31 Jul 2009

Στο νοσοκομείο ο Σάκης Ρουβάς (eng)

Σε νοσοκομείο των βορείων προαστίων βρέθηκε για τρεις ολόκληρες μέρες ο Σάκης Ρουβάς. Ο τραγουδιστής είχε έναν τραυματισμό εν ώρα γυμναστικής και στην αρχή δεν έδωσε σημασία. Όμως, ο πόνος συνέχιζε να τον ενοχλεί στο πόδι του και έτσι χρειάστηκε να βρεθεί στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει ρήξη χιαστού. Λόγω του τραυματισμού του λοιπόν χρειάστηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο σε ακινησία για τρεις μέρες. Οι συμβουλές των γιατρών του φυσικά και τον καθήλωσαν στο κρεβάτι, κάτι που σήμαινε ότι έπρεπε να μείνει και εκτός επαγγελματικών δραστηριοτήτων. Και οι ατυχίες όμως έχουν τα καλά τους. Γιατί κατάφερε να περάσει, έστω και στο κρεβάτι του πόνου, λίγες περισσότερες ώρες με την κορούλα του και τη σύντροφό του Κάτια Ζυγούλη.

Πηγή: Troktiko

Sakis Rouvas was hospitalised
In a hospital of the northern suburbs was Sakis for three whole days. The singer was injured while exercising and he didn't pay much attention at first. But the pain was persistent in hi leg so he had to go to the hospital where it was discovered that he had a knee rapture. So due to his injury he was kept imobilised at the hospital for three days. Doctors ordered he stayed in bed which of course had an impact on his business plans. But every cloud has a silver lining. Sakis although he was bedridden, managed to spent some time with his daughter and his partner Katia Zigouli

Source: Troktiko

28 Jul 2009

Ο Εθνικός στόχος του Ρουβά (eng)


Μπορεί ο Σάκης Ρουβάς να έφερε την 7η θέση στην eurovision αλλά συνεχίζει να παλεύει για την Ελλάδα και θέλει ''πρωτιά'' για την Ακρόπολη. Δίνει τον δικό του αγώνα μέσω διαδικτύου. Μέσα από την σελίδα του στο twitter ανεβάζει συνέχεια link σχετικά με το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης και φροντίζει να ενημερώνει τους φαν του με δημοσκοπήσεις που ψηφίζουν ''ναι'' στην επιστροφή των Ελγινείων. Μπράβο του!

Sakis national goal
Sakis might have come seventh in ESC 2009 but he contivues to fight for Greece and want the first price for Acropolis. He gives his own fight on the net. Through his page in Twitter he keeps uploading links about the new Acropolis Museum and makes sure his fans are voting "yes" in the polls about the return of the Parthenon marbles. Kudos for him!

20 Jul 2009

Welcome to Greece από τον Σάκη Ρουβά

Μόλις έμαθε ο Σάκης Ρουβάς την άφιξη του Alexander Rybak στην Ελλάδα, πήραν φωτιά οι τηλεφωνικές γραμμές. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Alexander ήταν ένθερμος υποστηρικτής του Σάκη στην eurovision και αυτό βέβαια ήταν αμοιβαίο, το κλίμα μεταξύ τους ήταν πολύ φιλικό από την αρχή! Ο Σάκης λοιπόν τηλεφώνησε αμέσως στον Νορβηγό νικητή και του πρότεινε να κάνουν μαζί διακοπές στο Πόρτο Ελούντα στην Κρήτη, μόλις ο ίδιος σταματήσει τις εμφανίσεις του στο ''Πολιτεία'' όπου εμφανίζεται στην Θεσσαλονίκη και φυσικά να συζητήσουν και μια πιθανή συνεργασία στο μέλλον. Εκείνος πολύ χαρούμενος αποδέχτηκε την πρόταση του Σάκη και του είπε πως θα κοιτάξει το πρόγραμμα του και μόλις τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες του, θα του δώσει μια τελική απάντηση . Τις επόμενες μέρες λοιπόν περιμένουμε την απάντηση του Αlexander Rybak στον αγαπημένο Σάκη Ρουβά.

