30 Nov 2010

Θα ήθελα να παίξω στο ‘Νησί’


«Θα ήθελα να παίξω στο «Νησί», δήλωσε ο Σάκης Ρουβάς στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Μεγάλου Καναλιού «Πρωινό Mou». Ο τραγουδιστής δεν δίστασε να εκφράσει αυτή του την επιθυμία όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελα να έχει κάποιον ρόλο. Μάλιστα παραδέχτηκε πως είναι φανατικός θαυμαστής αφού δεν χάνει επεισόδιο. «Εντυπωσιάστηκα από το πόσο καλοφτιαγμένο είναι από ερμηνείες, μουσική, φωτογραφία και φυσικά από την ιστορία».

26 Nov 2010

Τι ζηλεύει ο Σάκης Ρουβάς;

Ο Σάκης Ρουβάς ζηλεύει τρελά! Ο τραγουδιστής στο σημερινό live show του X-Factor αποκάλυψε ότι υπάρχει κάτι που θέλει απεγνωσμένα και ΔΕΝ μπορεί να έχει! Τι είναι αυτό;

Την κιθάρα του Santana! Ο παρουσιαστής του “X-Factor” μάλιστα όχι μόνο δεν το έκρυψε, όταν πήρε την κόκκινη κιθάρα στα χέρια του, προκειμένου να… κερδίσει έδαφος φώναξε: "Ι Love you Carlos".

Δείτε το video:

25 Nov 2010

Οι τίτλοι και οι όροι δεν προσδιορίζουν αυτό που νιώθω

Ξεσηκώνει τα πλήθη και μόνο με την παρουσία του. Η φωνή του σε ταξιδεύει και προκαλεί χτυποκάρδια. Ο λόγος για τον Σάκη Ρουβά. Ο τραγουδιστής σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του μιλά για τον τίτλο του, ως «sex symbol», αλλά και για το αν τον ενοχλεί η τόση αναγνωσιμότητα. «Η αίσθηση του sexy δεν έχει να κάνει μόνο με την εμφάνιση, αλλά με την ενέργεια που εκπέμπεται. Η ανταλλαγή ενέργειας με τον κόσμο και η επικοινωνία που έχουμε είναι αυτή που με ανεβάζει, με απογειώνει. Οι τίτλοι και οι όροι δεν προσδιορίζουν αυτό που νιώθω, αλλά όλο αυτό που εισπράττω από τον κόσμο». Τι λέει ο ίδιος για την αναγνωσιμότητα που αντιμετωπίζει; «Έπειτα από είκοσι χρόνια, τη βιώνω ως αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειάς μου, ως μέρος της ζωής μου. Γνωρίζω πώς να την αντιμετωπίζω, καθώς και τις συνέπειες της, οπότε είναι για μένα κάτι «φυσιολογικό», δεν καθορίζει ούτε αλλοιώνει τη ζωή μου»

Πηγή: People

24 Nov 2010

Ο Φερεντίνος στη θέση του Ρουβά στο "Χ-Factor";

Ο παρουσιαστής του "Deal" Χρήστος Φερεντίνος, μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό, για την επαναφορά του παιχνιδιού, τις κριτικές στη τηλεόραση αλλά και στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει το X-Factor. «Στην πρώτη φάση του Deal έπαιξε για τριάμισι συναπτά έτη με μεγάλη επιτυχία. Είχε σταματήσει γιατί τότε ο ΑNT1 θεώρησε ότι έκανε το κύκλο του. Εγώ βέβαια θεωρούσα ότι είχε πορεία, αλλά ήταν μια απόφαση του σταθμού, και ήταν σεβαστή. Σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συνηγορούν όπως το κόστος της εκπομπής, τα έσοδα, ο ανταγωνισμός. Τότε εγώ το είχα δει σαν άνω τελεία» δήλωσε ο παρουσιαστής.

