σάκης Ρουβάς. Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων λέει για τα όσα συμβαίνουν στην προσωπική του ζωή: «Η οικογένειά μου είναι ό,τι πιο πολύτιμο για μένα. Αυτό το μαγικό στοιχείο που με ισορροπεί, με ηρεμεί, με γεμίζει όσο τίποτα. Η Κάτια και η Αναστασία είναι τα δικά μου δώρα ζωής. Και βέβαια θέλουμε να κάνουμε πολλά παιδιά, τα παιδιά είναι ευλογία».

Όσο για τη νέα επιχειρηματική του δραστηριότητα, τη συλλογή ρούχων, ο Σάκης Ρουβάς λέει: «Ειδικά σε αυτή την περιόδο, βρήκα πιο χρήσιμο να δημιουργήσω τη δική μου συλλογή. Ρούχα με την αισθητική μου, με πολύ καλή ποιότητα σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Διαφωνώ με τη μόδα που είναι απαγορευτική για τον κόσμο. Χαίρομαι πάρα πολύ για την ανταπόκριση του κοινού στη Sakis Rouvas Collection και είμαι περήφανος που αποτελεί πλέον ένα αγαπημένο fashion brand.»

29 Dec 2010

Το δώρο γενεθλίων Κάτιας-Αναστασίας στον Σάκη Ρουβά

Για ψώνια με την μικρή Αναστασία βγήκε η Κάτια Ζυγούλη, καθώς ο Σάκης Ρουβάς έχει τα γενέθλιά του! Τις γιορτινές αυτές μέρες, ο Έλληνας σταρ βρίσκεται διαρκώς μαζί με τις δύο γυναίκες της ζωής του, με εξαίρεση τις βραδιές που εμφανίζεται στο «X-Factor» και το νυχτερινό κέντρο.

Ο φακός του περιοδικού «Ok!» απαθανάτισε την Κάτια και την Αναστασία στην αγορά της Νέας Μάκρης, όπου βγήκαν για να πάρουν δώρα τόσο για τα Χριστούγεννα όσο και για τον Σάκη, που γίνεται 39 στις 5 Ιανουαρίου!

Με τζιν, μπλε μπλουζάκι, μαύρο πόντσο και εκρού μπότες, η Κάτια κρατούσε από το χέρι την κορούλα της, που ήταν σωστή κοκέτα με μαύρο κολάν, μπλε μπουφάν και κόκκινο σκουφάκι.

«Ήταν ήσυχη στην αγκαλιά της μητέρας της και έδειχνε ενθουσιασμένη με τις εικόνες από τις χριστουγεννιάτικες βιτρίνες», λέει στο περιοδικό κάτοικος της περιοχής που τις είδε.

Η ατμόσφαιρα στο σπίτι του τραγουδιστή και του μοντέλου στον Νέο Βουτζά είναι καθ΄όλα γιορτινή: Η Αναστασία απολαμβάνει τα παιχνίδια με τον μπαμπά και την μαμά, ενώ παρόντες ήταν και οι παππούδες με τις γιαγιάδες.

Την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, φίλοι και συνεργάτες του ζευγαριού έσπευσαν να τους ευχηθούν τα χρόνια πολλά και να ανταλλάξουν δώρα, με την 2χρονη Αναστασία να «χαλάει κόσμο» με τις χαρούμενες φωνούλες της!

Η Κάτια, που αυτό τον καιρό πρωταγωνιστεί σε καμπάνια για τις ευεργετικές ιδιότητες του κουάκερ, έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμα της μικρής, επιλέγοντας με ιδιαίτερη προσοχή τις επαγγελματικές προτάσεις που αποδέχεται.

28 Dec 2010

Sakis αλα.. film noir!



Φωτογραφήθηκε με φόντο α λα film noir, πλην όμως πιο μοδάτος από ποτέ. Αυτά, βέβαια, για την παρθενική του κολεξιόν! Ο Σάκης Ρουβάς προωθεί δυναμικά την ανδρική και γυναικεία συλλογή του για ρούχα που διατίθεται από γνωστή αλυσίδα ενδυμάτων σε Ελλάδα και Κύπρο, παίζοντας ο ίδιος ρόλο top model.