17 Jul 2009

Όπρα σε Sakis: «Σε θέλω στην εκπομπή μου»

Τι κι αν σταρ και λαμπερά πρόσωπα από την ελληνική σοουμπίζ και τα MME βάζουν λυτούς και δεμένους να γνωρίσουν την Όπρα Γουίνφρεϊ; Εκείνη, σύμφωνα με πληροφορίες, μόνο έναν θέλει να γνωρίσει από τους Έλληνες σταρ, και μάλιστα στενοχωρήθηκε που ήταν τόσο σύντομο το ταξίδι της στην Ελλάδα και δεν πρόλαβε να τον συναντήσει. Ποιον; Τον Σάκηηηη!

H Όπρα Γουίνφρεϊ έχει φιλοξενήσει στην εκπομπή της τις μεγαλύτερες διασημότητες. Δεν υπάρχει σταρ που να μην έχει περάσει από το πλατό του σόου της, ενώ τα θέματα και οι συνεντεύξεις της κάνουν το γύρο του κόσμου. Πώς, λοιπόν, να μην πετάξει από τη χαρά του ο Σάκης Ρουβάς όταν έμαθε ότι η κορυφαία παρουσιάστρια του πλανήτη πρόβαλε ένα βίντεο-αφιέρωμα για το τραγούδι του και την παρουσία του λίγες μέρες πριν από τη Eurovision; Κι όχι μόνο αυτό! Η σπουδαία Όπρα είπε τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν στην εκπομπή της. Κι είναι γνωστό ότι είναι πολύ αυστηρή στην κρίση της ?ακόμα και για φίλους της celebrities? και απόλυτα δίκαιη.

Έτσι, ο Σάκης πήρε πόντους από την κριτική της Όπρα. Πού να ήξερε, όμως, ότι η Σιδηρά Κυρία των media, που έχει τους πάντες στα πόδια της, θα ήθελε να τον γνωρίσει και να κάνει ένα γύρισμα μαζί του; Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από κύκλους της διεθνούς σοουμπίζ, τον θεωρεί σταρ που μπορεί να διαπρέψει και στο εξωτερικό, κάτι που ήδη έχει αρχίσει να κάνει ο Σάκης και θα το πετύχει με την επόμενη ταινία του που θα γυριστεί στο Χόλιγουντ.

Η Όπρα ξέρει να κρίνει και να βλέπει μπροστά. Έτσι, απ’ όταν πρωτοπήγε ο Σάκης στην Αμερική, εκείνη διέβλεψε ότι θα είχε λαμπρό μέλλον. Ήταν από τις πρώτες που μίλησε για τον Έλληνα σταρ με τη διεθνή ακτινοβολία. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είναι ίσως το μόνο πρόσωπο που ήθελε να συναντήσει στο ταξίδι-αστραπή που έκανε στη χώρα μας προτού συνεχίσει την κρουαζιέρα της στη Σαντορίνη, την Κωνσταντινούπολη και τη Μάλτα.

Μόνο που η τύχη τα έφερε έτσι και ο Σάκης έχει τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη και δεν μπόρεσαν να συναντηθούν. Το ραντεβού, όμως, λένε οι ίδιες πηγές, θα γίνει το φθινόπωρο στο Λος Άντζελες, όταν αρχίσουν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Σάκη. Απ’ ό,τι φαίνεται, ο Έλληνας σταρ θα είναι τυχερός και θα καθίσει στον καναπέ της Όπρα για μία συνέντευξη που θα κάνει το γύρο του κόσμου, ενώ δεν αποκλείεται κάποια γυρίσματα του αφιερώματος στον Σάκη να γίνουν σε αγαπημένους προορισμούς του στην Ελλάδα, όπως η Κέρκυρα, η Κρήτη, η Μύκονος και η Σαντορίνη.



ΛΟΙΠΟΝ

4 Jul 2009

Βραβεία Mad

Ήταν μια βραδιά με πλούσιο θέαμα , αλλά ακόμα πιο πλούσιο παρασκήνιο. Αν και όλα κύλησαν -φαινομενικά - ομαλά, δεν έλειψαν κάποιες παρασκηνιακές ίντριγκες.

