22 Sept 2010

Pamela Anderson: "Ο Σάκης… δεν θα μου λείψει κιόλας"!


Αναφερόμενη στην ακύρωση της συμμετοχής του Σάκη Ρουβά ξεκίνησε την ομιλία της στη προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου η Pamela Anderson. Η παρουσιάστρια του διαγωνισμού δήλωσε ότι δεν το είχε πληροφορηθεί από κανέναν και το έμαθε στη συνέντευξη τύπου, ενώ όταν ρωτήθηκε αν θα νιώθει μόνη χωρίς το Σάκη, εκείνη απάντησε λίγο «ειρωνικά», λέγοντας: "Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ, ούτε συνηθίσει οπότε δεν θα μου λείψει κιόλας!"

Πηγή: tlife

13 Sept 2010

Ποια είναι η... τυχερή;


Καυτό φιλί από τον Σάκη Ρουβά… ποιος στη χάρη της! Αλλά… ποια είναι η τυχερή; Η Δέσποινα Βανδή! Οι δυο τραγουδιστές βρέθηκαν χτες το βράδυ στο party μετά τη βάφτιση της κορούλας του Αντώνη Καμπουράκη και της Εύης, Αναστασία – Μιχαέλλα.

Στη δεξίωση που ακολούθησε η Δέσποινα Βανδή και ο Σάκης Ρουβάς τραγούδησαν live ενώ η εμφάνισή τους αποτέλεσε έκπληξη τόσο για τους καλεσμένους όσο και για τους ίδιους τους γονείς που δεν γνώριζαν τι τους επεφύλασσαν οι φίλοι τους!

3 Sept 2010

Σάκης Ρουβάς: «Θα ξαναπήγαινα σε gay festival»


Στο αεροδρόμιο των Σπάτων βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος ντυμένος casual και χαμογελαστός μίλησε για τη συμμετοχή του στο gay festival της Μυκόνου. Ο Σάκης επέστρεψε από την Κέρκυρα, προκειμένου να πάει στο στούντιο όπου και θα γυριστεί το διαφημιστικό trailer για το X-Factor. O τραγουδιστής, αφού αστειεύτηκε πρώτα, αποκάλυψε πως οι διακοπές του δεν τελείωσαν ακόμα… Μετά το γύρισμα για το spot θα επιστρέψει στην Κέρκυρα που τόσο πολύ αγαπά αφού είναι το μέρος που γεννήθηκε! Όσο για το αν θα ξαναπήγαινε στο Gay Festival που διοργανώθηκε τον Αύγουστο στην Μύκονο, ο γοητευτικός τραγουδιστής, απαντά με ένα πλατύ χαμόγελο: "Ναι, αμέ! Ήταν πολύ ωραία, γίνονται τέτοια festival σε διάφορες πόλεις και θα πάμε".

Πηγή: star

1 Sept 2010

Καρέ καρέ η κατάδυση του Σάκη Ρουβά




Να ξεκουραστεί και να κάνει τα αγαπημένα του θαλάσσια σπορ είχε τη δυνατότητα ο Σάκης Ρουβάς. Ο τραγουδιστής βρέθηκε στη Μύκονο και έκανε τόσο scuba diving, όσο και ελεύθερη κατάδυση. Μαζί με τους συνεργάτες του πήγε με το σκάφος του σε απομονωμένες παραλίες και φορώντας στολή καταδύσεων βούτηξε σε μεγάλο βάθος. “Η ζωή στο βυθό είναι ένας τελείως διαφορετικός κόσμος” είχε γράψει πρόσφατα ο τραγουδιστής στο twitter του. “Ο Σάκης είναι λάτρης των θαλάσσιων σπορ. Από τα χρόνια που ζούσε ακόμα στην Κέρκυρα συνήθιζε με κάθε ευκαιρία να πηγαίνει για ελεύθερη κατάδυση ή για σέρφινγκ. Το να αποκτήσει ένα δικό του σκάφος ήταν όνειρο που είχε από μικρό παιδί και τώρα τελικά το κατάφερε. Γι' αυτό το φετινό καλοκαίρι είναι ένα από τα καλύτερα της ζωής του” δήλωσε φίλος του Σάκη Ρουβά.

Πηγή: ΟΚ