29 Oct 2009

Ο Σάκης στον... πλανήτη 51!


Ο Σάκης Ρουβάς θα δανείσει την φωνή του σε παιδική ταινία, με πρωταγωνιστή έναν αστροναύτη, τον Τσακ. Ο Σάκης αποφάσισε να μπει ξανά στο στούντιο για μεταγλώττιση στα ελληνικά της ταινίας κινουμένων σχεδίων “Planet 51”. Βέβαια, ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει έναν λόγο παραπάνω τώρα που είναι και πατέρας. Μετά την “Παναγία των Παρισίων” και “Τα αυτοκινητάκια”, τώρα έχει σειρά το “Planet 51” και φυσικά ο αστροναύτης Τσαρλς “Τσακ” Μπέικερ. Ο Σάκης θα μπει σύντομα στο στούντιο για τη μεταγλώττιση στα ελληνικά. Η ταινία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας στις 20 Νοεμβρίου. Λέτε στην πρεμιέρα της ταινίας ο τραγουδιστής να παρευρεθεί με την Κάτια και την κόρη τους, Αναστασία;

24 Oct 2009

Όταν η Κάτια και ο Σάκης διασκεδάζουν (eng)


Έξω είπαν να το ρίξουν χθες το βράδυ ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, αφήνοντας για λίγες ώρες μόνη στο σπίτι την κορούλα τους. Το λαμπερό ζευγάρι που δεν έπαψε να χαμογελά, αποπνέοντας την ευτυχία που βιώνει, μετά από πολύ καιρό έκανε νυχτερινή έξοδο σε γνωστό club restaurant της πόλης όπου συνάντησε πολλούς φίλους. Ανάμεσά τους ο Αντώνης Ρέμος με τον οποίο ο Σάκης δεν σταμάτησε τα πειράγματα και τα αστεία. Το ζευγάρι απόλαυσε το ποτό τους και διασκέδασε στους ήχους που επέβαλλε ο dj του club. Η Κάτια και ο Σάκης λίγο μετά τις 2.00 χαιρέτησε την παρέα του και έφυγε για το σπίτι, γιατί όπως και να το κάνεις, οι ώρες που έμειναν μακριά από τη μικρή κόρη τους Αναστασία, ήταν αρκετές και κάτι τέτοια, δεν τα συνηθίζουν τελευταία…


When sakis and Katia are having fun
Sakis Rouvas and Katia zygouli decided to have fun yesterday, leaving their daughter for a few hours. The glamorous couple who couldn't stop smiling, proving their happiness, went out after a long time to a known club restaurant in Athens, where they met a few of their friends. Between them was Antonis Remos whom Sakis couldn't stop teasing. The couple enjoyed their drings and the musi the dj was playing. Katia and sakis said their "goodbuyes" a little after 2:00 because the hours away from their little daughter were plenty and they don't do that sort of thing lately.




23 Oct 2009

Η ερωτική σχέση του Ρουβά με την Ματσούκα (eng)

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ερωτευμένος με την Δήμητρα Ματσούκα! Και θα σκεφτείτε, λογικά, τι έγινε με την Κάτια Ζυγούλη. Μην ανησυχείτε. Αυτά δεν συμβαίνουν στην πραγματικότητα. Ο τραγουδιστής και η σέξι ηθοποιός έδωσαν τα χέρια πρόσφατα και αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για το νέο φιλμ του Χρήστου Δήμα, που ανέλαβε ο παραγωγός Διονύσης Παναγιωτάκης, σύζυγος της Ελένης Κούρκουλα. Για την συνεργασία αυτή έχει βάλει ένα μικρό λιθαράκι και η νονά της κόρης του Σάκη, Εμμανουέλα Παυλίδου. Ο τραγουδιστής αισθάνεται υπέροχα που στην τρίτη του κατά σειρά ταινία θα συνεργαστεί με δικούς του ανθρώπους. Πρόκειται για μία ερωτική, τρυφερή ιστορία με δόσεις κωμικότητας. Ο Σάκης θα υποδυθεί ένα ζιγκολό και η Δήμητρα Ματσούκα μία πόρνη. Οι δυο τους σύμφωνα με το σενάριο θα συναντηθούν σε μία δεξίωση, θα ερωτευτούν κεραυνοβόλα και θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν από το βρόμικο κόσμο στον οποίο έχουν μπλέξει. Το σενάριο έχει δοθεί σε όλους τους συντελεστές και ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την έναρξη των γυρισμάτων. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν άμεσα, μέσα στον Νοέμβρη και θα ολοκληρωθούν μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. Η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους τον Δεκέμβρη του 2010.