- Η εμφάνιση της Άννας Βίσση στις κερκίδες έγινε αφού η Δέσποινα Βανδή είχε οδηγηθεί στα παρασκήνια για να ετοιμαστεί για την εμφάνισή της. Έτσι λοιπόν η μία παρακολούθησε μεν την εμφάνιση της άλλης, αλλά δεν συνάντηση στις κερκίδες δεν έγινε ποτέ. Η Δέσποινα πάντως έδειχνε να απολαμβάνει ιδιαίτερα την Άννα onstage. Ήταν χαμογελαστή, σιγουτραγουδούσε τους στίχους και στο τέλος χειροκρότησε θερμά. Αξίζει να σημειωθεί ότι, αν και δεν πήρε βραβείο, η Δέσποινα παρέμεινε μέχρι το τέλος της βραδιάς, σε αντίθεση με την Πέγκυ Ζήνα που αποχώρησε αμέσως μετά την εμφάνισή της.

-Ο Νίνο έδειξε για άλλη μια φορά τον ασυμβίβαστο χαρακτήρα του. Όταν ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θα φιλήσει τελικά στο στόμα τον τραγουδιστή του γκρουπ "Κόκκινα Χαλιά", ο Νίνο τον ρώτησε ειρωνικά μπροστά στην κάμερα αν παίρνει ναρκωτικά! Στη συνέχεια έσπασε τη μηχανή ενός φωτογράφου που προσπαθούσε να τον απαθανατίσει με τη σύντροφό του, Δούκισσα Νομικού.

- Ο Σάκης Ρουβάς έδειχνε ιδιαίτερα κεφάτος σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς και δεν ήταν καθόλου απόμακρος, όπως συνέβαινε σε παλιότερές του εμφανίσεις στα Mad. Όπως και πέρισι με το "Και σε Θέλω", έτσι και φέτος η έμφανισή του στη σκηνή με το "Πιο δυνατά (This is our night)" απέσπασε τα καλύτερα σχόλια όλων. Εξίσου καλοδιάθετη ήταν και η Έλενα Παπαρίζου , που αποδείχτηκε μια από τις μεγάλες νικήτριες της βραδιάς με το τραγούδι Πυροτεχνήματα να βραβεύεται δύο φορές. Αυτό που δεν ξέρουν όμως πολλοί είναι ότι το συγκεκριμένο τραγούδι παραλίγο να μη βγει ποτέ ως single!

- Η Τατιάνα Στεφανίδου ήταν ιδιαίτερα αγχωμένη που έπρεπε να αποχωριστεί τον γιο της, Νικόλα για να παει στα παρασκήνια. Όταν επέστρεψε στη θέση της, τον αγκάλιασε σφιχτά για αρκετή ώρα και του ζητούσε συγνώμη! Ο μικρός πάντως παρακολουθούσε τη μαμά του από τις κερκίδες με πολλή περηφάνια!

- Για άγνωστο, μέχρι στιγμής, λόγο, ο Νίκος Βουρλιώτης τα έκανα γυαλιά καρφιά στο καμαρίνι του. Αν και η εμφάνισή του επί σκηνής ήταν από τις καλύτερες στιγμές της βραδιάς, λίγη ώρα μετά τον είδαν σε έξαλλη κατάσταση στα παρασκήνια. Ανεπιβεβαίωτες φήμες λένε ότι είχε θυμώσει που δεν κέρδισε κανένα βραβείο.

-Ο Αλέξανδρος Παρθένης και η Ναταλία Γερμανού συναντήθηκαν στα παρασκήνια πέντε λεπτά ακριβώς πριν βγουν μαζί στη σκηνή. Πρόβαραν βιαστικά τις ατάκες τους, μίλησαν τυπικά ο ένας στον άλλον, αν και στη συνέχεια, η Ναταλία φάνηκε ελαφρώς πιο αμήχανη από εκείνον. Όταν η Ναταλία του είπε "αυτό μοιάζει με deja vu εκείνος απάντησε: "Δεν ξέρω γαλλικά", ενώ στο τέλος, όταν εκείνη προσπάθησε να διαβάσει το όνομα του νικητή ο Αλέξανδρος της είπε (ειρωνικά;) "Πάλι ξέχασες τα γυαλιά σου;".