Το shooting με πρωταγωνιστή τον Sakis πραγματοποιήθηκε σε μία από τις αποθήκες του Ναυτικού Ομίλου Πειραιά. Μη φανταστείτε ότι ήταν απλή υπόθεση.

Δεκαπέντε ολόκληρες ώρες διήρκεσε η φωτογράφηση, αλλά παρά τις απαιτήσεις, ο Σάκης πόζαρε ακούραστος στον φακό του γνωστού φωτογράφου Γιάννη Μπουρνιά.

«Μέσα από τη συλλογή πραγματοποιείται ένα από τα όνειρά μου: να δημιουργήσω ρούχα με ποιότητα και αισθητική που απευθύνονται σε όλους. Νιώθω μεγάλο ενθουσιασμό που η Sakis Rouvas Collection μετά από τόσο καιρό εντατικής δουλειάς επιτέλους βρίσκεται στα “Sprider Stores”. Πιστεύω ότι η συλλογή θα αγαπηθεί από το κοινό και θα εκφράσει τις σύγχρονες ανάγκες του. Αλλωστε, εμπνευστήκαμε από τις γυναίκες και τους άντρες που θέλουν να έχουν ένα ξεχωριστό, ελεύθερο στιλ στην καθημερινότητά τους» δήλωσε ο Sakis.

Πηγή: Espresso

Sakis Rouvas Live @ Athinon Arena



Download
Part One - Part Two

You will need hjsplit to merge the two files

23 Dec 2010

Δεν υπάρχει παρθενογένεση στην τέχνη


Το ότι δεν υπάρχει παρθενογένεση στην τέχνη, είναι γνωστό! Το ότι πλέον είναι αναπόφευκτο να γίνονται αντιγραφές επίσης! Το ότι άλλο αντιγραφή κι άλλο κακή απομίμηση όμως μάλλον δεν έχει γίνει και τόσο αντιληπτό!
Εδώ και ένα μήνα περίπου ο Σάκης Ρουβάς κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Παράφορα» και φωτογραφία εξωφύλλου, τον τραγουδιστή με πεταμένες χρωματιστές μπογιές στο πρόσωπο! Πριν λίγες ημέρες όμως κυκλοφόρησε το τρέιλερ του Ηλία Βρεττού από το καινούριο του τραγούδι, με τίτλο «Μέτρα τα αστέρια». Στο τρέιλερ λοιπόν βλέπουμε το νεαρό τραγουδιστή να τραγουδάει σε αιθέρια ύπαρξη ενώ είναι, επίσης, λερωμένος με χρωματιστές μπογιές. Σύμπτωση; Δε νομίζουμε! Ίδιος σκηνοθέτης; Χλωμό! Ταύτιση ιδεών; Δύσκολο! Αν λοιπόν δεν έχουν βγει σεργιάνι οι εταιρίες χρωμάτων με σκοπό να σπονσοράρουν τραγουδιστές και video clips μάλλον πρόκειται για καθαρή αντιγραφή!

20 Dec 2010

Ο Σάκης Ρουβάς στον Αντώνη Ρέμο

Κυριακή βράδυ και ο Σάκης Ρουβάς αποφάσισε να το ρίξει λίγο έξω. Αφού δούλευε στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται, ο τραγουδιστής αποφάσισε να πάει να ακούσει το φίλο του Αντώνη Ρέμο και την Έλενα Παπαρίζου. Πρώτο τραπέζι πίστα, ο Σάκης και το μαγαζί να παραληρεί μόνο στο άκουσμά του.. πόσο μάλλον και στην εικόνα του! Κάποια στιγμή ο Αντώνης Ρέμος, ανέβασε το Σάκη, στην πίστα για να τραγουδήσουν μαζί. Τότε παραλίγο οι θαμώνες να κατεδαφίσουν το μαγαζί. Λουλούδια, χειροκροτήματα και επιφωνήματα δεν είχαν τέλος. Αρκετά συγκινητική στιγμή ήταν όταν ο Αντώνης αγκάλιασε το Σάκη και για λίγα δευτερόλεπτα υπήρχε απόλυτη σιγή!