πηγή:Espresso


The love story of Sakis Rouvas and Dimitra Matsouka
Sakis Rouvas is in love with Dimitra Matsouka! And you would logically think, so what happens with Katia? Don’t worry. It’s not fore real. The singer and the sexy actress came to an agreement and joint forces for Christos Dimas’s new film, whose producer is Dionisis Panagakis, husband of Elena Kourkoula. Emmanuela Pavlidou, godmother of Sakis daughter, might have played a part in order to pull this deal of. The singer is very happy that in his third movie he will cooperate with “his own” people. The story is romantic and funny. Sakis will play the gigolo and Dimitra Matsouka a whore. The two of them according with the script, will meet at a formal dinner and will fall in love instantly and try to get away from their not – so – healthy environment. The script has been given to all involved and the clock is ticking backwards for the beginning of the first shoots. The actual filming will begin in November and will be over after Christmas. The movie will be released around December 2010.

Source: Espresso

21 Oct 2009

Η βάφτιση της κόρης του Ρουβά


Και το όνομα αυτής Αναστασία! Την Κυριακή, στις 1 το μεσημέρι στην Ιερά Μονή Παντοκράτορος στην Καλλιτεχνούπολη ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη βάφτισαν την κορούλα τους. Λίγο πριν τις 1 έφτασε το ζευγάρι. Ο Σάκης με κοστούμι Dolce & Gabbana κρατούσε την κορούλα του στην αγκαλιά του, η οποία φορούσε ένα κατάλευκο φόρεμα και η Κάτια τους ακολουθούσε με ένα μπορντό φόρεμα Donna Karran. Οι καλεσμένοι ήταν μόλις πενήντα άτομα. Προσκλητήρια δεν τυπώθηκαν, αλλά τους κάλεσαν τηλεφωνικώς την περασμένη Πέμπτη. Νονά ήταν η Μανουέλα Παυλίδου, γραμματέας του ιδρύματος Μελίνα Μερκούρη, συνεργάτιδα εδώ και είκοσι χρόνια του τραγουδιστή και πολύ καλή του φίλη. Την ώρα της βάπτισης η δεσποινίδα Ρουβά έκλαψε για λίγα λεπτά, αλλά αμέσως βρήκε καταφύγιο στα χέρια της νονάς και των γονιών της, που βρίσκονταν δίπλα της και της αποσπούσαν την προσοχή μιλώντας της και κάνοντάς της παιχνίδια. Η Κάτια και ο Σάκης ήταν εμφανώς συγκινημένοι ενώ οι γονείς και τα αδέρφια του ζευγαριού δεν έκρυβαν την ευτυχία τους. Το όνομα της μικρής το επέλεξαν από κοινού ο Σάκης και η Κάτια όπως μαθεύτηκε. Αμέσως μετά τη βάφτιση, που έγινε εντελώς τυχαία την ημέρα των γενεθλίων της Μελίνας Μερκούρη, ακολούθησε πάρτι στο σπίτι τους και συγκεκριμένα στον εντυπωσιακό κήπο τους. Ο κήπος ήταν στολισμένος, το μενού ήταν πλούσιο και υπήρχαν δυο παιδαγωγοί που απασχόλησαν τα παιδάκια. Οι τελευταίοι καλεσμένοι αποχώρησαν στις 9 το βράδυ, ευχόμενοι στη δεσποινίδα Ρουβά να είναι καλότυχη και στους γονείς να αποκτήσουν σύντομα και ένα δεύτερο παιδάκι.


ΠΗΓΗ HELLO

18 Oct 2009

Ρουβάς-Ζυγούλη: Βάφτισαν την κόρη τους


Στις 13:00 σήμερα το μεσημέρι βάφτισαν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη στη Μονή Παντοκράτορα στην Καλλιτεχνούπολη την κόρη τους. Το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μία τόσο ευτυχισμένη στιγμή του την οποία μοιράζεται μόνο με πολύ δικούς του ανθρώπους. Νονά της μικρής που πήρε το όνομα Αναστασία ήταν η Εμμανουέλα Παυλίδου, φίλη εδώ και καιρό του ζευγαριού.

14 Oct 2009

Οριστική η ρήξη Ρουβά- Ραπτάκη

Δεν τα βρήκαν τελικά ο Σάκης Ρουβάς και ο Ντίνος Ραπτάκης και δεν πρόκειται να συνεχιστεί η συνεργασία τους στο Starz. Οι διαφωνίες που προέκυψαν σχετικά με τις τιμές που δίνονταν στις φιάλες και την είσοδο αποδείχτηκαν ανυπέρβλητες και η συνεργασία τους έλαβε τέλος. Έτσι την νέα σεζόν και για είμαστε πιο συγκεκριμένη στις αρχές του Νοέμβρη ο Σάκης Ρουβάς θα εμφανίζεται πια στο παλιό "Club22" που αλλάζει όνομα και εμφάνιση προκειμένου να φιλοξενήσει το νεανικό σχήμα του πετυχημένου performer. Το μαγαζί ανοίγει από μια ομάδα επιχειρηματιών με "μπροστάρη" τον Βασίλη Γκόγκο, που μεσουρανεί στην νυχτερινή Θεσσαλονίκη εδώ και πολλά χρόνια.