- Τις εντυπώσεις κέρδισε επίσης η διασκευή του Πάμε Ξανά που τραγούδησε η Έλλη Κοκκίνου (στην πιο σέξι εμφάνιση που έχει κάνει μέχρι σήμερα), ενώ το κοινό ξεσηκώθηκε πολύ με το χιτ του Μύρωνα Στρατή "Πάνω από όλα". Ο Νίκος Οικονομόπουλος πίστευε ότι το βραβείο που -τελικά- κέρδισε θα πήγαινε στην Χαρτορίχτρα του Πάνου Κιάμου ενώ ο Δήμος Αναστασιάδης ανησύχησε όταν του έπεσε κατά λάθος το κινητό του από τις κερκίδες. Τελικά η συσκευή επέστρεψε στα χέρια του άθικτη!

- Η Μάρω Λύτρα και ο TNS , αν και κάθησαν μαζί έδειχναν μάλλον αμήχανοι μεταξύ τους (ή μήπως ψυχραμένοι;).

-Κατά γενική ομολογία η πιο ωραία παρουσία της βραδιάς δεν ήταν τραγουδίστρια, αλλά η Δούκισσα Νομικού.

-Άλλη μια συνάντηση που συζητήθηκε έντονα ήταν αυτή της Μαρίας Σολωμού (της οποίας το styling θύμιζε Τάμτα, τη στιγμή που η ίδια η Τάμτα έβαλε ίσως για πρώτη φορά στη ζωή της μάξι!) με την Κατερίνα Παπουτσάκη . Οι δυο πρωταγωνίστριες έχουν πολύχρονη κόντρα μεταξύ τους, από την εποχή που ήταν μαζί στη σχολή και ο Αλέξης Γεωργούλης είχε αφήσει την Κατερίνα για τη Μαρία! Οι δυο γυναίκες είχαν άλλο κοινό αυτή το φορά: Το μακιγιάζ και τα μαλλιά τους επιμελήθηκε ο ίδιος άνθρωπος! Πρόκειται για τον Δημήτρη Γιαννέτο, ο οποίος εκείνο το βράδυ είχε επιμεληθεί τη Μαριέττα Χρουσαλά, τη Φαίη Σκορδά (που ήρθε μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα) , τη Ναταλία Γερμανού (που δεν εμφανίστηκε ποτέ ούτε στο κόκκινο χαλί, ούτε στις κερκίδες) και τη Σίσσυ Χρηστίδου!

3 Jul 2009

40.000 κόσμου φώναζαν... Σάκηηηηη!!

Σάκηηηηη....! Αυτή ήταν η λέξη που ακουγόταν ασταμάτητα στη μεγάλη συναυλία που έδωσε προχθές το βράδυ ο Σάκης Ρουβάς, στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, με στόχο την ευαισθητοποίηση για την προστασία του περιβάλλοντος.

Περίπου 40.000 κόσμου, στην πλειονότητά τους γυναίκες κάθε ηλικίας, από μικρές μέχρι ώριμες Ρουβίτσες, κατέκλυσαν το Στάδιο και τραγούδησαν για δύο ολόκληρες ώρες μαζί με τον τραγουδιστή τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Εκείνος, γεμάτος αστείρευτη ενέργεια και νεανικό ενθουσιασμό, σάρωνε ασταμάτητα τη σκηνή προκαλώντας διαρκώς το κοινό να συμμετέχει. Δεν παρέλειψε ωστόσο να πει και το δικό του «αντίο» στον Μάικλ Τζάκσον, τον μεγαλύτερο σόουμαν που έχει βγει ποτέ στον πλανήτη, όπως χαρακτηριστικά είπε, ερμηνεύοντας τις επιτυχίες του «Μπίλι Τζιν» και «Ερθ Σονγκ».