19 Dec 2010

Τι ενώνει Ρουβά-Μπουγιούρη;

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης είναι ηθοποιός, ο Σάκης Ρουβάς τραγουδιστής, παρουσιαστής και σχεδιαστής ρούχων. Και οι δυο είναι ταλαντούχοι και πολύ ωραίοι άντρες. Τι είναι αυτό όμως που ενώνει το Σάκη και τον Παναγιώτη; Η αγάπη τους για το σούσι! Το γιαπωνέζικο έδεσμα με το ωμό φρέσκο ψάρι και τις ελάχιστες θερμίδες είναι ό, τι πρέπει για να διατηρήσουν τη σιλουέτα τους με υγιεινό και εύκολο τρόπο. Και μπορεί να είναι ακριβό το γκουρμέ μενού της διατροφής τους, είναι όμως γρήγορο και πρακτικό γιατί πλέον το βρίσκουμε παντού, ακόμη και στα σούπερ μάρκετ! Το σούσι έχει γίνει διατροφική μόδα και τόσο ο ηθοποιός όσο και ο τραγουδιστής την ακολουθούν πιστά.

17 Dec 2010

Έφαγε hamburger ο Σάκης Ρουβάς

Όχι για εκείνον αλλά για το Argoudaki… έκανε την «αμαρτία» ο Σάκης! Μετά από πολλούς μήνες υγιεινής διατροφής, ο Σάκης Ρουβάς έκανε ένα μικρό παράπτωμα. Πήγε στα Goody’s και έφαγε hamburger, τηγανιτές πατάτες και ήπιε και αναψυκτικό! Ο τραγουδιστής, βέβαια, δικαιολογήθηκε στο twitter του λέγοντας πως δεν πήγε επειδή τον έπιασε μια ανθυγιεινή λιγούρα αλλά επειδή ήθελε να πάρει το αρκουδάκι που δίνει δώρο η γνωστή αλυσίδα με γρήγορο φαγητό. Βέβαια όπως φανταζόμαστε, δεν τον υποχρέωσε κανείς να φάει το hamburger, θα μπορούσε απλώς να πάρει το μενού και να το δώσει σε κάποιον φίλο του… αλλά Σάκης είναι αυτός και του συγχωρούνται όλα…!

15 Dec 2010

"Την επόμενη 20ετία θα ζήσουμε και θα μοιραστούμε πολλά"

Μήνυμα από καρδιάς στους θαυμαστές αλλά και στους συνεργάτες του έστειλε μέσω του νέου του album ο Σάκης Ρουβάς. Ο τραγουδιστής έγραψε προσωπικά στο booklet που συνοδεύει τη νέα του δισκογραφική δουλειά έναν πρόλογο ο οποίος αφορά στο cd αλλά και σε όλα όσο μας… περιμένουν από τον ίδιο στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Διαβάστε το σημείωμα:

"Το album που κρατάτε στα χέρια σας, σημαίνει πολλά για μένα: συναισθήματα, εμπειρίες, διαφορετικούς δρόμους, δημιουργικές συναντήσεις με παλιούς και νέους συνεργάτες. Μετά από 20 χρόνια πορείας, νιώθω ότι είναι ένα βήμα προς τον επόμενο κύκλο. Στην διάρκεια τους, ζήσαμε και εξελιχθήκαμε μαζί..

Δίσκοι που αγαπήθηκαν, τραγούδια που με και μας σημάδεψαν, η αγάπη που δημιουργήθηκε μεταξύ μας (και συνέχεια μεγαλώνει) και η επικοινωνία μας που γίνεται όλο και πιό άμεση και δυνατή. Η θετική ενέργεια που ανταλλάσουμε, η δύναμη της μουσικής και λόγια για τα μεγάλα και τα μικρά, ενώθηκαν και έγιναν ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ για το οποίο είμαι περήφανος. Ανυπομονώ να το μοιραστώ μαζί σας, να το τραγουδήσουμε και να το απολάυσετε όσο εγώ!

Στον νοερό κύκλο της επόμενης 20ετίας που άτυπα ξεκινάει, είμαι σίγουρος ότι θα ζήσουμε και θα μοιραστούμε πολλά, ακόμα πιό έντονα..

