17 Mar 2010

Έτοιμος για νέες... φωτιές ο Σάκης Ρουβάς (eng)


Έτοιμος να ανέβει ξανά στη σκηνή ο Σάκης Ρουβάς. Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στο «Τhe S club», που είχε τυλιχτεί στις φλόγες στις αρχές Μαρτίου, κι έτσι αύριο είναι πανέτοιμος να επιστρέψει on stage και κοντά στους θαυμαστές του. Μάλιστα, η υπόθεση σχετικά με την πυρκαγιά στο νυχτερινό κέντρο ακόμα διερευνάται. Δεν υπάρχει επίσημο πόρισμα από την αστυνομία ή από την πυροσβεστική υπηρεσία σχετικά με το αν πρόκειται για ατύχημα ή εμπρησμό. Οι υπεύθυνοι του μαγαζιού προχώρησαν από την επόμενη κιόλας ημέρα της πυρκαγιάς σε εντατικές εργασίες προκειμένου να είναι το συντομότερο δυνατόν έτοιμο για να επαναλειτουργήσει. Η αποκατάσταση των ζημιών του «The S club» στοίχισε 600.000 ευρώ. Τα πάντα πλέον είναι έτοιμα και έτσι από αύριο ο Σάκης Ρουβάς, η Τάμτα, ο Gifted και η Ελευθερία Ελευθερίου θα επιστρέψουν για... καυτές νύχτες, όπως κάνουν άλλωστε από την αρχή της σεζόν.

Πηγή: ESPRESSO

Ready to light some more fires
Sakis Rouvas is ready to be back on stage! The damages to "The S Club" due to a fire at the beginning of March, have been restored and Sakis is going back to work and his fans. The circumstances of the fire are still under investigation. There is no official report from the police or the fire department and no conclusions are drawn as to whether the fire was result of arson or accident. The managers of the club started intensive repairs in order to have everything ready as soon as possible. The cost of the repairs is about 600.000 euros. Everything is ready so starting tomorrow Sakis Rouvas, Tamta, Gifted and Eleftheria Eleftheriou will offer us some ... hot actions like they have done since the beginning of the season.

Source: ESPRESSO

4 Mar 2010

Σε σίριαλ της Μαλέα ο Ρουβάς; (eng)

Τις πρώτες σελίδες για την επόμενη τηλεοπτική της επιτυχία ακούγεται ότι έχει ήδη ξεκινήσει να γράφει η Όλγα Μαλέα, στην οποία μάλιστα πολύ πιθανόν πρωταγωνιστής να είναι ο Σάκης Ρουβάς. Όπως ήταν ήδη γνωστό ο σταθμός του Aμαρουσίου έχει ήδη κάνει πρόταση στον pop star να παίξει τον βασικό αντρικό ρόλο σε μια από τις σειρές που ετοιμάζει για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Αυτό όμως που κανείς δεν γνώριζε είναι ότι ενδέχεται ο Σάκης Ρουβάς να παίξει στην σειρά της σεναριογράφου, η οποία φαίνεται πως έχει ήδη πάρει το πράσινο φως από τον Αντ1 για την επόμενη σεζόν. Αν και τίποτε ακόμη δεν είναι σίγουρο, πολλοί είναι εκείνοι (κι εμείς μαζί τους) που θα ήθελα να καμαρώσουν τον τραγουδιστή σε ρόλο ηθοποιού στη μικρή οθόνη, μετά την επιτυχία που έκανε στη μεγάλη.

Πηγή: medianiouz


Is Sakis going to star in a TV serial?
Olga Malea (famous Greek screen writer and director) is writing the first pages of her next TV hit, and the leading man is probably going to be Sakis Rouvas. It is already common knowledge that ANT1 station has already propositioned Sakis to play the leading role in one of the serial that are being produced for the next TV season. What nobody knew however was that Sakis might say yes to their proposal for a series that has already been aproved and going to be produced for the next season. Although nothing is certain yet, there are lots of people (us included) that would like to see Sakis acting in TV after his success in the screen after his success in the silver screen.

