31 Aug 2010

Μετά τον Ρουβά, ο Θαλασσινός στην «Πράσινη Γραμμή»

το ιστορικό γήπεδο της τουρκοκυπριακής ποδοσφαιρικής ομάδας Τσετίνκαγια, απέναντι από το Λήδρα Πάλας, πραγματοποιείται αύριο δικοινοτική συναυλία, με πρωτοβουλία της ΠΕΟ, της DEVIS και πενήντα οργανώσεων που συνθέτουν τη δικοινοτική πρωτοβουλία Ειρήνης «Ενωμένη Κύπρος», και με τη συμμετοχή, μεταξύ άλλων, του Παντελή Θαλασσινού. Η συναυλία πραγματοποιείται με αφορμή την παγκόσμια ημέρα δράσης των συνδικάτων για την ειρήνη, την 1η Σεπτεμβρίου, στη μνήμη των εκατομμυρίων θυμάτων του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ο οποίος ξεκίνησε με την επίθεση της ναζιστικής Γερμανίας την 1η Σεπτεμβρίου του 1939, στην Πολωνία. Εξήντα πέντε χρόνια μετά το τέλος του πιο καταστρεπτικού μαζικού πολέμου που έζησε η ανθρωπότητα, με την ειρήνη να είναι αμφίβολη σε πολλά μέρη του πλανήτη -και στην Κύπρο-, και μεσούσης της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, τα δύο εργατικά σωματεία διοργανώνουν εκδηλώσεις για την ειρήνη και την επανένωση του νησιού, στη βάση μιας λύσης δικοινοτικής διζωνικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα των δυο κοινοτήτων, όπως αυτή αναφέρεται στις σχετικές αποφάσεις του ΟΗΕ και στο πλαίσιο ενός κράτους με μια κυριαρχία, μια ιθαγένεια, μια διεθνή προσωπικότητα. Οι διοργανωτές θα εκφράσουν την κοινή τους στήριξη στις συνομιλίες για μια Κύπρο «ελεύθερη και ανεξάρτητη, πατρίδα όλων των Κυπρίων», ζητώντας να συνεχιστούν εντατικά οι διαπραγματεύσεις μέσα σε πνεύμα εποικοδομητικό και με καλή πίστη, με μοναδικό στόχο την επίτευξη συμφωνημένης λύσης.

Η συναυλία θα ξεκινήσει με δύο παράλληλες πορείες προς το Λήδρα Πάλας, που θα συγκεντρωθούν στις 7 μ.μ. στην Πλατεία Σολωμού και στην Πύλη Κερύνειας, ενώ οι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν θα είναι ο Παντελής Θαλασσινός, η Umut Albayrak, η Βούλα Κωνσταντίνου, το συγκρότημα Sol Anahtari και η Δικοινοτική Χορωδία.

Πηγή: showtime-cy

30 Aug 2010

Ρουβάς, Anastacia και Enrique Iglesias στο EuroVoice στο ΟΑΚΑ!

Δυο βραδιές γεμάτες μουσική και λαμπερές παρουσίες ετοιμάζεται να υποδεχθεί η χώρα μας στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου, παρουσιάζοντας το μουσικό διαγωνισμό EuroVoice στο στάδιο ΟΑΚΑ. Οι προετοιμασίες για το μεγάλο μουσικό γεγονός εντείνονται και το ΟΑΚΑ ετοιμάζεται να υποδεχτεί σε ένα υψηλών τεχνικών προδιαγραφών show τους 33 διαγωνιζόμενους των αντίστοιχων ευρωπαϊκών χωρών και τους λαμπερούς guests που θα φωτίσουν τον διαγωνισμό! Οικοδέσποινα και τις δυο βραδιές θα είναι η μοναδική Pamela Anderson, η οποία αποτελεί μια από τις πιο γοητευτικές παρουσίες της διεθνούς showbiz. Ενώ, στο stage του ΟΑΚΑ θα ανεβούν μερικά από τα πιο μεγάλα ονόματα της μουσικής. Συγκεκριμένα, την πρώτη βραδιά θα απολαύσουμε τους πρώτους διαγωνιζόμενους και θα δούμε την διάσημη τραγουδίστρια Anastacia και τον μοναδικό Σάκη Ρουβά να ανεβαίνουν στη σκηνή και να χαρίζουν στο κοινό ξεχωριστές ερμηνείες. Ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, μάλιστα, ήταν από τους πρώτους που αγκάλιασαν τον Πανευρωπαϊκό Μουσικό Διαγωνισμό EuroVoice. Γι’ αυτό και όταν του προτάθηκε από την Οργανωτική Επιτροπή να συμμετάσχει στους Τελικούς της Αθήνας, με χαρά δήλωσε τη στήριξη και τη συμμετοχή του, τόσο στο event όσο και στους νέους καλλιτέχνες από όλη την Ευρώπη που συμμετέχουν στη διοργάνωση. Εκτός όμως από τη συμμετοχή του ως guest καλλιτέχνης, ο Σάκης Ρουβάς θα έχει και έναν ξεχωριστό ρόλο στον Μεγάλο Τελικό του EuroVoice 2010, που θα αποκαλύψει εκείνη τη βραδιά.