Σας ευχαριστώ, Σάκης Ρουβάς." Read more: news-piper.blogspot.com

12 Dec 2010

Ρουβάς-Βαρδινογιάννη: Στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο ογκολογικό νοσοκομείο παίδων


Το δέντρο των ευχών μαζί με τον Σάκη Ρουβά αλλά και τα παιδιά που φιλοξενούνται στο πρώτο Ογκολογικό νοσοκομείο για παιδιά στόλισε το πρωί η Πρέσβειρα καλής θελήσεως της Ουνέσκο και πρόεδρος του Συλλόγου Ελπίδα, κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη και ο δημοφιλής τραγουδιστής μοίρασαν δώρα και αγάπη στα παιδιά ενώ επισκέφθηκαν στα δωμάτια τους όσα παιδιά δεν μπορούσαν να βρεθούν στην γιορτή. «Είδαμε το κάθε παιδί ιδιαίτερα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για μένα γιατί χάρηκαν και τα ίδια τόσο πολύ που μοιραστήκανε μαζί μας αυτές τις στιγμές. Πιστεύω ότι ήταν ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε για τα παιδιά αυτές τις μέρες των Χριστουγέννων» τόνισε η κ. Βαρδινογιάννη. Στο παιδιατρικό ογκολογικό νοσοκομείο, ένα έργο ζωής για την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, για αυτές τις ημέρες έχει στηθεί ένα χριστουγεννιάτικο σκηνικό με Άγιους Βασίληδες, μάγους και στολισμένα δέντρα. «Είχαμε την ευκαιρία μας να γράψουμε όλοι μας τις ευχές μας σε αυτό το δέντρο και αυτό που εύχομαι είναι να γίνουν όλες αυτές οι ευχές πραγματικότητα» σημείωσε από την πλευρά του ο Σάκης Ρουβάς. Δύο μήνες μετά τα εγκαίνια του το πρώτο παιδιατρικό ογκολογικό νοσοκομείο βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία και ήδη φιλοξένει 100 παιδιά. Τα παιδιά χάρισαν στην κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη ένα cd με τραγούδια για να την ευχαριστήσουν.
Πηγή: star

2 Dec 2010

Ρουβάς-Ζυγούλη :Απογευματινή βόλτα με την κορούλα τους!



Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς ξέκλεψαν λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και πήγαν μια βολτίτσα με την κορούλα τους ,την μικρή Αναστασία. Ευδιάθετοι και χαμογελαστοί, οι τρεις τους συναντήθηκαν σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων όπου έκαναν ορισμένες αγορές για το σπίτι τους. Μάλιστα η Κάτια ήταν με το δικό της αυτοκίνητο ενώ ο Σάκης, που μόλις είχε επιστρέψει από την Κύπρο οδηγούσε το τζιπ του με συνεπιβάτιδα, στο πίσω κάθισμα τη «μικρή του πριγκίπισσα». Η οικογένεια ευχαριστήθηκε τις στιγμές που πέρασαν μαζί καθώς οι αυξημένες υποχρεώσεις του «μπαμπά Σάκη» δεν του αφήνουν χρόνο να αποδράσουν από το «κλεινόν άστυ».

Πηγή:HELLO

1 Dec 2010

Το μήνυμα αγάπης του Σάκη Ρουβά


Ο Σάκης Ρουβάς είναι ευαισθητοποιημένος καλλιτέχνης και κάθε φορά με όποιο τρόπο μπορεί προσπαθεί να βοηθήσει τους γύρω του και όποιον τον έχει ανάγκη. Σήμερα ημέρα κατά του aids ο Σάκης Ρουβάς έγραψε ένα μήνυμα στο twitter και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς τους φίλους, τις σκέψεις του, ελπίζοντας πως έστω και ένας θα πάρει κάτι από αυτό το μήνυμα. Ο Σάκης έγραψε: «Αγάπη = παγκόσμια ημέρα ζωής κατά του aids.. Ας το σκεφτόμαστε κάθε μέρα και ποτέ μα ποτέ να μην ξεχνάμε να προστατεύουμε τους εαυτούς μας και αυτούς που αγαπάμε :) »

