17 May 2009

Η τύχη γύρισε την πλάτη στον Sakis!

Λίγο μετά τα πανηγύρια για την πρόκριση του Sakis Ρουβά στον τελικό της Γιουροβίζιον ήρθε η ώρα της κλήρωσης για τη θέση που θα εμφανισθεί η Ελλάδα το βράδυ του Σαββάτου. Αλλά, φευ, η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας, αφού ο Ρουβάς κληρώθηκε να εμφανισθεί όγδοος. Πολύ νωρίς, πράγμα που σημαίνει ότι ο Sakis θα πρέπει να βάλει ακόμη περισσότερο τα δυνατά του στον τελικό.

Κι αν σκεφτεί κανείς ότι το μεγάλο φαβορί και αντίπαλος μας, ο Νορβηγός Αλεξάντερ Ρίμπακ κληρώθηκε στην 20η θέση, τότε καταλαβαίνουμε ότι τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι για εμάς. Άμα σε θέλει η τύχη. Και το Νορβηγό τον πηγαίνει πολύ. Και να ήταν μόνο η θέση του Ρίμπακ το μόνο άσχημο νέο της βραδιάς;

Τα φαβορί του φετινού διαγωνισμού θα εμφανισθούν λίγο πριν το τέλος και για του λόγου το αληθές, η Τουρκία είναι 18η, η Ουκρανία 21η, το Ηνωμένο Βασίλειο 23ο και η Ισπανία τελευταία στην 25η θέση. Το Αζερμπαϊτζάν, πάλι, εμφανίζεται μετά από εμάς και συγκεκριμένα 11ο. Άστα. Αλλά θα μπορούσαν να ήταν χειρότερα τα πράγματα και να είχαμε κληρωθεί να εμφανισθούμε πρώτοι. Παρηγοριά στον άρρωστο... Παρηγοριά, όμως, είναι και το γεγονός ότι πριν από εμάς παίζουν μπαλάντες.


ΛΟΙΠΟΝ

No comments:

Post a Comment