Για τις κριτικές που δέχεται: «Με τις κριτικές δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα. Όταν μια κριτική είναι σκληρή αλλά θεωρώ ότι έχει βάση, δεν με πολυπειράζει. Παρ’ όλα αυτά έχουν γίνει και άδικες κριτικές, αλλά αυτές τις κάνω delete. Την περίοδο του Γιούρι Γκέλερ έτρωγα κάτι κριτικές μαχαιριές».

Για το ενδεχόμενο να παρουσίαζε εκείνος το X-Factor. «Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να παρουσίαζα ένα τέτοιο show, αλλά θεωρώ ότι κάθε πράγμα έχει το δικό του άνθρωπο. Το X-factor έχει το Ρουβά».

Πηγή: X-Factor Magazine

21 Nov 2010

Γιατί έφυγε άρον άρον η Μελέτη από Ρουβά-Βίσση;

Χθες το βράδυ μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, η Ελεονώρα Μέλετη, αποφάσισε να βγει μια βόλτα να ξεσκάσει! Αρχικά η παρουσιάστρια πήγε για φαγητό και εκεί πάνω στην κουβέντα και το φαγοπότι της ήρθε η όρεξη να ακούσει λίγο… Σάκη! Και ξαφνικά, βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει ο Σάκης Ρουβάς και η Άννα Βίσση. Όμως η Ελεονώρα δεν κατάφερε να απολαύσει για πολύ ώρα τον αγαπημένο της τραγουδιστή, χρειάστηκε να φύγει σύντομα. Όχι, μην ανησυχείτε δεν έγινε ούτε κάτι κακό ούτε κάποιο ευτράπελο. Απλώς, η παρουσιάστρια από το φόρτο εργασίας ήταν αρκετά κουρασμένη. Έτσι κατά τις 3 το πρωί πήρε την παρέα της και αποχώρησε.

19 Nov 2010

Τι ζήτησε η Δούκισα Νομικού από το Σάκη Ρουβά;

Η Δούκισσα Νομικού είναι fun του Σάκη Ρουβά και δεν το κρύβει. Η παρουσιάστρια είχε πάει πριν μια εβδομάδα στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Σάκης με την Άννα Βίσση, και ενθουσιάστηκε από το πρόγραμμα και από το show του τραγουδιστή. Σήμερα, μια εβδομάδα μετά, η Δούκισσα έστειλε μήνυμα μέσω twitter στον αγαπημένο της Σάκη, του ευχήθηκε καλή επιτυχία για το σημερινό live το οποίο είναι λίγο δύσκολο λόγω της αποχώρησης του Γιώργου Λεβέντη από τον ΑΝΤ1 και του ζήτησε να της κάνει μια αφιέρωση στο καμαρίνι της. Πώς θα γίνει αυτό; Ο Σάκης και η Δούκισσα μοιράζονται το ίδιο καμαρίνι. Η όμορφη παρουσιάστρια έγραψε: «Καλή επιτυχία για σήμερα.. έχεις το καμαρίνι που έχω εγώ στο «Just the two of us»»… φεύγοντας σε παρακαλώ άφησέ μου αφιέρωση!

15 Nov 2010

Με τον Σάκη έχουμε πολύ καλές σχέσεις

Στην εκπομπή «10 με 1 Mαζί» μίλησε ο Γιώργος Θεοφάνους για τη σχέση μου με τους υπόλοιπους κριτές του «X-Factor», τα «ψώνια» της τηλεόρασης, τα νέα του επαγγελματικά εγχειρήματα, ενώ απάντησε και στα διάφορα σχόλια που γίνονται για εκείνον. Για το αν χρειάζεται το «ψώνιο» στην τηλεόραση: «Δεν θέλει και πολύ να ψωνιστείς στην τηλεόραση. Στις εποχές που ζούμε χωρίς δισκογραφία και χωρίς νέες μουσικές και πάλι καλά να λέμε που υπάρχει η τηλεόραση. Χρειάζεται το "ψώνιο" αρκεί όμως να μπορείς να το διαχειριστείς».