Source: medianiouz

Φωτιά εκδίκησης στο κλαμπ του Σάκη

Από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος και από καταθέσεις προσπαθούν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας να εντοπίσουν τους δράστες και ηθικούς αυτουργούς του εμπρησμού στο νυχτερινό κέντρο «S Club», όπου εμφανίζεται ο γνωστός τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς.

O εμπρησμός προκάλεσε σημαντικές ζημιές στο εσωτερικό του κλαμπ και κυρίως στη σκηνή. Το νυχτερινό κέντρο θα παραμείνει κλειστό τουλάχιστον για ένα δεκαήμερο μέχρι να αποκατασταθούν οι καταστροφές για να μπορέσει να επαναλειτουργήσει.

Υπάλληλοι του κλαμπ, εργαζόμενοι σε συνεργεία αποκατάστασης των ζημιών, βρίσκονταν από νωρίς χθες το πρωί στο κέντρο διασκέδασης, προκειμένου να βοηθήσουν στην επαναλειτουργία του. Έντονη ήταν η θλίψη των υπαλλήλων για την καταστροφή καθώς στο νυχτερινό κέντρο, όπως μας πληροφόρησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας, εργάζονταν τουλάχιστον 200 υπάλληλοι.

Τόσο ο Σάκης Ρουβάς όσο και η Τάμτα που εμφανίζονται μαζί στο πρόγραμμα εξέφρασαν τη λύπη τους για τις καταστροφές και επισήμαναν ότι το σημαντικότερο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι περίπου 200 εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους που δεν θα έχουν εισόδημα όσο καιρό παραμείνει κλειστό. Ο εμπρησμός στο κλαμπ που βρίσκεται στην αρχή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στο ύψος της Βούρβαχη, έγινε στις 7.10

το πρωί κι ενώ εκεί βρισκόταν μόνο ο Αλβανός φύλακας. Στο διπλανό νυχτερινό κέντρο με την επωνυμία «ΕDΟ», το οποίο ανήκει στον ίδιο επιχειρηματία, υπήρχε φύλακας ο οποίος σύμφωνα με την κατάθεσή του δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό.

Οι τρεις δράστες που, σύμφωνα με την πρώτη κατάθεση του φύλακα δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, χτύπησαν την πόρτα του κλαμπ, τον παραπλάνησαν και όταν τους άνοιξε, του επιτέθηκαν. Κρατούσαν όπλα με τα οποία τον απείλησαν- ο ένας από τους δράστες τον χτύπησε στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου- και στη συνέχεια τον περιόρισαν σε χώρο του κέντρου. Κατόπιν έβαλαν φωτιά με βενζίνη - βρέθηκαν δύο μπιτόνια- και στουπιά κοντά στη σκηνή.

Μετά τον εμπρησμό οι δράστες διέφυγαν, ενώ ο φύλακας ειδοποίησε την Πυροσβεστική. Η φωτιά στις 8 το πρωί είχε τεθεί υπό έλεγχο πριν πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις και καταστρέψει ολοσχερώς το κλαμπ.

ΕΝΤΥΠΩΣΗ στους αξιωματικούς της Ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση προκαλεί η μέθοδος και η ώρα που έδρασαν οι εμπρηστές, και κυρίως το γεγονός ότι επιτέθηκαν στον φύλακα με ακάλυπτα πρόσωπα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από αυτούς μιλούσε πολύ καλά ελληνικά, ενώ οι άλλοι δύο δεν αποκλείεται να είναι αλλοδαποί. Ο φύλακας συγκράτησε τα χαρακτηριστικά του ενός, ενώ τους άλλους δύο δεν τους είδε καλά.

Η εκδοχή πίσω από τον εμπρησμό να βρίσκονται συμμορίες της νύχτας που εκβιάζουν για «προστασία», έχει αποκλεισθεί. Οι έρευνες στρέφονται κυρίως σε οικονομικές διαφορές από την πλευρά του επιχειρηματία.