Ενώ, την Παρασκευή, θα εμφανιστούν οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι και ο Enrique Iglesias. Ο Ισπανός super star έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα βρεθεί στη σκηνή του Ο.Α.Κ.Α. για να παρουσιάσει ένα show που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί! Η παρουσία του Enrique Iglesias στην Ελλάδα έρχεται στην κατάλληλη στιγμή, αφού πρόσφατα έγινε η παγκόσμια κυκλοφορία του νέου του album με τίτλο Εuphoria, το οποίο περιλαμβάνει το single “I like it”, που έχει ήδη γίνει παγκόσμια επιτυχία!

Στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό θα συμμετέχουν καλλιτέχνες από 33 Ευρωπαϊκές χώρες που έλαβαν τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων και προκρίθηκαν στο Μεγάλο Τελικό. Τη χώρα μας θα εκπροσωπήσει ο Γιώργος Τεντζεράκης με το τραγούδι "Τι παραπάνω να κάνω". Αξίζει να αναφέρουμε πως ο νικητής θα αναδειχθεί μόνο από τις ψήφους του κοινού και η ψηφοφορία θα γίνεται με sms που θα αποστέλλονται κατά τη διάρκεια των δύο τελικών.

Πηγή: tlife

21 Aug 2010

Συνάντηση Ρουβά-Hanks στην Αντίπαρο!


Τι γίνεται φέτος με την Αντίπαρο;! Όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, "ξεπετάγεται" και ένας επώνυμος από την εγχώρια ή τη διεθνή showbiz. Σύμφωνα με κατοίκους του νησιού, αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο νησί του Αιγαίου ο Σάκης Ρουβάς μαζί με την καλή του Κάτια και τη μικρούλα Αναστασία. Όπως λένε μάλιστα είναι πάντοτε χαμογελαστός και καθόλου "δήθεν", σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους του. Και αυτόγραφα μοίρασε και φωτογραφίες έβγαλε με τις... Ρουβίτσες! Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής θα συναντηθεί στις επόμενες μέρες και με τον Tom Hanks και τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον που επίσης κάνουν διακοπές στο νησί. Οι τρεις τους είναι παλιοί γνωστοί και θα βρεθούν να τα πουν λιγάκι. Λέτε να κανονίσουν τίποτα για καμιά ταινία;

Πηγή: star

17 Aug 2010

Οικογενειακό weekend στην Αντίπαρο


Στην Αντίπαρο βρίσκονται αυτές τις μέρες ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη και τη μικρή τους κόρη Αναστασία καθώς ο τραγουδιστής βρήκε την ευκαιρία να ξεφύγει για λίγο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και να ξεκουραστεί με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Το ζευγάρι μαζί με τη μονάκριβη κόρη του διαμένει σε πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα και δείχνει να απολαμβάνει την κάθε του στιγμή μακριά από όλους και όλα, μέχρι βέβαια ο Σάκης να επιστρέψει και πάλι στο απαιτητικό πρόγραμμά του.