21 Oct 2008

Σάκης Ρουβάς: ένας αιμοσταγής δολοφόνος (eng)

Όχι δεν πρόκειται για την πραγματικότητα, αλλά για τον ρόλο που υποδύθηκε ο Σάκης στην Αμερικάνικη ταινία που έπαιξε. Όπως ήδη έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα μας ο ευτυχής πλέον μπαμπάς Σάκης έχει πολύ βαρύ πρόγραμμα φέτος, δουλειές με φούντες που λένε. Μία από τις φετινές επαγγελματικές του ασχολίες ήταν και η πρωταγωνιστική ερμηνεία του στην αμερικάνικη ταινία- ψυχολογικό θρίλερ “Duress“, ο τίτλος της οποίας υπονοεί τη βία που βγαίνει υπό το κράτος ενός έντονου στρες. Στην συγκεκριμένη ταινία ο Σάκης συμπρωταγωνιστεί με τον Αμερικανό ηθοποιό Μάρτιν Ντόνοβαν που είναι γνωστός από πολλές ταινίες, όπως “Το πορτρέτο μιας κυρίας” της Τζέιν Κάμπιον, με τη Νικόλ Κίντμαν.

Η υπόθεση της ταινίας πλέκεται γύρω από το παιχνίδι γάτας και ποντικιού ανάμεσα σε έναν ψυχοπαθή δολοφόνο κι έναν οικογενειάρχη, ενώ ο Σάκης υποδύεται το δολοφόνο που εκβιάζει ψυχολογικά τον Ντόνοβαν, ο οποίος παίζει έναν παντρεμένο και πατέρα ενός 11χρονου κοριτσιού. Ο δολοφόνος αναγκάζει τον Ντόνοβαν να βρίσκεται πάντα μαζί του στον τόπο του εγκλήματος, εκφοβίζοντάς τον πως θα πειράξει την κόρη του. Ο λόγος που ο δολοφόνος θέλει τον οικογενειάρχη πάντα στο πλευρό του είναι για να του αποσπά τα δακτυλικά του αποτυπώματα, προκειμένου να τον παγιδέψει.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Σάκη στον ΕΤ, σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο νεαρός Αυστραλός Τζόρνταν Μπάρκερ, ενώ παραγωγός είναι ο Χούλιο Κάρο, ο οποίος έχει συνεργαστεί με την Jennifer Lopez και έχει κάνει την ταινία “El cantante”, η οποία έχει γυριστεί στην Ελλάδα. Ο παραγωγός αυτός ήρθε σε επαφή με τον Σάκη μέσω ενός μάνατζερ του γνωστού ηθοποιού που βρίσκεται στην Αμερική, ο οποίος παρέδωσε στη συνέχεια το σενάριο στον τραγουδιστή. Η ευκαιρία από τη μια, το κέντρισμα ενός κόντρα ρόλου από την άλλη, ήταν τα ερεθιστικά στοιχεία για να πει το «ναι».

Παρόλο που η πρώτη κόπια της ταινίας πρόκειται να είναι έτοιμη το Δεκέμβριο, η ταινία θα προβληθεί στις αίθουσες αρχικά στις ανατολικές ευρωπαϊκές χώρες, με πρώτους σταθμούς τη Ρωσία και την Πολωνία, στο τέλος Μαΐου, ενώ η Αμερική, η υπόλοιπη Δύση καθώς και η Ελλάδα θα δουν την ταινία από Σεπτέμβριο.


Otherside.gr


Sakis Rouvas is a bloodthirsty killer!
No it is not the reality, but the role Sakis played in an American film. As already mentioned in previous articles the new daddy, Sakis, has a full schedule this year. One of this year's projects was the co-starring in the American film "Duress" (a phycological thriller), the title of which suggests the violence that comes out in a state of intense stress. In this film the protagonists are Sakis and the American actor Martin Ntonovan known from many films such as "The Portrait of a lady" of Jane Kampion, with Nicole Kidman.

The plot involves the cat and mouse game between a psychopath killer and a family man, Sakis impersonates the murderer who psychologicaly blackmails Ntonovan, who plays the married man and father of an 11 year old girl. The killer forces Ntonovan to be with him at the scene of the crime by intimidating that he is going to hurt his daughter. The reason that the killer wants the family man present is to frame him by using his fingerprints and placing him on the scene.

