28 Dec 2010

Sakis αλα.. film noir!



Φωτογραφήθηκε με φόντο α λα film noir, πλην όμως πιο μοδάτος από ποτέ. Αυτά, βέβαια, για την παρθενική του κολεξιόν! Ο Σάκης Ρουβάς προωθεί δυναμικά την ανδρική και γυναικεία συλλογή του για ρούχα που διατίθεται από γνωστή αλυσίδα ενδυμάτων σε Ελλάδα και Κύπρο, παίζοντας ο ίδιος ρόλο top model.

Το shooting με πρωταγωνιστή τον Sakis πραγματοποιήθηκε σε μία από τις αποθήκες του Ναυτικού Ομίλου Πειραιά. Μη φανταστείτε ότι ήταν απλή υπόθεση.

Δεκαπέντε ολόκληρες ώρες διήρκεσε η φωτογράφηση, αλλά παρά τις απαιτήσεις, ο Σάκης πόζαρε ακούραστος στον φακό του γνωστού φωτογράφου Γιάννη Μπουρνιά.

«Μέσα από τη συλλογή πραγματοποιείται ένα από τα όνειρά μου: να δημιουργήσω ρούχα με ποιότητα και αισθητική που απευθύνονται σε όλους. Νιώθω μεγάλο ενθουσιασμό που η Sakis Rouvas Collection μετά από τόσο καιρό εντατικής δουλειάς επιτέλους βρίσκεται στα “Sprider Stores”. Πιστεύω ότι η συλλογή θα αγαπηθεί από το κοινό και θα εκφράσει τις σύγχρονες ανάγκες του. Αλλωστε, εμπνευστήκαμε από τις γυναίκες και τους άντρες που θέλουν να έχουν ένα ξεχωριστό, ελεύθερο στιλ στην καθημερινότητά τους» δήλωσε ο Sakis.

Πηγή: Espresso

No comments:

Post a Comment