UPDATE:
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS, ο Σάκης Ρουβάς, γνωστός για τις ευαισθησίες του, έγραψε ένα σχετικό μήνυμα στην σελίδα του στο twitter! « Love=Life World day against AIDS… let's think about it everyday and never never forget to protect ourselves and the ones we love : )» έγραψε ο τραγουδιστής, δηλαδή: « Αγάπη = παγκόσμια ημέρα ζωής κατά του aids... Ας το σκεφτόμαστε κάθε μέρα και ποτέ μα ποτέ να μην ξεχνάμε να προστατεύουμε τους εαυτούς μας και αυτούς που αγαπάμε :) » Από τους ελάχιστους καλλιτέχνες που αναφέρθηκαν στο θέμα και μάλιστα με ένα μήνυμα που γνώριζε ότι θα δουν χιλιάδες αναγνώστες. Μπράβο του!

Πηγή: star

Ταξίδι αστραπή στην Κύπρο για τον Σάκη Ρουβά


Στην Κύπρο για την παρουσίαση της νέας του συλλογής ρούχων βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς. Ο τραγουδιστής αποθεώθηκε για μια ακόμα φορά από τους θαυμαστές του, οι οποίοι προσπαθούσαν να τον αγγίξουν και να τον πλησιάσουν. Ο Σάκης Ρουβάς αναχώρησε από το Ελευθέριος Βενιζέλος λίγο μετά τις 12:30 την Πέμπτη το μεσημέρι με προορισμό τη Λευκωσία, όπου ήταν προγραμματισμένη η παρουσίαση της Sakis Rouvas Collection. Από την πλευρά του ο Σάκης Ρουβάς ανταπέδωσε την αγάπη του κόσμου με ένα “δώρο”, πετώντας το δερμάτινο σακάκι του.

Πηγή: ΟΚ

Πώς ο Σάκης συγκέντρωσε 3,4 εκατομμύρια ευρώ;

Πώς ο Σάκης Ρουβάς έφερε… χρήμα με ουρά; Για ένατη χρονιά το κοινωνικό πρόγραμμα της Goody’s, «ArGOODaki», στηρίζει τα παιδιά σε ανάγκη, όπως ανακοινώθηκε από τα στελέχη της εταιρείας στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες στον Ξενώνα του Συλλόγου «Ελπίδα». Το πρόγραμμα έχει συγκεντρώσει συνολικά 3.400.000 ευρώ, έχει υλοποιήσει δέκα ολοκληρωμένα έργα σε συνεργασία με επιλεγμένα ιδρύματα, ενώ φέτος συνεργάζεται και πάλι με το Σύλλογο Φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» για να δημιουργήσει στον πρότυπο Ξενώνα του Συλλόγου νέο μεγαλύτερο δημοτικό σχολείο και πέντε χώρους δημιουργικής απασχόλησης. Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και πρόεδρος συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα», αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – Ελπίδα» που εγκαινιάστηκε πρόσφατα και ευχαρίστησε το Σάκη Ρουβά, Αγγελιοφόρο του Συλλόγου και την Goody’s για τη συμμετοχή τους. Εξάλλου, όπως είπε η κ. Βαρδινογιάννη, χάρη στο πρόγραμμα «Argoodaki» για το 2009 το Νοσοκομείο απέκτησε τον εξοπλισμό των 4 Μονάδων Ημερήσιας Νοσηλείας του Αιματολογικού- Ογκολογικού Τομέα στο ένα από τα πέντε κτήρια του.

Πηγή: toblogtonkirion

Τί είπε ο Σάκης για την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS;

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS, ο Σάκης Ρουβάς, γνωστός για τις ευαισθησίες του, έγραψε ένα σχετικό μήνυμα στην σελίδα του στο twitter! « Love=Life World day against AIDS… let's think about it everyday and never never forget to protect ourselves and the ones we love : )» έγραψε ο τραγουδιστής, δηλαδή: « Αγάπη = παγκόσμια ημέρα ζωής κατά του aids... Ας το σκεφτόμαστε κάθε μέρα και ποτέ μα ποτέ να μην ξεχνάμε να προστατεύουμε τους εαυτούς μας και αυτούς που αγαπάμε :) » Από τους ελάχιστους καλλιτέχνες που αναφέρθηκαν στο θέμα και μάλιστα με ένα μήνυμα που γνώριζε ότι θα δουν χιλιάδες αναγνώστες. Μπράβο του!
Πηγή: star