According to the our reporters Sakis, director of the film is the young Australian Jordan Barker, and the producer is Julio Caro, who has collaborated with Jennifer Lopez and has made the film "El cantante", which was shot in Greece. The producer came in contact with Sakis via a manager of the famous actor who is in America, who then gave the script to the singer. The opportunity on the one hand, and the complexity of role on the other convinced Sakis to say «yes».

While the first print will be ready in December, the film will be screened in cinemas early in the Eastern European countries, with the first stations to Russia and Poland at the end of May and the America the rest of the West and Greece will see the film from September.

ELEFTHEROS TYPOS

15 Oct 2008

Ο... στρατιώτης SΑΚΙS σε επικίνδυνη αποστολή

«Τότε, το 2004, ήταν η χρονιά της αθωότητας. Στόχος μας είναι η Γιουροβίζιον του 2010 να γίνει ξανά στην Αθήνα», είπε ο Σάκης Ρουβάς στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου της ΕΡΤ, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ακόμα κι όταν οι...γνωστοί άγνωστοι του Star εκμεταλλεύτηκαν την ευγένεια του τραγουδιστή και τη φιλοξενία της ΕΡΤ.

«Ο Σάκης είναι στρατιώτης» είπε ο σύμβουλος του προέδρου της ΕΡΤ και πρότζεκτ μάνατζερ Τζώνη Καλημέρης, που εξήγησε πως φέτος αποφάσισαν να κάνουν απευθείας ανάθεση σε όλα τα επίπεδα, σε μια δύσκολη χρονιά για τον διαγωνισμό, αφού με απόφαση της EBU επιστρέφουν οι κριτές στον τελικό.

Οσο για την επιλογή των τραγουδιών; Ανάμεσα σε τρία τραγούδια του Δημήτρη Κοντόπουλου θα κληθούν να επιλέξουν εκείνο που θα μας εκπροσωπήσει στη Μόσχα, τηλεθεατές και κριτική επιτροπή, στον ελληνικό τελικό, που θα γίνει στα μέσα Φεβρουαρίου.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός θα αναλάβει την επιμέλεια της σκηνικής παρουσίας του Σάκη Ρουβά -και μόνο- στη Μόσχα αλλά και στον ελληνικό τελικό, όπου τα σκηνικά θα επιμεληθεί ο Ηλίας Λεδάκης και την παρουσίαση θα κάνουν οι αδερφές Μαγγίρα.

Ας ελπίσουμε πως οι Μαγγίρες θα έρθουν πιο διαβασμένες τον Φλεβάρη, αφού ως συντονίστριες της χθεσινής εκδήλωσης έκαναν αρκετές γκάφες.

«Ηταν η πιο συγκλονιστική εμπειρία της καριέρας μου. Η ευχαρίστηση που πήρα από την υποστήριξη του κόσμου, από όλη τη διοργάνωση. Αλλά νιώθω ότι δεν εξαντλήσαμε όλες τις δυνατότητες. Κάτι μέσα μου δεν είχε ολοκληρωθεί» είπε ο Σάκης Ρουβάς για το συναίσθημα που τον έσπρωξε να πει φέτος το «ναι» στο κάλεσμα της ΕΡΤ.

Οσο για την πιθανότητα μιας αποτυχίας ο Σάκης Ρουβάς απάντησε πως δεν το έχει σκεφτεί και πως δεν θέλει να κάνει κακές σκέψεις.

Αλλωστε, όπως είπε και ο Τζώνη Καλημέρης «ο καλύτερος τρόπος για να μη χάσεις είναι να μην παίξεις».

Ομως ο Σάκης είναι έτοιμος για το μεγάλο παιχνίδι στη Μόσχα όσο ποτέ άλλοτε...



ΕΘΝΟΣ

Ο «δολοφόνος» στο Χόλιγουντ! (eng)

Πολλές οι δραστηριότητες του Σάκη Ρουβά αυτή τη σεζόν. Εκτός από τη συμμετοχή στη Eurovision και το τηλεοπτικό σόου στον ΑΝΤ1, πρωταγωνιστεί σε κινηματογραφική ταινία αμερικανικής παραγωγής, σ’ ένα ρόλο κόντρα, του αιμοσταγούς δολοφόνου.

