4 Jul 2009

Βραβεία Mad

Ήταν μια βραδιά με πλούσιο θέαμα , αλλά ακόμα πιο πλούσιο παρασκήνιο. Αν και όλα κύλησαν -φαινομενικά - ομαλά, δεν έλειψαν κάποιες παρασκηνιακές ίντριγκες.

- Η εμφάνιση της Άννας Βίσση στις κερκίδες έγινε αφού η Δέσποινα Βανδή είχε οδηγηθεί στα παρασκήνια για να ετοιμαστεί για την εμφάνισή της. Έτσι λοιπόν η μία παρακολούθησε μεν την εμφάνιση της άλλης, αλλά δεν συνάντηση στις κερκίδες δεν έγινε ποτέ. Η Δέσποινα πάντως έδειχνε να απολαμβάνει ιδιαίτερα την Άννα onstage. Ήταν χαμογελαστή, σιγουτραγουδούσε τους στίχους και στο τέλος χειροκρότησε θερμά. Αξίζει να σημειωθεί ότι, αν και δεν πήρε βραβείο, η Δέσποινα παρέμεινε μέχρι το τέλος της βραδιάς, σε αντίθεση με την Πέγκυ Ζήνα που αποχώρησε αμέσως μετά την εμφάνισή της.

-Ο Νίνο έδειξε για άλλη μια φορά τον ασυμβίβαστο χαρακτήρα του. Όταν ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θα φιλήσει τελικά στο στόμα τον τραγουδιστή του γκρουπ "Κόκκινα Χαλιά", ο Νίνο τον ρώτησε ειρωνικά μπροστά στην κάμερα αν παίρνει ναρκωτικά! Στη συνέχεια έσπασε τη μηχανή ενός φωτογράφου που προσπαθούσε να τον απαθανατίσει με τη σύντροφό του, Δούκισσα Νομικού.

- Ο Σάκης Ρουβάς έδειχνε ιδιαίτερα κεφάτος σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς και δεν ήταν καθόλου απόμακρος, όπως συνέβαινε σε παλιότερές του εμφανίσεις στα Mad. Όπως και πέρισι με το "Και σε Θέλω", έτσι και φέτος η έμφανισή του στη σκηνή με το "Πιο δυνατά (This is our night)" απέσπασε τα καλύτερα σχόλια όλων. Εξίσου καλοδιάθετη ήταν και η Έλενα Παπαρίζου , που αποδείχτηκε μια από τις μεγάλες νικήτριες της βραδιάς με το τραγούδι Πυροτεχνήματα να βραβεύεται δύο φορές. Αυτό που δεν ξέρουν όμως πολλοί είναι ότι το συγκεκριμένο τραγούδι παραλίγο να μη βγει ποτέ ως single!

- Η Τατιάνα Στεφανίδου ήταν ιδιαίτερα αγχωμένη που έπρεπε να αποχωριστεί τον γιο της, Νικόλα για να παει στα παρασκήνια. Όταν επέστρεψε στη θέση της, τον αγκάλιασε σφιχτά για αρκετή ώρα και του ζητούσε συγνώμη! Ο μικρός πάντως παρακολουθούσε τη μαμά του από τις κερκίδες με πολλή περηφάνια!

- Για άγνωστο, μέχρι στιγμής, λόγο, ο Νίκος Βουρλιώτης τα έκανα γυαλιά καρφιά στο καμαρίνι του. Αν και η εμφάνισή του επί σκηνής ήταν από τις καλύτερες στιγμές της βραδιάς, λίγη ώρα μετά τον είδαν σε έξαλλη κατάσταση στα παρασκήνια. Ανεπιβεβαίωτες φήμες λένε ότι είχε θυμώσει που δεν κέρδισε κανένα βραβείο.

-Ο Αλέξανδρος Παρθένης και η Ναταλία Γερμανού συναντήθηκαν στα παρασκήνια πέντε λεπτά ακριβώς πριν βγουν μαζί στη σκηνή. Πρόβαραν βιαστικά τις ατάκες τους, μίλησαν τυπικά ο ένας στον άλλον, αν και στη συνέχεια, η Ναταλία φάνηκε ελαφρώς πιο αμήχανη από εκείνον. Όταν η Ναταλία του είπε "αυτό μοιάζει με deja vu εκείνος απάντησε: "Δεν ξέρω γαλλικά", ενώ στο τέλος, όταν εκείνη προσπάθησε να διαβάσει το όνομα του νικητή ο Αλέξανδρος της είπε (ειρωνικά;) "Πάλι ξέχασες τα γυαλιά σου;".

- Τις εντυπώσεις κέρδισε επίσης η διασκευή του Πάμε Ξανά που τραγούδησε η Έλλη Κοκκίνου (στην πιο σέξι εμφάνιση που έχει κάνει μέχρι σήμερα), ενώ το κοινό ξεσηκώθηκε πολύ με το χιτ του Μύρωνα Στρατή "Πάνω από όλα". Ο Νίκος Οικονομόπουλος πίστευε ότι το βραβείο που -τελικά- κέρδισε θα πήγαινε στην Χαρτορίχτρα του Πάνου Κιάμου ενώ ο Δήμος Αναστασιάδης ανησύχησε όταν του έπεσε κατά λάθος το κινητό του από τις κερκίδες. Τελικά η συσκευή επέστρεψε στα χέρια του άθικτη!

- Η Μάρω Λύτρα και ο TNS , αν και κάθησαν μαζί έδειχναν μάλλον αμήχανοι μεταξύ τους (ή μήπως ψυχραμένοι;).

-Κατά γενική ομολογία η πιο ωραία παρουσία της βραδιάς δεν ήταν τραγουδίστρια, αλλά η Δούκισσα Νομικού.

-Άλλη μια συνάντηση που συζητήθηκε έντονα ήταν αυτή της Μαρίας Σολωμού (της οποίας το styling θύμιζε Τάμτα, τη στιγμή που η ίδια η Τάμτα έβαλε ίσως για πρώτη φορά στη ζωή της μάξι!) με την Κατερίνα Παπουτσάκη . Οι δυο πρωταγωνίστριες έχουν πολύχρονη κόντρα μεταξύ τους, από την εποχή που ήταν μαζί στη σχολή και ο Αλέξης Γεωργούλης είχε αφήσει την Κατερίνα για τη Μαρία! Οι δυο γυναίκες είχαν άλλο κοινό αυτή το φορά: Το μακιγιάζ και τα μαλλιά τους επιμελήθηκε ο ίδιος άνθρωπος! Πρόκειται για τον Δημήτρη Γιαννέτο, ο οποίος εκείνο το βράδυ είχε επιμεληθεί τη Μαριέττα Χρουσαλά, τη Φαίη Σκορδά (που ήρθε μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα) , τη Ναταλία Γερμανού (που δεν εμφανίστηκε ποτέ ούτε στο κόκκινο χαλί, ούτε στις κερκίδες) και τη Σίσσυ Χρηστίδου!

No comments:

Post a Comment