Υπάλληλοι της επιχείρησης επέμεναν χθες ότι δεν υπήρξαν απειλές, εκβιαστικά τηλεφωνήματα και κόντρες. Αντίθετα, έλεγαν ότι το μαγαζί λειτουργούσε πολύ καλά και ότι υπήρχε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο. Είχε αρχίσει τη λειτουργία του παραμονές Χριστουγέννων με προοπτική να συνεχίσει μέχρι το Πάσχα. Επέμεναν ότι αιφνιδιάσθηκαν από αυτό που συνέβη, καθώς δεν είχε προηγηθεί τίποτα να τους κινήσει τις υποψίες τους.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Σοκαρισμένος ο Ρουβάς από την πυρκαγιά στο μαγαζί (eng)

«Μου θυμίζει κινηματογραφική ταινία. Δεν θέλω να πιστεύω ότι ήταν σκόπιμη ενέργεια» δήλωσε ο Σάκης Ρουβάς. Ο τραγουδιστής λίγες ώρες μετά την καταστροφή του «The S Club», βρέθηκε στο μαγαζί προκειμένου να δει και με τα μάτια του ό,τι απέμεινε. Σοκαρισμένος, μιλώντας για τα συναισθήματά του σχετικά με τον χώρο στον οποίο δουλεύει φέτος, δήλωσε: «Ο συγκεκριμένος χώρος δίνει χαρά και διασκέδαση σε χιλιάδες κόσμο. Με διαβεβαίωσαν ότι σύντομα θα είναι έτοιμο να επαναλειτουργήσει και θα είμαστε πάλι εδώ. Το έχω αγαπήσει αυτό το κλαμπ». Το πρώτο μέλημά του είναι το μεροκάματο του προσωπικού του κλαμπ. Σε δεύτερη μοίρα έρχονται οι εμφανίσεις του.«Το μεροκάματο του προσωπικού. Τι θα γίνει με τους ανθρώπους;» Αυτό ήταν το πρώτο που απασχόλησε τον Σάκη Ρουβά μόλις πληροφορήθηκε ότι το κλαμπ όπου εμφανίζεται έγινε παρανάλωμα του πυρός. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του νυχτερινού μαγαζιού, τόσο ο Sakis όσο και η Τάμτα (με την οποία συμπράττουν επί σκηνής) σοκαρίστηκαν στην είδηση ότι το «S Club» τυλίχτηκε στις φλόγες. Όσο για την Τάμτα, έπεσε από τα σύννεφα. Μοιράστηκε μάλιστα τα συναισθήματά της και με τους φίλους της στο διαδίκτυο. «Αν πω ότι στεναχωριέμαι αυτή τη στιγμή, θα είναι λίγο», τόνισε η pop τραγουδίστρια μέσω Twitter. Και όπως είναι φυσικό, οι επιχειρηματίες του μαγαζιού και οι συνεργάτες τους ενδιαφέρονται πλέον να μάθουν τον λόγο που έπεσαν θύματα εμπρησμού.

πηγή:Espresso


Sakis Rouvas is shocked by the damages at the S Club
“It reminds me of a movie scene. I don’t want to believe it was intentional” Sakis Rouvas said. A few hours after the distraction of the S Club the singer went there to see for himself the extend of the damages. Clearly shocked he talked about his feelings for the club he is working on this year, he declared “This particular club in an entertainment spot for thousand of people. I was assured that it will be operational soon and we will still be here. I have loved this club”. His first priority are the wages of the club’s personnel. His appearances come second. “What’s going to happen to these people?” That was the first thing that Sakis was worried about as soon as he heard that the club was engulfed in flames. According to the public relations manager of the night club, Sakis and Tamta (that is co – starring with him at the show) were very disturbed when they heard the news about the fire. Tamta was particularly upset. She shared her feelings with her internet friends in twitter “If I say that I’m devastated this moment, it will be an understatement” she twitted. And as it is natural, everyone is wondering and wishes to find out why the place was set on fire.