Τα γυρίσματα της ταινίας τελείωσαν αλλά η δουλειά γύρω από αυτήν ξεκινά μόλις τώρα. Και σε κάποια φάση του 2009 θα χρησιμεύσει κι αυτή με τον τρόπο της ως promo για τη Eurovision ή θα επωφεληθεί από τη συμμετοχή του Σάκη στο διαγωνισμό.

Το ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι πως ο Σάκης παίζει έναν αιμοσταγή δολοφόνο! Κι η ταινία είναι αμερικανική.

Ας τα πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Η ταινία λέγεται «Duress» κι είναι ψυχολογικό θρίλερ, όχι splatter. Ο τίτλος υπονοεί τη βία που βγαίνει υπό το κράτος ενός γερού στρες. Και ο Σάκης συμπρωταγωνιστεί με τον καλό Αμερικανό ηθοποιό Μάρτιν Ντόνοβαν που τον ξέρουμε από πολλές ταινίες, μία από αυτές και «Το πορτρέτο μιας κυρίας» της Τζέιν Κάμπιον, με τη Νικόλ Κίντμαν.


Το στόρι

Πρόκειται για θρίλερ το οποίο στρέφεται γύρω από το παιχνίδι γάτας και ποντικού ανάμεσα σε έναν ψυχοπαθή δολοφόνο κι έναν οικογενειάρχη. Ο Σάκης παίζει το δολοφόνο που εκβιάζει ψυχολογικά τον Ντόνοβαν, παντρεμένο και πατέρα ενός 11χρονου κοριτσιού.

Ο φονιάς, δηλαδή ο Σάκης, υποχρεώνει τον οικογενειάρχη να παρίσταται στους φόνους που διαπράττει και τον εκβιάζει με φόβητρο την ασφάλεια της κόρης του, ενώ συγχρόνως του στήνει παγίδες κάθε φορά που θα κάνει ένα φόνο με το να του έχει αποσπάσει τα δακτυλικά του αποτυπώματα.

Οπως είπε ο Σάκης Ρουβάς αποκλειστικά στον ΕΤ, η ταινία είναι αμερικανικής παραγωγής, τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει φέρελπις νεαρός Αυστραλός σκηνοθέτης, ονόματι Τζόρνταν Μπάρκερ, ενώ πίσω από την ταινία κρύβεται ένας δραστήριος παραγωγός, ο Χούλιο Κάρο, συνεργάτης της Τζένιφερ Λόπεζ και παραγωγός της γνωστής και στην Ελλάδα ταινίας της «El cantante».

Ο Σάκης ήρθε σε επαφή με το δομινικανής καταγωγής παραγωγό Χούλιο Κάρο μέσω ενός μάνατζέρ του στην Αμερική, ο οποίος του έδωσε να διαβάσει το σενάριο. Η ευκαιρία από τη μια, το κέντρισμα ενός κόντρα ρόλου από την άλλη, ήταν τα ερεθιστικά στοιχεία για να πει το «ναι».

Η πρώτη κόπια εργασίας υπολογίζεται να είναι έτοιμη στο τέλος Δεκεμβρίου, ακολουθούν προγραμματισμένες επισκέψεις σε αγορές διεθνών φεστιβάλ, ενώ η έξοδος στους κινηματογράφους θα αρχίσει από τις ανατολικές ευρωπαϊκές χώρες, με πρώτους σταθμούς τη Ρωσία και την Πολωνία, στο τέλος Μαΐου, κοντά στη Eurovision.

Η Αμερική κι η υπόλοιπη Δύση καθώς και η Ελλάδα θα δουν την ταινία από Σεπτέμβριο.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ



The «killer» in Hollywood!
Sakis Rouvas is involved in many projects this season. Apart from his participation in the Eurovision and the TV show in ANT1, hie is leading in a U.S. film production, as a bloodthirsty killer.

The movie is finished, but the work around it just starts now. And at some point in 2009 will serve as a promo tool for the Eurovision, or would benefit from participation in the contest. It depends.

The interesting thing is that Sakis is a playing the bloody murderer! And the film is American.

