17 Nov 2008

60.000 ευρώ για κάθε επεισόδιο

Ναι, τόσα παίρνει ο Σάκης.
Ο Ρουβάς.
Δουλευόμαστε?
«Μαμά όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω Σάκης Ρουβάς».

Αστρονομικά ποσά πληρώνεται ο Σάκης για να μας παρουσιάζει το X-Factor τις Παρασκευές, όπως διαβάσαμε σε πρόσφατο δημοσίευμα. Βέβαια το παλικάρι μας αυτό τον καιρό και αυξημένα έξοδα έχει αλλά και το μέλλον της κόρης του Ρουβίτσας να χτίσει. Κι αυτά τα χρήματα τα παίρνει για ένα επεισόδιο την εβδομάδα, δηλαδή θα φαλίριζε σύσσωμη η ελληνική τηλεόραση αν έπαιζε ο Σάκης σε καθημερινό σήριαλ? Αλλά 60.000? Δεν ταϊζεις ένα ολόκληρο χωριό στην Αφρική για ένα χρόνο καλύτερα?

Εμ τέτοια κάνουν τα κοριτσάκια που μαζεύονται και ουρλιάζουν Sakis.

Ποια Οικονομική Κρίση? Δεν την ξέρουμε την κυρία


starbuzz.com

11 Nov 2008

Ο Σάκης Ρουβάς σε ρόλο ... δολοφόνου (eng)

Από μπαμπάς... ψυχοπαθής δολοφόνος! Ο Σάκης έχει δύο πρόσωπα: εκείνο του daddy cool της μικρής «Ρουβίτσας» που του χάρισε πρόσφατα η σύντροφός του Κάτια Ζυγούλη και ακόμη ένα, πιο...σκοτεινό. Ο Sakis στην πρώτη ουσιαστικά διεθνή κινηματογραφική προσπάθειά του ανέλαβε να παίξει τον μανιακό Abner Solvie.

Πού ακριβώς θα τον απολαύσουμε; Στο φιλμ «Duress» (σε ελεύθερη απόδοση θα το λέγαμε «Απειλή Βίας»), που θα προβληθεί μέσα στο 2009. Για τις ανάγκες του έργου ο Ελληνας pop star «τσαλακώνει» την εικόνα του καλού και του ωραίου. Η ταινία είναι ψυχολογικό θρίλερ, τη σκηνοθετεί ο Αυστραλός Τζόρνταν Μπάρκερ και μαζί με τον Ρουβά συμπρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός Μάρτιν Ντόνοβαν. Οι σινεφίλ θα τον θυμούνται σίγουρα στο πλευρό της Νικόλ Κίντμαν στο έργο «Το πορτραίτο μιας κυρίας», αλλά και στο βραβευμένο σίριαλ «Weeds», όπου υποδύθηκε αστυνομικό της Διώξης Ναρκωτικών ο οποίος έκανε σχέση με την κεντρική ηρωίδα της, μια... ντίλερ μαριχουάνας!

Ο Μάρτιν είναι αρκετά δημοφιλής στην Αμερική. Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία του με τον Ρουβά, όπως μαθαίνουμε, ήταν πάρα πολύ καλή. Οσο για το story της ταινίας; Εχει να κάνει με το αιώνιο παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι, που μεταφράζεται σε κυνηγητό ανάμεσα σε έναν δολοφόνο (τον Sakis) και τον οικογενειάρχη Richard Barnett, που τον υποδύεται ο Ντόνοβαν. Ο «κακός Σάκης» εκβιάζει ψυχολογικά τον «καλό Μάρτιν» βάζοντας στο στόχαστρο την εντεκάχρονη κόρη του, του στήνει παγίδες και τον υποχρεώνει να παρίσταται στους φόνους που εκείνος διαπράττει.

Τη σφραγίδα του στην παραγωγή του φιλμ βάζει ο Δομινικανός Χούλιο Κάρο, πολύ γνωστός διεθνώς, κυρίως λόγω των συνεργασιών του με την Τζένιφερ Λόπεζ. Εκείνος βρίσκεται πίσω από την πολυδάπανη ταινία «El Cantante», που πρωταγωνίστησε η Λατίνα ντίβα μαζί με τον άντρα της Μαρκ Αντονι, αλλά και από το παλαιότερο φιλμ «Το Κελί». Η έξοδος της ταινίας «Duress» στις σκοτεινές αίθουσες θα ξεκινήσει το Μάιο από τις χώρες της ανατολικής Ευρώπης (χρονικά είναι πολύ κοντά στον διαγωνισμό της Eurovision όπου ο Σάκης Ρουβάς θα εκπροσωπήσει πάλι την Ελλάδα) και θα συνεχιστεί το Σεπτέμβριο του 2009 με προβολές στις δυτικές χώρες, αλλά και πέραν του Ατλαντικού.


Espresso News

Sakis in the role of a killer
From daddy to ... psycho killer! Sakis has two faces: one of daddy cool of the small «Rouvitsas» which his partner Katia Zygouli give birth to and yet one darker .... Sakis first international attempt in film is to play the maniac killer Abner Solvie.