ΕΘΝΟΣ

2 Jul 2009

Η συναυλία του Ρουβά για το περιβάλλον

Ήταν μια βραδιά αφιερωμένη στο περιβάλλον και όλοι πέρασαν υπέροχα με την φωνή και τα τραγούδια του Σάκη Ρουβά!

Την Τετάρτη το βράδυ το Καλλιμάρμαρο κατακλύστηκε από 40 χιλιάδες θαυμαστές, κάθε ηλικίας, του τραγουδιστή.

Ο Σάκης, ντυμένος στα μαύρα, βγήκε στη σκηνή μαζί με τους χορευτές του και τραγούδησε το «Ήρθες». Οι ρουβίτσες φώναζαν ρυθμικά το όνομά του, ούρλιαζαν και χειροκροτούσαν τον Σάκη τους... Την μεγάλη συναυλία για το περιβάλλον διοργάνωσε το εθνικό συμβούλιο νεολαίας, ενώ την προσπάθεια στήριξε η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Ουνέσκο και Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

«Ήταν μια υπέροχη βραδιά. Θέλω να ευχαριστήσω το εθνικό συμβούλιο νεολαίας, τον σύλλογο Ελπίδα που μας στήριξε και βοήθησε πάρα πολύ για να υλοποιηθεί αυτή η βραδιά. Όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που μας στήριξαν και μας προώθησαν και όλο τον κόσμο που δημιούργησε μια φανταστική ατμόσφαιρα», δήλωσε ο Σάκης στους δημοσιογράφους αμέσως μετά την συναυλία.

Ο τραγουδιστής δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον. Στα μέσα τις συναυλίας σήκωσε τα χέρια του ψηλά, κοίταξε στον ουρανό, είπε «Μάικλ σ΄ αποχαιρετώ» και τραγούδησε το «Earth Song».

«Είναι μια τεράστια απώλεια για τη μουσική πρώτα απ' όλα και μετά για όλο τον κόσμο που επηρέασε, ενέπνευσε για όλο τον κόσμο, το οποίο έκανε διαφορά στη ζωή του», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Ανάμεσα στο κοινό ήταν και η αγαπημένη του Κάτια Ζυγούλη. Η σύντροφος του καθόταν δίπλα στην σκηνή και απολάμβανε τον αγαπημένο της. Ο Σάκης χόρευε, τραγουδούσε και όπως πάντα τα έδωσε...όλα επί σκηνής.

«Από την αρχή μέχρι το τέλος ο κόσμος με έκανε να πετάω, δεν αισθανόμουν τα πόδια μου πάνω στην σκηνή, ήταν υπέροχα όλη την ώρα που ήμουν στη σκηνή».

Οι χιλιάδες θαυμαστές του χόρευαν στους ρυθμούς του Sakis!! Ο ίδιος για δύο ώρες ήταν... ακούραστος στη σκηνή.

«Ήταν μια συγκλονιστική χρονιά για μένα. Έκανα πολλά, αλλά η πιο συγκλονιστική εμπειρία ήταν η γέννηση της κόρης μου».

Ακόμη και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης οι ρουβίτσες τσίριζαν και ο Σάκης τις κοίταζε και χαμογελούσε.

Την Παρασκευή 3 Ιουλίου, ο τραγουδιστής έχει πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη. Μετά την Πέγκυ Ζήνα παίρνει τη σκυτάλη ο Σάκης Ρουβάς και θα εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσας κάθε Παρασκευή και Σάββατο μέχρι τις αρχές Αυγούστου. Λίγες ημέρες μετά, ο Σάκης Ρουβάς θα δώσει δέκα συναυλίες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας...



ΖΟΥΓΚΛΑ on - line

Οι πρόβες στη Θεσσαλονίκη, το αφιέρωμα στον Μάικλ Τζάκσον και τα καλοκαιρινά του σχέδια

Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα του, την Παρασκευή στο Politeia live clubbing ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε το Σαββα­τοκύριακο στη Θεσσαλονίκη για τις απαραίτητες πρόβες. Ο 37χρονος ποπ σταρ ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του μαέστρου Τόνι Κονταξάκη, όλο το Σάββατο προετοίμασε το πρόγραμμά του, που θα στηρίζεται σε καθαρά dance ρυθμούς, πολλά χορευτικά και εντυπωσιακά σόου.