Source: Espresso

3 Mar 2010

Ρουβάς-Ζυγούλη: Βραδινή έξοδος (eng)


Μετά από πολύ καιρό, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη διασκέδασαν. Πήγαν στο “Gazarte” και παρακολούθησαν την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και τον Στέφανο Κορκολή. Οι δυο τους μαζί με την παρέα τους, στην οποία συμπεριλαμβάνονταν ο επιχειρηματίας, Χρύσανθος Πανάς και ο μάνατζερ του, Κωνσταντίνος Καφίρης, απόλαυσαν όλο το πρόγραμμα. Μετά το ζευγάρι επισκέφτηκε τους δυο καλλιτέχνες, όπου και συζήτησαν για αρκετή ώρα. Μετά η βραδιά συνεχίστηκε με δείπνο στο πριβέ κλαμπ “Salon de Bricolage” στο Κολωνάκι. Η Κάτια και ο Σάκης διανύουν μια από τις πιο ήρεμες περιόδους της ζωής τους.

ΠΗΓΗ: Hello

Rouvas - Zigouli: Night out
After a long time "in" Sakis Rovas and Katia Zigouli had some fun. They went to "Gazate" and watched Alkistis Protopsalti and Stephanos Korkolis' show. Anong their friends was, the bussiness man Chrisanthos Panas and his manager Konstantinos Kafiris and they all enjoyed the show. After the end of the program the coule went backstage where they talked for a while. Then the evening was continued with dinner at the prive club “Salon de Bricolage” in Kolonaki. Katia and Sakis are going through one of the calmest periods of their lives.

Source: Hello

P.S. Obviously they haven't been informed of the fire at the S Club yet!

Αίμα, δάκρυα κι ιδρώτας για τo "κλαμπ Sakis"

Οι δράστες, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την αστυνομία, κτύπησαν και τραυμάτισαν ελαφρά τον φύλακα στο κεφάλι και αφού τον ακινητοποίησαν, έβαλαν φωτιά στην πίστα του καταστήματος και εξαφανίστηκαν.

Από τις φλόγες το Club υπέστη μεγάλες ζημιές και, πλέον, εργαζόμενοι και ιδιοκτήτης χύνουν δάκρυα για το γεγονός ότι η επιχείρηση θα μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα κλειστή.

Η αγωνία των υπαλλήλων για το εργασιακό τους μέλλον ήταν έκδηλη χθες ,αφού, όπως έλεγαν, όλοι τους ίδρωσαν καιρό τώρα για την καλύτερη λειτουργία του κέντρου από το οποίο ζουν τις οικογένειές τους.

Όσον αφορά στα αίτια που οδήγησαν τους δράστες στον εμπρησμό, ερευνούνται με ιδιαίτερη προσοχή από την Ασφάλεια Αττικής.

Εκτιμάται ότι οφείλονται σε οικονομικές διαφορές μεταξύ του ιδιοκτήτη της επιχείρησης και του εμπνευστή της εν λόγω ενέργειας, χωρίς, όμως, να αποκλείουν κάθε άλλο ενδεχόμενο.

Φως στις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών αναμένεται να ρίξει η κατάθεση του φύλακα, ηλικίας 25 ετών, ο οποίος ήλθε αντιμέτωπος με τους τρεις εμπρηστές , καθώς επίσης και το βίντεο του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης του κέντρου, το οποίο κατέγραψε την εισβολή και τον εμπρησμό.

Στο Club την ώρα του εμπρησμού υπήρχε ένας ακόμη φύλακας (ήταν στα γραφεία), καθώς και ένας δεύτερος στο διπλανό κατάστημα με την επωνυμία EDO, το οποίο ανήκει στον ίδιο ιδιοκτήτη. Και οι δύο ,σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ανέφεραν ότι δεν αντελήφθησαν κάτι το ύποπτο σχετικά με τους δράστες.

Εκείνο πάντως το οποίο προκαλεί εντύπωση στους αστυνομικούς που ασχολούνται με την υπόθεση, είναι το πώς οι δράστες του εμπρησμού πέτυχαν να αιφνιδιάσουν τον φύλακα.

Στο σημείο του εμπρησμού, σύμφωνα με το Πυροσβεστικό Σώμα, βρέθηκαν δύο δοχεία με εύφλεκτο υγρό.

Για τις ζημίες που υπέστη από τις φλόγες το κέντρο (οι οποίες τέθηκαν γρήγορα υπό έλεγχο από τους πυροσβέστες πριν επεκταθούν και το καταστρέψουν ολοσχερώς) ,οι υπεύθυνοι λένε ότι ανέρχονται σε 500.000 .