Για την «κόντρα» με την Κατερίνα Γκαγκάκη: «Στο τελευταίο live η Κατερίνα ήταν λάθος στην υπόθεση με την Κίρκη, γιατί εγώ προσπάθησα να στηρίξω τους συνεργάτες της ενώ εκείνη έκανε φάουλ και δεν απάντησε, τους άδειασε».

Για τη σχέση του με τον Νίκο Μουρατίδη: «Η σχέση μας με τον Νίκο είναι του ύψους και του βάθους. Το να λέει για έναν οικογενειάρχη ότι είναι φραγκοφονιάς, είναι χτύπημα κάτω από τη μέση. Εγώ τουλάχιστον έχω μέση! Ο Νίκος είναι πολύ καλός στη δουλειά του, έχει δουλέψει με πολύ κόσμο, έχει πολύ καλές γνώσεις ρεπερτορίου. Απλά έχει κολλήματα, θέλει οι τραγουδιστές του να έχουν κάποια συγκεκριμένα στοιχεία».

Για τον Σάκη Ρουβά: «Με τον Σάκη έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Στο παιχνίδι έχει το ρόλο του παρουσιαστή και του φίλου των παιδιών, είναι ο μόνος που μπορεί να τους στηρίξει, αφού εμείς τους λέμε τα πάνδεινα».

Για τη σχέση του με τους κριτές του παιχνιδιού: «Με τους υπόλοιπους της κριτικής επιτροπής δεν έχουμε πολύ φιλικές σχέσεις. Ακόμα και στις οντισιόν που πάμε δεν συναντιόμαστε πάρα πολύ έξω από τα γυρίσματα. Ούτε πρωινό τρώμε μαζί, ούτε βόλτες κάνουμε. Στην Αθήνα μπορεί να πιούμε έναν καφέ με τον Λεβέντη, με τον οποίο μένουμε και κοντά. Με την Γκαγκάκη και τον Μουρατίδη δεν πίνουμε. Δεν θα είχε ενδιαφέρον όμως η κριτική επιτροπή αν δεν ήμασταν εμείς οι τέσσερις. Έχει ενδιαφέρον αυτό το πινγκ-πονγκ μεταξύ μας. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ άλλον άνθρωπο στη θέση του Μουρατίδη». Για τη νέα ραδιοφωνική του εκπομπή: «Από σήμερα ξεκινάω μία εκπομπή ραδιοφωνική, η οποία θα μεταδίδεται σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Αυτό το κάνω γιατί θέλω να έχω μία προσωπική επαφή με τους ακροατές ολόκληρης της Ελλάδας. Σκέφτομαι να το κάνω και για το εξωτερικό».

Για το σχόλιο που έκανε ο Νικηφόρος: «Ο Νικηφόρος σε μία συνέντευξη του είχε την εξής απορία: "Πώς γίνεται ένας άνθρωπος που βγάζει τόση κακία να γράφει τραγούδια με συναίσθημα;". Εγώ δεν πιστεύω πως ήμουν κακός απέναντί του, επειδή του είπα να πάει να δει το "X-Factor" από τον καναπέ του σπιτιού του. Απλά δεν είναι του γούστου μου. Δεν μου λέει τίποτα, έχω δει χιλιάδες Νικηφόρους. Το ότι έβγαλε ένα δίσκο δεν μου λέει κάτι, ο κόσμος έχει αφτιά».

Για τις εκπομπές μαγειρικής: «Ο κόσμος δεν έχει να φάει και γι’ αυτό βλέπει αυτές τις εκπομπές μαγειρικής. Εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ οι φάτσες των τριών κριτών του "Master Chef". Δεν με αφορά η υπόλοιπη εκπομπή και γι’ αυτό δεν θέλω να τη σχολιάσω. Μου αρέσουν όμως αυτοί οι 3 κριτές».

Ο Σάκης συναντήθηκε με τον καθηγητή του Μπραντ Πιτ!