Where exactly are we going to see him? The film is titled «Duress» (free version will say «Threatening Violence»), which will be screened in 2009. For the purposes of the project the Greek pop star «ruffled» his image of the good guy. The film is a psychological thriller, directed by the Australian Barker Jordan, Rouvas is co-starring with the known actor Martin Ntonovan. The cinefil will certainly remember him by the side of Nicole Kidman in the project «The Portrait of a lady», but also in the award winning serial «Weeds», where he was cast as a police officer of the drug squad who forms a relationship with the central heroine, a ... marijuana dealer!

Martin is very popular in America. As regards to the cooperation with the Rouvas, as we learn, it was very good. As for the story of the movie it is about the eternal game of cat and mouse, which translates into a chase between a killer (Sakis) and the family man Richard Barnett, who is played by Ntonovan. The «bad Sakis» is psychological blackmailing the «good Martin» targeting his eleven year old daughter, traping him and forcing him to witness the murders he commits.

The producer of the film is the Dominican Julio Carrots, well known internationally, mainly due to his collaborations with Jennifer Lopez. He is behind the expensive movie «El Cantante», which the Latina diva starred along with her husband Marc Anthony, but also from the former film «The cell». The premiere of the film «Duress» in cinemas will start in May from Eastern Europe (times are very close to the Eurovision contest where Sakis Rouvas will represent again Greece) and will continue in September 2009 with screenings in western countries but also across the Atlantic.


ESPRESSO

5 Nov 2008

Καταγωγή εκ Κερκύρας

ΑΝ ΖΕΙΤΕ στον πλανήτη Άρη και δεν το έχετε αντιληφθεί, σας πληροφορώ εγώ ότι γέννησε προχθές η Κάτια Ζυγούλη στο μαιευτήριο «Λητώ». Το γνωστό φωτομοντέλο έφερε στον κόσμο την κόρη του Σάκη Ρουβά. Στο μαιευτήριο εθεάθη και η Συλβάνα Ράπτη. Όχι- η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Α΄ Αθηνών δεν πήγαινε επίσκεψη στους Ρουβάδες, όπως νόμισε πληροφοριοδότης μου. Σε συνέδριο μαιών πήγαινε- παρ΄ ότι κι αυτή, όπως ο Σάκης, έλκει την καταγωγή εκ Κερκύρας!


TA NEA

3 Nov 2008

Ο πελαργός έφερε... την πιο φανατική «Ρουβίτσα»

Στη σουίτα του μαιευτηρίου «Λητώ» ήρθε χθες το μεσημέρι στον κόσμο η πρώτη αυθεντική... Ρουβίτσα.

Η Κάτια Ζυγούλη γέννησε στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής ένα υγιέστατο κοριτσάκι και έκανε τον Σάκη Ρουβά ευτυχισμένο πατέρα. Ηδη από την Παρασκευή κι ενώ βρισκόταν στο πλατό του «Χ Factor» ο SAKIS με το βεβαρημένο φετινό πρόγραμμα (Τάλεντ σόου, Γιουροβίζιον), αγωνιούσε για τη μεγάλη στιγμή.

Τελικά ο πελαργός ήρθε με τον καινούργιο μήνα. Πλήθος γνωστών τραγουδιστών έσπευσαν να ευχηθούν στο ζεύγος. Δεν έλειψε βέβαια και η συνήθης τηλεοπτική ανοησία γύρω από το θέμα με προεξάρχον το γνωστό νέο κηφησιώτικο κανάλι, το εκ του Ταύρου ορμώμενο.



ΕΘΝΟΣ

Έφτασε ο πελαργός...

Απέκτησαν λοιπόν τέκνο η Κάτια Ζυγούλη με τον εκλεκτό της Σάκη Ρουβά. Τέκνο γένους θηλυκού και (ειδικού) βάρους 3.600 γραμμαρίων, που ήρθε στον κόσμο και στη ζωή τους εκτός πίστας, τηλεσόου και πασαρέλας, με καισαρική σε μαιευτήριο. Από το Σάββατο μπήκε στο μαιευτήριο η μητέρα για απλή εξέταση, αλλά καθώς είχε κλείσει εννεάμηνη κύηση θεωρήθηκε πως έπρεπε πια να κάνει εισαγωγή για γέννα. Δεν θέλησαν να έχουν φίλους, γνωστούς και θαυμαστές δίπλα τους παρά μόνον στενούς συγγενείς. Ο Σάκης Ρουβάς εθεάθη πάντως να κερνά για τα γεννητούρια. Από την Πέμπτη εκτιμάται πως θα έχουν επιστρέψει μητέρα και τέκνο στο σπίτι τους στον Νέο Βουτζά.


TA NEA

2 Nov 2008

Πατέρας ο Σάκης Ρουβάς

Πατέρας ενός υγιέστατου κοριτσιού έγινε την Κυριακή το μεσημέρι ο δημοφιλής τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς που πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η σύζυγος του, το γνωστό μοντέλο, Κάτια Ζυγούλη, γέννησε με καισαρική τομή.

Ο ερχομός της μικρής θα προσθέσει έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» στον διάσημο τραγουδιστή που ήδη εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο, παρουσιάζει το τάλεντ-σόου X-Factor και ετοιμάζει τη νέα του δισκογραφική δουλειά ενώ θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και στο διαγωνισμό της Eurovision του 2009.


e-tipos.com