12 May 2009

Τέσσερα νέα διαδικτυακά κανάλια

Τέσσερα νέα διαδικτυακά κανάλια, τα οποία θα βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.homepage.gr ετοιμάζει η εταιρεία PLD, όπου ο κάθε επισκέπτης θα μπορεί να επιλέγει κάθε φορά το είδος της ψυχαγωγίας ή της ενημέρωσης που θέλει.

Όποιος θελήσει να διασκεδάσει με εκπομπές και ειδήσεις από τη σόουμπιζ μπορεί να επιλέξει το κανάλι «Showtime», το οποίο θα μεταδίδει μέχρι και 10 ώρες πρόγραμμα σε καθημερινή βάση.

Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της εταιρείας, project manager του νέου αυτού καναλιού αναλαμβάνει ο Θανάσης Κορομηλάς, ένα πρόσωπο με πολυετή εμπειρία στο χώρο της ψυχαγωγίας, ως στενός συνεργάτης (και αδελφός) της Ρούλας Κορομηλά στην παραγωγή εκπομπών.

Πέρα από το «Showtime» στην ηλεκτρονική πύλη της PLD θα μπορεί κανείς να βρει το κανάλι Sakis Rouvas Channel, όπου θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει συναυλίες, συνεντεύξεις και οτιδήποτε αφορά στο γνωστό τραγουδιστή, με αποκλειστικές ειδήσεις, το κανάλι ScorelineTV με αθλητικά γεγονότα και αποτελέσματα αγώνων και το ZoomNews, ένα ενημερωτικό κανάλι που θα παρουσιάζει θέματα επικαιρότητας.

Οι τέσσερις αυτοί σταθμοί θα είναι έτοιμοι σε ένα μήνα περίπου και για αρχή οι υπηρεσίες του θα προσφέρονται δωρεάν στους χρήστες του Ίντερνετ.



ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ

No comments:

Post a Comment