«Ο Σά­κης, αν και είχε πολλή όρεξη για δουλειά, ήταν στενοχωρημένος εξαιτίας του ξαφνικού θανάτου του Μάικλ Τζάκσον, τον οποίο θαύμαζε ως καλλι­τέχνη. Μάλιστα, συμφώνησε με το μαέστρο του να συμπεριλάβουν πολλά τραγούδια του θρυλικού σταρ στο πρόγραμμά του. Στο πλευρό του Σάκη θα εμφανίζονται επί σκηνής το συγκρότημα De Niro και οι Τριημιτόνιο, ενώ το λαϊκό μέρος του προ­γράμματος έχει αναλάβει ο Πέτρος Ίμβριος», περι­γράφει στο ΟΚ! συνεργάτης του τραγουδιστή.

Στα καλοκαιρινά σχέδια του ποπ σταρ περιλαμ­βάνεται και μια μεγάλη περιοδεία με εμφανίσεις σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Η Ρόδος, η Σαντορίνη και η Κρήτη έχουν ήδη συμπεριληφθεί στις προγραμμα­τισμένες εμφανίσεις του, που θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για μίνι οικογενειακές αποδράσεις μαζί με την Κάτια και την κόρη τους. Αυτό που είναι σίγουρο προς το παρόν είναι ότι και φέτος, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, η οικογένεια Ρουβά θα ταξιδέ­ψει μέχρι τα τέλη Ιουλίου στη Μύκονο, όπου έχουν επιλέξει να αφιερώσουν τον περισσότερο χρόνο από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.



Απο το ΟΚ

1 Jul 2009

Υπερήφανος που θα τραγουδήσει για το περιβάλλον ο Σάκης Ρουβάς

Ιδιαιτέρως υπερήφανος για τη συναυλία που θα δώσει για το περιβάλλον απόψε στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο δήλωσε ο Σάκης Ρουβάς κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. «Το περιβάλλον είμαστε εμείς. Είναι το σώμα μας, είναι το σπίτι μας» τόνισε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε και για το χώρο που διατέθηκε για τη συναυλία, το Καλλιμάρμαρο, τονίζοντας ότι «ο συμβολισμός του ανταποκρίνεται στο μεγάλο σκοπό της συναυλίας».

Την αμέριστη συμπαράστασή της στην πρωτοβουλία του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας (ΕΣΥΝ) που διοργανώνει τη συναυλία εξέφρασε η πρεσβευτής καλής θέλησης της ΟΥΝΕΣΚΟ, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, τονίζοντας ότι βρίσκεται στο πλευρό της νεολαίας, όταν πρόκειται για την ευαισθητοποίησή της σε ανθρωπιστικά θέματα.

«Μας ενώνει η αγωνία για την εξέλιξη του περιβάλλοντος στο μέλλον, γιατί τα πρώτα θύματα της καταστροφής του είναι τα παιδιά και μάλιστα εκείνα, που είναι πιο ευάλωτα, επειδή έχουν προβλήματα υγείας», σημείωσε.

Η κ. Βαρδινογιάννη εξήρε τη συμμετοχή του Σάκη Ρουβά, ο οποίος, όπως τόνισε βοηθά «να μεταδοθούν ευκολότερα στους νέους τα κοινωνικά μηνύματα από κάποιον, που μιλάει στη δική τους γλώσσα».

Μιλώντας για το ΕΣΥΝ, ο πρόεδρός του, Γ. Στασινός, σημείωσε ότι είναι ο φορέας που εκπροσωπεί 59 οργανώσεις νέων στην Ελλάδα με άμεση συνεργασία με τα Τοπικά Συμβούλια Νέων, με διασυνδέσεις στον ΟΗΕ, την ΟΥΝΕΣΚΟ και τα διεθνή φόρα. Ουσιαστικά, πρόκειται για 200.000 περίπου νέους, που ασχολούνται κυρίως με κοινωνικά ζητήματα και ιδιαίτερα με το περιβάλλον.

