10 Feb 2009

«Λουκέτο» για λόγους υγιεινής και ασφάλειας

«Λουκέτο» στο νυχτερινό κέντρο Starz στο οποίο εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς, πρόκειται να βάλει σήμερα ο Δήμος Αθηναίων, καθώς το συγκεκριμένο κατάστημα δεν πληρούσε τους όρους υγιεινής και ασφάλειας.

Τη συγκεκριμένη διαπίστωση έκαναν κλιμάκια της Νομαρχίας Αθηνών τα οποία πραγματοποίησαν στις 24 Ιανουαρίου αιφνιδιαστικό έλεγχο στους χώρους του κέντρου.Εναντίον του υπευθύνου του καταστήματος κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά, ενώ ενημερώθηκε ο Δήμος Αθηναίων και το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Οπως διαπιστώθηκε, το κατάστημα έχει προβεί στην κατασκευή εξωστών σε τρία επίπεδα και ένα υπόγειο, ενώ η άδεια αναφέρει χρήση μόνο ισογείου. Επίσης την ώρα του έλεγχου ο αριθμός των πελατών ήταν 300-350 άτομα, ενώ η άδεια λειτουργίας ορίζει τον αριθμό στα 190 άτομα.

Σύμφωνα με τη Νομαρχία Αθηνών στο υπόγειο του κέντρου διασκέδασης διαπιστώθηκαν διάφορες υγειονομικές παραβάσεις, ενώ ανάλογη κατάσταση επικρατούσε και στα μπαρ του Starz.

Επίσης δεν επεδείχθησαν τα ατομικά βιβλιάρια υγείας τεσσάρων εργαζομένων, καθώς και τα θεωρημένα από τη νομαρχία σχεδιαγράμματα του καταστήματος και το βιβλίο υγειονομικών επιθεωρήσεων.



ΕΘΝΟΣ

No comments:

Post a Comment