Let us take, however, things from the beginning. The movie is called «Duress» it is a psychological thriller, not splatter. The title implies that the violence comes under the rule of stress. Sakis is co-leading with the American actor Martin Ntonovan known, from many films, one of which is «The Portrait of a lady» directed by Kampion of Jane, with Nicole Kidman.

The Story

This is a thriller which revolves around the game of cat and mouse between a psychopath killer and a family. Sakis plays the assassin who psychologicaly blackmails the Ntonovan, a married man and father to an 11 year old girl

The killer, ie Sakis, requires the family man to witness the murders he perpetrates by blackmailing him using the safety of his daughter, while he sets traps each time he makes a killing with fingerprints that he had obtained.

As said Sakis Rouvas exclusively to our reporters, the film is the American production, directed by the promising young Australian Jordan Barker, while behind the film lies as active producer, Julio Carro, partner of Jennifer Lopez and producer of the famous movie in Greece «El cantante».

Sakis contacted the producer Julio Caro through one of his managers in America who offered him the script. The opportunity on the one hand, and the complexity of role on the other convinced Sakis to say «yes».

The first draft is estimated to be ready at the end of December, followed by scheduled visits to markets for international movie festivals, while screening at cinemas will start from the eastern European countries, with the first stations to Russia and Poland at the end of May, close to Eurovision.

The rest of America and the West and Greece will see the film in September.

ELEFTHEROS TYPOS

Και στη Eurovision πάει για πρωτιά!

Το ότι ο Σάκης Ρουβάς πάει στη Μόσχα για να φέρει τη Eurovision στην Αθήνα είναι ευσεβής πόθος. Το ότι το BBC έρχεται στην Αθήνα, για να μεταφέρει τα φώτα και την τεχνογνωσία της ΕΡΤ στο πεδίο Eurovision στο Λονδίνο, είναι είδηση. Κι όμως. Τέσσερα χρόνια από την πρώτη εμφάνιση του Σάκη στην Κωνσταντινούπολη, η ρεζερβέ θέση της χώρας μας μέσα στην πρώτη δεκάδα του διαγωνισμού κάνει τους εδώ και χρόνια «0 points» Βρετανούς να ζητούν τη συνταγή της ελληνικής επιτυχίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, κλιμάκιο από το βρετανικό δημόσιο οργανισμό ραδιοτηλεόρασης θα φτάσει στη χώρα μας στα μέσα Νοεμβρίου για μια σειρά συναντήσεων με τον Τζώννυ Καλημέρη, τον Φωκά Ευαγγελινό και την ομάδα Euro-δράσης με στόχο να μάθει το secret combination μιας καλής πορείας στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. Η ΕΡΤ θα προτείνει, εκτός από το συμβουλευτικό, να αναλάβει και ενεργό ρόλο στο στήσιμο της βρετανικής εκπροσώπησης στη Μόσχα. Επιθυμητός προορισμός του τροπαίου, ωστόσο, θα παραμείνουν τα ελληνικά χωρικά ύδατα.

«Στόχος όλων μας είναι το 2010 να γίνει η Eurovision στην Αθήνα», δήλωσε ο Σάκης Ρουβάς στη χθεσινή συνέντευξη για την ανακοίνωση των συντελεστών της φετινής αποστολής. Ο Δημήτρης Κοντόπουλος στη σύνθεση των τραγουδιών -ανάμεσα στα οποία το κοινό θα επιλέξει ένα-, ο Φωκάς Ευαγγελινός στη σκηνοθεσία και τη χορογραφία, ο Ηλίας Λεδάκης στα σκηνικά. Οι αδελφές Μαγγίρα θα αναλάβουν και φέτος την παρουσίαση. Μια ομάδα θετικών συνειρμών, αφού στην πλειοψηφία τους έστησαν το σόου της εν Αθήναις Eurovision το 2005. «Τότε ήταν μόνο η αρχή, δεν είχαμε εξαντλήσει τις δυνατότητές μας, κάτι μέσα μου δεν είχε ολοκληρωθεί. Τώρα έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία. Οι φιλοδοξίες μου δεν σταματούν ποτέ. Δεν υπάρχει οροφή…», κατέληξε ο Σάκης από το ρουφ γκάρντεν ξενοδοχείου με θέα την Ακρόπολη.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Ο Σάκης Ρουβάς και πάλι στη Γιουροβίζιον