«Σε αυτή την πρωτοβουλία, που κορυφώνεται με τη συναυλία του Σάκη Ρουβά, είχαμε αρωγούς όλους τους συναρμόδιους υπουργούς, αλλά και την κ. Βαρδινογιάννη. Εύχομαι, η καλή αυτή αρχή να έχει τη συνέχεια, που όλοι προσδοκούμε», τόνισε.



NEWS in.gr

Κάτια Ζυγούλη: Μιλάει πρώτη φορά για την κόρη της και τον Σάκη!

Η Κάτια βιώνει την απόλυτη ευτυχία: πιο εκτυφλωτική από ποτέ, ερωτευμένη με το μεγαλύτερο Έλληνα σταρ, Σάκη Ρουβά, και νέα μαμά μιας υπέροχης κόρης. Κι όμως, σας διαβεβαιώνουμε: είναι η πιο cool πριγκίπισσα του παραμυθιού που ξέρουμε!

Η Κάτια Ζυγούλη είναι ήδη έξι χρόνια ζευγάρι με τον Σάκη Ρουβά. «Την πρώτη φορά που είδα τον Σάκη μπροστά μου ήταν σε ένα κοσμικό γεγονός με τόσο πολύ κόσμο που, αν και ένιωσα αμέσως ότι υπήρχε μια ενέργεια, δεν ήμουν σε θέση εκείνη τη στιγμή να το ερμηνεύσω» λέει η Κάτια. «Πέρασαν αρκετοί μήνες και μετά έτυχε να συνεργαστούμε για τη γνωστή διαφήμιση της Vodafone με το χαστούκι. Δεν ξέρω να πω αν ένιωσα αμέσως ότι είναι ο άνδρας της ζωής μου, αλλά σίγουρα ήταν κάτι που μίλησε μέσα μου πολύ έντονα. Ήταν πολύ δυνατό». Από την πρώτη φορά που τον είδε, σε εκείνο το κοσμικό event, ένιωσε κάτι διαφορετικό. «Ένιωσα μια ενέργεια, αλλά ο Σάκης είναι μια δυνατή παρουσία ούτως ή άλλως. Δεν είναι κάποιος που περνάει απαρατήρητος» εξηγεί η Κάτια. «Γι' αυτό και μπορεί τη στιγμή που θα τον πρωτογνωρίσεις, να μπερδευτείς. Αναρωτιέσαι αν αυτό που νιώθεις είναι απλά ο ενθουσιασμός ότι γνώρισες τον Σάκη ή αν είναι η ενέργειά του. Στην πορεία κατάλαβα ότι είναι η ενέργεια του Σάκη πο μαγνητίζει τους ανθρώπους». Αν και η Κάτια Ζυγούλη είναι ιδιαίτερα διάσημη, ο Σάκης Ρουβάς κινείται σε μια τεράστια σφαίρα δημοσιότητας

«Το ότι είμαι με έναν άνθρωπο που είναι τόσο πολύ γνωστός, το βίωσα ευτυχώς σταδιακά. Κι αυτό γιατί τον πρώτο καιρό που γνωριστήκαμε, το κρατήσαμε εντελώς κρυφό» προσθέτει. «Ήταν αρκετός ο καιρός που ο κόσμος δεν το ήξερε και σχεδόν κανείς από τους δικούς μας ανθρώπους. Οπότε, ευτυχώς, αρχικά τον έζησα μέσα στο σπίτι. Ήμασταν μόνο μεταξύ μας και τον είδα πώς είναι σαν άνθρωπος. Έτσι η μετάβαση από την απλή ζωή στην υπερβολή που είδα μετά, όταν ήμασταν έξω, ήταν αρκετά εύκολη. Πραγματικά πιστεύω ότι το πώς έγινε όλο αυτό ήταν σκηνοθετημένο από το σύμπαν. Σκέφτομαι εκ των υστέρων ότι αν βγαίναμε έξω ραντεβού την πρώτη φορά και δεν ήξερα πώς είναι ο ίδιος σαν άνθρωπος και ζούσα όλη αυτή την ένταση, μπορεί να το είχα βάλει στα πόδια» λέει γελώντας η Κάτια.