Ο Σάκης Ρουβάς, όπως είπαν χθες συνεργάτες του, είναι πολύ στενοχωρημένος από το γεγονός του εμπρησμού και τις καταστροφές στο κέντρο, αλλά και για τις οικογένειες οι οποίες θα μείνουν πλέον χωρίς δουλειά.

Στο Club S εργάζονταν 400 άτομα και, όπως έγινε γνωστό, θα λειτουργούσε και μετά το Πάσχα. Ο Σάκης Ρουβάς εμφανίζονταν μαζί με άλλους γνωστούς καλλιτέχνες κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Πηγή: Εθνος

Εμπρησμός η πυρκαγιά στο «S Club» (eng)

Σε εμπρηστική ενέργεια αποδίδει η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, την πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις επτά το πρωί στο νυχτερινό κέντρο «S Club» που βρίσκεται επί της οδού Βουλιαγμένης 22 και Βούρβαχη.

Σύμφωνα με τις αρχές ο φύλακας του κέντρου, στο οποίο εμφανίζεται ο τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς, κατήγγειλε ότι τρεις άγνωστοι κουκουλοφόροι τον χτύπησαν με τη λαβή πιστολιού στο κεφάλι, τον ακινητοποίησαν και έβαλαν φωτιά στο εσωτερικό του κέντρου.

Η εκδοχή αυτή ενισχύεται και από το γεγονός ότι μετά την πυρκαγιά βρέθηκαν μέσα στο κατάστημα υπολείμματα από πλαστικά μπουκάλια και άλλα ευρήματα που παραπέμπουν σε εμπρησμό.

Η πυρκαγιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις λόγω των εύφλεκτων υλικών, ενώ η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο έπειτα από την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής με 30 πυροσβέστες και 10 οχήματα.

Έρευνα για την υπόθεση διενεργείται από την Ασφάλεια σε συνεργασία με το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Πηγή: Ελευθεροτυπία


Arson at The "S" Club
According to the authorities, the security guard of the club where Sakis is appearing, stated that three masked men hit him with a pistol, immobilized him and then set the insides of the club on fire.

His statement is backed up by the evidents that were discovered in the club, (i.e. plastic bottles etc) that convinces the authorities that it was arson.

The fire soon spread due to the flammable material that were in the building but was soon under control because of the immediate reaction of the fire department that sent 30 men and 10 vehicles on the spot.

The investigation is still going on and the police are cooperating with the fire department to discover the culprit.

Source: Eleftherotypia Newspaper

Πυρκαγιά στο S Club του Σάκη Ρουβά (eng)

Στις φλόγες τυλίχθηκε πριν από λίγη ώρα στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει αυτόν τον καιρό ο Σάκης Ρουβάς. Σήμερα, νωρίς το πρωί άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από το κτίριο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Βούρβαχη (πρώην club 22) και αμέσως έσπευσαν στο σημείο δέκα οχήματα της πυροσβεστικής με πάνω από 20 άντρες ώστε να περιορίσουν τη φωτιά. Ευτυχώς, την ώρα που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, το S Club ήταν κλειστό και έτσι έχουμε να κάνουμε μόνο με υλικές ζημιές. Ακόμα δεν έχουν βρεθεί τα αίτια της πυρκαγιάς την οποία η πυροσβεστική παλεύει ακόμα να σβήσει.

Fire at the S Club
A few hours ago the S Club, where Sakis is appearing these days, was engolfed in flames. Early this morning, smoke started coming out of the building that is located in the junction between Vouliagmenis and Vourvahi (previously named club 22) and immediately 10 vehicles of the fire brigate maned with 20 people, arrived on the spot in order to contain the fire. Luckily at the time of the fire the S club was not operating so we only have material damages. The reasons for the dire are still unclear and the fire bragate is still trying to put it down.

Update
According to the latest news it was arson! Around seven o' clock strangers broke in (there was only one guard) and proceded tο spil oil which they have brought with them and then set the place on fire. Part of the stage along with a few front row tables and chairs was destroyed. The damages are estimated to be around 80.000 euros.