Έτοιμος και με την απαραίτητη γνώση και εμπειρία, δήλωσε πως είναι ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος θα εκπροσωπήσει για δεύτερη φορά την Ελλάδα στον 54ο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον που θα γίνει στις 16 Μαΐου (ο τελικός) στη Μόσχα (οι ημιτελικοί θα γίνουν στις 12 και 14 του ίδιου μήνα). «Είμαι ενθουσιασμένος που η ΕΡΤ με επέλεξε για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Εurovision. Έχω εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μου και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο», δήλωσε ο Σάκης Ρουβάς.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός θα επιμεληθεί τη σκηνογραφία και τη χορογραφία της παρουσίασης των υποψήφιων τραγουδιών στη Αθήνα, αλλά και της ελληνικής εκπροσώπησης στη Μόσχα. Ο Δημήτρης Κοντόπουλος είναι ο συνθέτης των τριών τραγουδιών (θα επιλεγεί ένα από τα τρία). Ο Σάκης Ρουβάς διαγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Εurovision το 2004 με το «Shake it!», εμφάνιση που του χάρισε την τρίτη θέση. Δύο χρόνια αργότερα, το 2006, παρουσίασε με τη Μαρία Μενούνος τον 51ο διαγωνισμό, που διοργανώθηκε στην Αθήνα, αφού έναν χρόνο πριν η Έλενα Παπαρίζου είχε πάρει την πρώτη θέση με το «Μy Νumber Οne».


TA NEA

14 Oct 2008

Eurovision με Σάκη

Η εμπειρία είναι το μεγαλύτερο «ατού» του Σάκη Ρουβά στη Eurovision, όπως δήλωσε ο ίδιος κατά την παρουσίαση, από την ΕΡΤ, των συντελεστών της ελληνικής συμμετοχής στον επόμενο ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, που θα διεξαχθεί στις 16 Μαΐου στη Μόσχα, ενώ 12-14 Μαΐου θα γίνουν οι ημιτελικοί.

Κατά την παρουσίαση, ο σύμβουλος του προέδρου της ΕΡΤ Τζόνι Καλημέρης υπογράμμισε ότι υπάρχει πλήρης προετοιμασία σε όλα τα επίπεδα, ενώ σημείωσε ότι «οι συντελεστές της ελληνικής συμμετοχής είναι οι καλύτεροι στο είδος τους». Ο Σάκης Ρουβάς, πρόσθεσε ο κ. Καλημέρης, διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα, καλή σκηνική παρουσία, εμπειρία και γνώση.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός θα επιμεληθεί τη σκηνογραφία και τη χορογραφία, καθώς και του ελληνικού διαγωνισμού για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Μόσχα. Ο Δημήτρης Κοντόπουλος είναι ο συνθέτης των τριών τραγουδιών που θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, ενώ ο Δημήτρης Λεδάκης θα είναι ο υπεύθυνος παραγωγής.

Ο κ. Καλημέρης αναφέρθηκε στη μακρόχρονη συνεργασία με τους συντελεστές και στην εμπειρία, όπως είπε, «που όλοι έχουμε αποκτήσει με το θεσμό της Eurovision».

Η υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ Φωτεινή Γιαννουλάτου αναφέρθηκε στη διαδικασία της επιλογής του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον επόμενο διαγωνισμό. Ανέφερε ότι δεν έχει προσδιοριστεί η ακριβής ημερομηνία επιλογής και διευκρίνισε ότι φέτος, πέραν της ψηφοφορίας του κοινού θα συναποφασίσει και η νεοσυγκροτηθείσα Εθνική Κριτική Επιτροπή, η σύνθεση της οποίας, όπως είπε, δεν έχει αποφασιστεί ακόμα.

Από την πλευρά του, ο Σάκης Ρούβας δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νέα ευκαιρία που του δίνεται να συμμετάσχει και να διακριθεί στη Eurovision και δήλωσε ότι είναι απόλυτα έτοιμος και δυνατός, με την απαραίτητη γνώση και εμπειρία, ώστε να δώσει τον καλύτερο εαυτό του και όλη την καρδιά του σε αυτό το στόχο.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

12 Oct 2008

Sakis goes to Hollywood! (eng)

Yeah baby!