Τι δουλειά μπορεί να είχε ο δικός μας Σάκης Ρουβάς με τον καθηγητή του διάσημου χολιγουντιανού ηθοποιού Μπραντ Πιτ; Ο Έλληνας τραγουδιστής λοιπόν συναντήθηκε με τον Howard Fine, διάσημο καθηγητή της υποκριτικής τέχνης, που έχει διδάξει πάρα πολλά μεγάλα αστέρια της κινηματογραφικής βιομηχανίας στο Χόλιγουντ. Όλα αυτά στο πλαίσιο του δεύτερου Public Digital Festival, του μεγαλύτερου φεστιβάλ ψηφιακών ταινιών στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκειά του υπήρξε μια συζήτηση για την 7 η τέχνη και ειδικότερα για το ψηφιακό σινεμά, που τη συντόνισαν ο δημοφιλής Έλληνας καλλιτέχνης και ο Δημήτρης Δανίκας. Με χαρά δέχτηκε την πρόσκληση να παρευρεθεί, στο πλαίσιο του φεστιβάλ, ο Fine, ο οποίος εκτός του Μπραντ Πιτ έχει διδάξει τον Λεωνίδα Τζέραρντ Μπάτλερ, τη Σάλμα Χάγεκ, τη Λίντσεϊ Λόχαν, τη Τζένιφερ Κόνελι και άλλους super stars της Μέκκας του σινεμά. Ο πρόεδρος του φεστιβάλ Σάκης Ρουβάς και ο Δημήτρης Δανίκας, καλλιτεχνικός διευθυντής της κριτικής επιτροπής του φεστιβάλ, καλωσόρισαν τον ιδρυτή του Howard Fine Acting Studio, ο οποίος μύησε το κοινό στα μυστικά της τέχνης της ηθοποιίας. Πηγή: Espresso

12 Nov 2010

Η Κατερίνα ερωτεύεται

Τι... αποκάλυψη ήταν αυτή που έκανε ο Σάκης Ρουβάς για την Κατερίνα Γκαγκάκη πριν από λίγο στο live show του X-Factor;

Όταν η κριτική επιτροπή σχολίαζε το κομμάτι του Αλέξανδρου «Λόγια Φιλικά» του Βασίλης Καρράς και των Αλχημιστών, ο διαγωνιζόμενος δήλωσε πως αυτό το τραγούδι τον συγκλόνισε επειδή μιλάει για την αντρική φιλία .

Η κριτής θέλοντας να δείξει τον θαυμασμό της για το κομμάτι είπε: «Εγώ ερωτεύτηκα πάντως». Αυτό λοιπόν αποτέλεσε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Σάκη Ρουβά να την «πειράξει» λίγο λέγοντάς της: «Τον ίδιο ή άλλον;». «Βρε κακό μπελά, τον ίδιο, τον ίδιο» απάντησε εκείνη.

Δείτε την εμφάνιση του Αλέξανδρου:

10 Nov 2010

Σάκης Ρουβάς: Πουλάει έναντι 800.000 ευρώ το σπίτι του στο Νέο Βουτζά;

Φήμες θέλουν τον Σάκη Ρουβά να έχει βάλει πωλητήριο στο σπίτι του στο Νέο Βουτζά έναντι του ποσού των 800.000 ευρώ. Τι πραγματικά συμβαίνει; Όπως λέγεται ο Σάκης Ρουβάς ψάχνει να βρει νέο σπίτι για τον ίδιο και τις δύο γυναίκες της ζωής του. Σύμφωνα πάντα με τις φήμες, ο τραγουδιστής, ηθοποιός και παρουσιαστής αποφάσισε να πουλήσει τη βίλα του στο Νέο Βουτζά προκειμένου να μετακομίσει μαζί με την οικογένειά του στα Νότια Προάστια. Εδώ και αρκετές εβδομάδες, σύμφωνα με δημοσίευμα, η υπερπολυτελής κατοικία βρίσκεται στη διάθεση γνωστού μεσιτικού γραφείου της Αττικής όπου και διατίθεται προς πώληση στο ποσό των 800.000 ευρώ. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι η οικογένεια Ρουβά έχει ήδη μετακομίσει από την κατοικία της και προσωρινά διαμένει στη βίλα του γείτονά της Ηλία Ψινάκη, ο οποίος και του έχει παραχωρήσει το σπίτι αυτό μέχρι να πωληθεί το δικό του και να βρεθεί μια νέα κατοικία. Πηγή: Ciao

9 Nov 2010

Ο Σάκης στα γυρίσματα για το ArGOODaki!



