29 Jun 2009

Βαρδινογιάννη και Ρουβάς για τη συναυλία για το περιβάλλον

Σήμερα έγινε η συνέντευξη τύπου της μεγάλης συναυλίας για το περιβάλλον, με το Σάκη Ρουβά στο Καλλιμάρμαρο, που οργανώνει το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας (ΕΣΥΝ) αυτή την Τετάρτη. Μιλώντας στους δημοσιογράφους η πρέσβειρα καλής θέλησης της ΟΥΝΕΣΚΟ, κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, δήλωσε ότι δέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση να συμβάλει «σε μια τόσο σημαντική εκδήλωση για το περιβάλλον, που αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για όλους μας σε ολόκληρο το πλανήτη».

Η κ. Βαρδινογιάννη μίλησε και για το Σάκη ο οποίος έχει αναλάβει το «ρόλο αγγελιοφόρου της Ελπίδας και βοηθά να μεταδοθούν ευκολότερα στους νέους τα κοινωνικά μηνύματα από κάποιον που μιλάει στη δική τους γλώσσα».

Από την άλλη, ο Σάκης δήλωσε πολύ περήφανος για τη συναυλία αυτή συμπληρώνοντας ότι «το περιβάλλον είμαστε εμείς. Είναι το σώμα μας, είναι το σπίτι μας. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε τις πλάτες στα προβλήματα. Πρέπει να ενώσουμε τις φωνές για να ακουστούν».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την πρωτοβουλία για τη συγκεκριμένη διοργάνωση πήρε το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας που ουσιαστικά είναι 200.000 νέοι που ασχολούνται κυρίως με το περιβάλλον. Άλλη μια σημαντική καμπάνια που έχει ήδη πραγματοποιήσει το ΕΣΥΝ είναι στην επαρχία, που είχε σαν στόχο την ανακύκλωση, και τη μείωση της σπατάλης του νερού.



ΖΟΥΓΚΛΑ on - line

No comments:

Post a Comment