18 Sept 2008

O Σάκης στο «X-Factor»

Επειτα από 9.000 αιτήσεις συμμετοχής και δεκάδες οντισιόν, η κριτική επιτροπή του «X-Factor» τα είδε και τα… άκουσε όλα.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Γιώργος Λεβέντης, ο Νίκος Μουρατίδης και ο Γιώργος Θεοφάνους, αφού πέρασαν από κόσκινο αγόρια, κορίτσια, vocal groups και ντουέτα, παρέδωσαν τη σκυτάλη στη… μονταζιέρα. Το φιλόδοξο τάλεντ σόου του ΑΝΤ1 μπήκε στην τελική του φάση, αυτή του μοντάζ των επεισοδίων των οντισιόν, τα οποία θα είναι επτά και θα ξεκινήσουν την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Στο μεταξύ, το κανάλι επιβεβαίωσε και τυπικά ότι οικοδεσπότης του «X-Factor» θα είναι ο Σάκης Ρουβάς Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αυτόν τον καιρό βρίσκεται για κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις στο Λος Αντζελες και επικοινωνεί τηλεφωνικά με τους κριτές για update πληροφορίες σχετικά με την επιλογή των διαγωνιζομένων.

Τον Σάκη επί σκηνής θα τον δούμε στα μέσα Νοεμβρίου, οπότε θα πραγματοποιηθεί το πρώτο από τα δεκατρία live του μουσικού διαγωνισμού.



Ελεύθερος Τύπος

17 Sept 2008

Ψάχνουν ταλέντα, κοιτάζουν το... ταμείο

Με... δόξα και τιμή ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα οι πρώτες οντισιόν για το πολυσυζητημένο τάλεντ σόου του ΑΝΤ1, «Χ- Factor».

Η κριτική επιτροπή πήρε τα... μπογαλάκια της και ξεκίνησε για άλλες παραλίες, προκειμένου να καταφέρει να εντοπίσει τα μεγαλύτερα ταλέντα αυτού του τόπου και όχι μόνο!

Μετά, λοιπόν, την Αθήνα, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Νίκος Μουρατίδης, ο Γιώργος Λεβέντης και η Κατερίνα Γκαγκάκη, «κατασκήνωσαν» στη... Νύμφη του Βορρά, στη Θεσσαλονίκη.

Και αν νομίζετε πως λόγω... θέρους δεν υπήρξε κίνηση, απατάσθε. Μόνο σε πρωτεύουσα και συμπρωτεύουσα η κριτική επιτροπή ήρθε... «αντιμέτωπη» με 5.000 άτομα.

Μαζί με την κριτική επιτροπή, δουλειά καλοκαιριάτικα έχουν πιάσει και ο Γιώργος Λιανός, αλλά και η Δέσποινα Καμπούρη, που ανέλαβαν ντουετάκι να κάνουν τα γνωστά σε όλους μας πια... μπακ στέιτζ γυρίσματα.

Μετά τη Θεσσαλονίκη δε, αυτές τις ημέρες το τιμ των Αντεννικών «σαλπάρει» για Κύπρο, ενώ μέσα στον Αύγουστο, η χάρη τους θα φτάσει μέχρι και... Αυστραλία.

Το «Χ-Factor» προγραμματίζεται να βγει στον αέρα περί τα μέσα Οκτωβρίου μαζί με όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα του... κουτιού του καναλιού του Αμαρουσίου. Η μετάδοσή του θα ξεκινήσει πρώτα με τις οντισιόν και αμέσως μετά θα έρθουν τα λάιβ. Οι οντισιόν που θα δούμε θα είναι στο σύνολο επτά, ενώ τα λάιβ σόου θα φτάσουν τα δεκατρία.

Αααα και δεν ξέρω αν σας το πα, όντως ο Σάκης Ρουβάς θα είναι ο παρουσιαστής του «Χ-Factor», αφού την εβδομάδα που μας πέρασε έβαλε και τη... χρυσή -για να μην πω... πλατινένια- υπογραφή του στο συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, βάζοντας τέλος σε αυτό το... σίριαλ.

Και έχω και μια απορία για το τέλος: Καλά όλα αυτά τα... λαμπερά και τα... φαντασμαγορικά, είναι σίγουροι εκεί στο Μαρούσι πως θα τα πάρουν στο τέλος πίσω τα λεφτά τους ή θα είναι του... «γράψε και κλάψε»;

Γιατί κάπου έπιασε το αυτάκι μου, πως περί τα 200.000 ευρώ και βάαααλε θα είναι το κόστος του κάθε λάιβ, χώρια το αστρονομικό ποσό που συμφώνησε να παίρνει ο Sakis. Γιατί ο Sakis, όπως και να το δεις, κοστίζει κατιτί παραπάνω.


ΕΘΝΟΣ

16 Sept 2008

Sakis... και με τη βούλα

Υστερα από δύο ολόκληρους μήνες εξαντλητικών γυρισμάτων, η αυλαία των περιβόητων πια οντισιόν του νέου μουσικού τάλεντ σόου του ΑΝΤ1, «Χ-Factor», πέφτει σήμερα στην Αθήνα.

Μάλιστα, η λήξη των γυρισμάτων συμπίπτει και με την επίσημη ανακοίνωση του... Sakis. Βλέπετε, μπορεί εμείς όλο το καλοκαίρι να το είχαμε σίγουρο πως ο Σάκης Ρουβάς θα είναι ο παρουσιαστής του σόου, όμως και το κανάλι αλλά, κυρίως, ο Σάκης δεν είχαν πει την... τελευταία τους κουβέντα.

Ετσι, χθες κατέφτασε στο email μας η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 και... μας έφυγε ένα βάρος. Ναι, ο γνωστός τραγουδιστής θα είναι ο παρουσιαστής των λάιβ εκπομπών του σόου. Για την ώρα, βέβαια, ο Σάκης βρίσκεται στο Λος Αντζελες, όπου συμμετέχει στα γυρίσματα μίας αμερικανικής ταινίας. Και ενώ ο Sakis το... παιδεύει με τη διεθνή καριέρα, η κριτική επιτροπή όλο αυτό τον καιρό κατάφερε και είδε πάνω από 9.000 άτομα που έσπευσαν να δηλώσουν συμμετοχή (απαρτίζεται από τους: Γιώργο Λεβέντη, Γιώργο Θεοφάνους, Νίκο Μουρατίδη και Κατερίνα Γκαγκάκη).

Οσον αφορά τη μετάδοση του σόου, θα ξεκινήσει με τις οντισιόν που θα φτάσουν τις 7 και μετά θα ακολουθήσουν τα 13 λάιβ.



ΕΘΝΟΣ