Η φιλανθρωπική δράση του Σάκη Ρουβά όλα αυτά τα χρόνια είναι γνωστή. Ο τραγουδιστής, προσπαθεί να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη με κάθε τρόπο και μέσο. Μια από τις δράσεις του τραγουδιστή είναι η συμμετοχή του στην προσπάθεια που κάνουν εδώ και 9χρόνια τα Goody's με το ArGOODaki. Ο Σάκης Ρουβάς, υπογράφει τα t-shirts που φοράνε τα αρκουδάκια. Και λίγο πριν βγει το τηλεοπτικό spot με τον Σάκη να διαφημίζει αυτή την ξεχωριστή δουλειά, ο ίδιος ανέβασε στο twitter του δύο φωτογραφίες από τη φωτογράφιση και τα backstage.

Σάκης... δαγκωτό!

Οι φετινές αυτοδιοικητικές εκλογές έδωσαν σίγουρα ένα γερό μάθημα στους πολιτικούς. Η αποχή του κόσμου ξεπέρασε το 35% και προσπάθησε να περάσει ένα μήνυμα και να αφυπνίσει τους αρμόδιους. Στα ψηφοδέλτια περισσότεροι ήταν οι celebrities παρά οι πολιτικοί. Ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος ακόμα δεν έχει βάλει υποψηφιότητα με κάποιο συνδυασμό, αν και πολύ αγαπητός, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο γυμνάσιο Νέας Μάκρης και για ακόμη μια φορά προκάλεσε πανικό! Ο τραγουδιστής πήγε μόνος του την Κυριακή το μεσημέρι να ψηφίσει και μόλις τον αντιλήφθηκαν οι παρόντες στο εκλογικό κέντρο παράτησαν ότι κι αν έκαναν και έτρεξαν επάνω του. Αυτόγραφα, φωτογραφίες και κολακευτικά σχόλια πήραν τη θέση των λευκών και γαλάζιων φακέλων και των ψήφων. Ο Σάκης Ρουβάς, ανταποκρίθηκε στα θερμά σχόλια και την υποδοχή που του έκαναν αν και ένιωσε λίγο άβολα λόγω του χώρου και του λόγου που βρισκόταν στο γυμνάσιο της Νέας Μάκρης. Μόλις κατάφερε ο δημοφιλής τραγουδιστής να φύγει, όλα συνέχισαν να λειτουργούν όπως πριν. Μάλλον η λύση είναι μια, επειδή δεν εκλέξαμε περιφερειάρχη κι επειδή πολλοί δήμοι δεν εξέλεξαν δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή, στη δεύτερη ψηφοφορία να περνάει ο Σάκης Ρουβάς από κάθε εκλογικό κέντρο για μια ώρα μπας και σωθούμε γιατί αλλιώς δεν υπάρχει σωτηρία!

7 Nov 2010

Μαριάννα Λάτση-Σάκης Ρουβάς: Το τέλος μιας φιλίας

Με ένα μήνυμα σύμφωνα με αυτά που έχουν κυκλοφορήσει στα σαλόνια της κοσμικής Αθήνας, η Μαριάννα Λάτση “έβαλε στον πάγο” τον μέχρι πρότινος πολύ καλό της φίλο, Σάκη Ρουβά. Αιτία σύμφωνα με όσα έχουν ακουστεί ήταν η υπερβολική αμοιβή που ζήτησε ο Έλληνας σταρ για να ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο “Golden Hall”. Άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά τα όσα έγιναν πέρυσι λίγο πριν τα χριστούγεννα τονίζουν ότι η ιδέα να ανάψει το δέντρο ο Σάκης Ρουβάς ήταν της κυρίας Λάτση και η ίδια το ήθελε πολύ. Η στενή φιλική τους σχέση μετράει χρόνια. Όταν όμως η Μαριάννα Λάτση επικοινώνησε με τον Σάκη Ρουβά για να του κάνει την πρόταση, εκείνος δέχτηκε με χαρά όμως έναντι αμοιβής. Εικάζεται ότι η Μαριάννα Λάτση ήτα διατεθειμένη να πληρώσει πολύ καλά τον φίλο της, όμως εκείνος ζήτησε ένα εξωφρενικό ποσό και εκείνη το απέρριψε αμέσως. Τελικά το δέντρο άναψε η Δέσποινα Βανδή, ενώ η Μαριάννα Λάτση “διέγραψε” τον Σάκη Ρουβά από τον στενό φιλικό της κύκλο.