«Ήταν λίγο περίεργο όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος γιατί δεν το είχαμε καθόλου προγραμματίσει» λέει η Κάτια και συνεχίζει: «Ήταν μια τεράστια έκπληξη. Ήμασταν με τον Σάκη στο σπίτι και δεν ήξερε καν ότι θα κάνω τεστ εγκυμοσύνης. Ήμουν τόσο σίγουρη ότι δεν είμαι έγκυος, που σκέφτηκα ότι δεν υπάρχει λόγος να τον βάλω σε διαδικασίες σκέψης. Μέχρι και τη στιγμή που είδα το τεστ να βγαίνει θετικό ήμουν πεπεισμένη ότι δεν είμαι έγκυος. Όταν όμως βγήκε θετικό, ήταν ένα μεγάλο σοκ για μένα εκείνη τη στιγμή. Δεν μπορώ να πω αν ήταν ευχάριστο ή δυσάρεστο. Ήταν απλά σοκ. Ευτυχώς στην πορεία η συμπεριφορά του Σάκη με καθησύχασε πάρα πολύ. Συνήθως βλέπουμε το αντίστροφο: τη γυναίκα χαρούμενη και τον άνδρα σοκαρισμένο. Δεν το είπαμε σε κανέναν για πολύ καιρό. Το ξέραμε μόνο εκείνος και εγώ».

«Τους πρώτους μήνες στο σπίτι, κολύμπησα στα βαθιά νερά στο θέμα "παιδί" και στο πώς να αντιμετωπίσω το ξενύχτι. Ήθελα να τα κάνω όλα εγώ μόνη μου ή ο Σάκης. Να μην έχει κανείς άλλος επαφή με το παιδί. Μου βγήκε ομολογουμένως λίγο περίεργα όλο αυτό. Λίγο σα τρελή μάνα» λέει γελώντας η Κάτια και εξηγεί: «Δεν άκουγα αυτά που μου έλεγαν και ήθελα να κάνω το δικό μου πάση θυσία. Με είχε πιάσει κάτι που ήθελα να τα ανακαλύψω όλα μόνη μου. Δεν ξέρω τελικά αν αυτό είναι καλό. Είχα όμως τόση ανάγκη να το βιώσω με αυτόν τον τρόπο που δεν το μετανιώνω. Η μετάβαση ξανά πίσω στον εαυτό σου γίνεται σταδιακά, οπότε αυτό σε κάνει να νιώθεις ωραία. Κάθε μέρα κατακτάς κάτι δικό σου, κάτι από τον εαυτό σου και αυτό σου δίνει χαρά» συμπληρώνει. Χαμογελάει και μιλάει για το πώς αντέδρασε ο Σάκης σε αυτούς τους 3 μήνες που η Κάτια ήταν όλη μέρα με το μωρό αγκαλιά. «Ο Σάκης, σαν σύντροφος και συμμέτοχος σε όλη την εμπειρία και της γέννας και των πρώτων μηνών στο σπίτι, ήταν απίστευτα άψογος, υποστηρικτικός και γλυκός».



ΙΝ STYLE ΙΟΥΛΙΟΣ 2009

Από «Τόσκα» μέχρι Σάκη

Ολοκληρώνεται το Kosmos Festival στο Γουδή και κάνει πρεμιέρα το πολύ αξιόλογο Φεστιβάλ Αιγαίου στη Σύρο.

Ο Σάκης Ρουβάς δίνει συναυλία στο Καλλιμάρμαρο και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο θέατρο Βράχων. Οι μουσικές προτάσεις καλύπτουν όλα τα γούστα και σήμερα.

ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ Ο Σάκης Ρουβάς δίνει συναυλία σήμερα στις 8 μ.μ. Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ. Τη συναυλία διοργανώνει το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας για το περιβάλλον.



ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