4 May 2009

O Σάκης... στον τελικό

Μία ημέρα πριν από την αναχώρηση του Σάκη Ρουβά για τη Ρωσία και το... «πρότζεκτ Γιουροβίζιον» μπαίνει σε λειτουργία.

Το φετινό μότο του διαγωνισμού θα μπορούσε κάλλιστα να είναι «Μόσχα καλεί... πεντάγωνο», με την πρώτη μέρα της αντίστροφης μέτρησης να ξεκινά με την παρουσίαση του απολογισμού της διαχειριστικής χρήσης για το 2008 από τον πρόεδρο της ΕΡΤ Χρήστο Παναγόπουλο και να τελειώνει με το «γκουντ λακ» πάρτι του Σάκη Ρουβά, που διοργανώνεται απόψε το βράδυ.

Μεγάλη μέρα και για τον Σάκη Ρουβά, που στις 8.30 μ.μ. παίρνει θέση μπροστά στην κάμερα του eurovision.ert.gr και απαντά στις ερωτήσεις που έστειλαν οι θαυμαστές του, ζωντανά στο Διαδίκτυο.

Υστερα από εξαντλητικές πρόβες την εβδομάδα που μας πέρασε, όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη βραδιά του ημιτελικού που ο Σάκης, όπως όλα δείχνουν, θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση.

Γιατί τη δεύτερη θα την κάνει στον τελικό του φετινού διαγωνισμού, αφού, σύμφωνα και με το κουπόνι του ΟΠΑΠ, η Ελλάδα είναι σίγουρα μία από τις χώρες που θα ξεπεράσει τον σκόπελο του ημιτελικού και θα βρεθεί εύκολα στον μεγάλο τελικό.

Συγκεκριμένα, η απόδοση που δίνει το στοιχηματικό κουπόνι στη χώρα μας για το «ποια χώρα θα είναι στην πρώτη τετράδα του τελικού» είναι 1,85, η δεύτερη καλύτερη απόδοση μετά τη Νορβηγία που ακολουθεί με 1,25.

Υποψήφια για την τετράδα είναι και η Τουρκία με απόδοση 3, καθώς και το αουτσάιντερ Μάλτα με 5. Δεύτερη έρχεται η Ελλάδα και στο κουπόνι για τον νικητή του τελικού με απόδοση 7, ενώ πρώτη φιγουράρει ξανά η Νορβηγία με 2,70.


ΕΘΝΟΣ

No comments:

Post a Comment