Πηγή: Θέμα

Ο Big Brother... Σάκης Ρουβάς

Ο Σάκης Ρουβάς τον τελευταίο καιρό έχει αναλάβει ρόλο... Big Brother. Όπως έγραψε ο τραγουδιστής στην σελίδα του στο twitter, αυτές τις μέρες ασχολείται με μία εφαρμογή στο κινητό του, με την οποία μπορεί να βλέπει πού είναι και τι κάνει ο κάθε φίλος και γνωστός του ανά πάσα στιγμή!

«Nescafe Friends & Places! A free cool new app, I check on my friends and see where they are around town! (μία φοβερή νέα εφαρμογή, με την οποία μπορώ να τσεκάρω πού είναι οι φίλοι μου και τι κάνουν στην πόλη!)», έγραψε o τραγουδιστής.

5 Nov 2010

Για να δούμε, έσκασε το δυναμιτάκι μας σήμερα;

Με μια δόση χιούμορ ανακοίνωσε ο Σάκης Ρουβάς το “περιστατικό που συνέβη στο X-Factor”, όπως ανέφερε στους τηλεθεατές, καθώς απέφυγε να πει on air ότι η παραγωγή δέχτηκε τηλεφώνημα για βόμβα, λέγοντας τη στιγμή που επέστρεψε on stage: «Για να δούμε, έσκασε το δυναμιτάκι μας σήμερα;»

Δείτε το video:

4 Nov 2010

Η φάρσα του MTV στον Σάκη Ρουβά!

Με τον πιο ανατρεπτικό, MTV τρόπο, παρέλαβε ο Σάκης Ρουβάς το βραβείο Best Greek Act των 2010 MTV Europe Music Awards: Το ελληνικό MTV σχεδίασε στον κορυφαίο Έλληνα super star την πιο αιφνιδιαστική μη αναμενόμενο απονομή βραβείου με μια… φάρσα! Ημέρα Τρίτη, 2 Νοεμβρίου, μεσημέρι… Ο διάσημος παρουσιαστής του Ισπανικού MTV, Johann Wald, ταξίδεψε στην Ελλάδα αποκλειστικά και μόνο για να απονείμει στο Σάκη το βραβείο, λίγες μόνο μέρες πριν τη φετινή τελετή των MTV EMA 2010, στη Μαδρίτη. Τον Johann συνόδευσαν οι VJs του ελληνικού MTV, Κατερίνα Τσάβαλου, Άλεξ Κάβδας και Ναυσικά Λαλιώτη σε μια εντυπωσιακή και καλά οργανωμένη street έκπληξη για το Σάκη.

Η ομάδα του ελληνικού MTV μαζί με το management team του Σάκη, σχεδίασαν αυτή την ανατρεπτική απονομή μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η επιτυχία της απονομής - έκπληξης για το Σάκη Ρουβά.

Συντονιστείτε στο MTV και μπες στο mtvgreece.gr την Κυριακή 7 Νοεμβρίου και δες καρέ – καρέ την πιο ανατρεπτική απονομή βραβείου που έγινε ποτέ στον κορυφαίο star Σάκη Ρουβά, νικητή της κατηγορίας Best Greek Act των φετινών MTV Europe Music Awards! Περισσότερα πλάνα μέχρι την Κυριακή στο www.mtvgreece.gr