Αν δεν είναι αυτή η χρονιά του Σάκη και είναι του κινέζικου τίγρη τότε η γη έχει σταματήσει να γυρίζει.
Αλήθεια. Δεν υπάρχει μέρα που να μη μαθαίνουμε ένα συναρπαστικό νέο για την επόμενη κίνηση ματ του διάσημου και αγαπημένου μας τραγουδιστή και πλέον εθνικού πατέρα (της Ελλάδας και της Ρουβίτσας).

Σε ταινία διεθνών προδιαγραφών και στο πλευρό του γνωστού Martin Donovan πρωταγωνιστεί ο Σάκης Ρουβάς στην πρώτη του επίσημη προσπάθεια να ανοίξει τα φτερά του και εκτός ελληνικών συνόρων. Και ο ρόλος αυτού?

Πίστευε και μη ερεύνα γιατί ο Σάκης θα παίξει τον ψυχοπαθή δολοφόνο και όχι κάτι γλυκανάλατο όπως τον είχες συνηθίσει! Go Sakis Go! Η ταινία λέγεται «Duress» και θα είναι στις κινηματογραφικές αίθουσες την άνοιξη.

Το στόρι της ταινίας έχει να κάνει με ένα δολοφόνο (Σάκης) που βάζει στο στόχαστρο του ένα εντεκάχρονο κορίτσι και παίζει ανθρωποκυνηγητό με τον πατέρα της (Martin).

Να δω τον Σάκη σχιζοφρενή με το πριόνι και τί στον κόσμο.


starbuzz.gr


Sakis goes to Hollywood!
Yeah baby!

If this is not the year of Sakis and Chinese tiger then the earth has stopped spinning. Really. There is no day withou news of an exciting new move mat next to the famous and beloved singer, and now our national father (Greece's and Rouvitsas').

In a film of international standards and alongside the famous Martin Donovan, Sakis Rouvas makes his first official attemp to spread his wings outside the Greek borders. And his role?

Believe it or not Sakis will play the psychopath killer and not something corny like we are used to! Go Sakis Go! The movie is called «Duress» and will be in cinemas in the spring.

The Story of the film is about a murderer (Sakis) which targets an eleven year old and is manhunted by her father (Martin).

Ahhh to see Sakis as schizophrenic that will be something!

starbuzz.com

8 Oct 2008

Παντρεύεται ο Σάκης!

Κορίτσια βάλτε τις πλερέζες!

Πάει το παιδί μας το πήρε η ψιλή, έχε χάρη που μας αρέσει και η Κάτια, Ζυγούλη είναι αυτή, έχει έναν αέρα, έτσι κάπως διαφορετικό!

Ένα μήνα πριν τη γέννηση του παιδιού τους, που το φανταζόμαστε κάτι σαν το ελληνάκι Shiloh (γνήσια απόγονος του χρυσού ζευγαριού Angelina Jolie & Brad Pitt). Με την αγωνία της αναμονής στο τσεπάκι ο Σάκης και η Κάτια αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους με πολιτικό γάμο πριν τον ερχομό του σούπερ μωρού!

Να ζήσετε Sakis & Katia!


starbuzz.com

1 Oct 2008

Μικροί - μεγάλοι εν δράσει στο λούνα παρκ

Στα χάι του ο Σάκης Ρουβάς και δεν βλέπω τον λόγο να μην είναι. Η αγαπημένη του Κάτια Ζυγούλη είναι έγκυος και εκείνος σε λίγους μήνες θα γίνει μπαμπάς.

Το ζευγάρι φαίνεται να περνάει την καλύτερο περίοδο στη ζωή του και εκείνος δεν σταματά να χαμογελά...

Φυσικά και δεν δίνει ποτέ λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή...

Την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στα εγκαίνια ενός νέου παιχνιδιού σε μεγάλο λούνα παρκ και όλες οι πιτσιρίκες είχαν την ευκαιρία να τον δούνε από κοντά. Μία, μάλιστα, ανέβηκε μαζί του στα... ουράνια... και ας μην έδειχνε ότι το απολάμβανε. Μετά ανέβηκαν τα άλλα παιδιά (Ασημακόπουλος - Φραγκολιάς), που φαίνεται να το καταδιασκέδασαν.


ΕΘΝΟΣ