20 Aug 2008

Κι ο Τσαλίκης στο… χορό των παρουσιαστών!

Ανεβαίνει ο πυρετός στα τηλεοπτικά πλατό των σόου του Σαββατοκύριακου. Στην απευθείας αντιπαράθεση των δύο μουσικών ριάλιτι talent shows, του «X Factor» του ΑΝΤ1 με τον Σάκη Ρουβά στον πρώτο του ρόλο ως τηλεοπτικού παρουσιαστή και του «Dream show» του Alpha, προστίθεται ένας ακόμη «αντίπαλος». Ενα νέο θεαματικό τηλεπαιχνίδι το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, κατοχυρώνεται στον Γιώργο Τσαλίκη.

Μιλάμε για το «Password», μια έκδοση του αμερικανικού παιχνιδιού «Million Dollar Password» του CBS το οποίο εξασφάλισε ο Alpha για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Για την παρουσίαση του νέου θεαματικού παιχνιδιού ακούστηκε και το όνομα της ωραίας κυρίας του «Καφέ», της Ελένης Μενεγάκη, αλλά όπως όλα δείχνουν τελικά θα το αναλάβει ο ποπ τραγουδιστής. Τα πρώτα δοκιμαστικά γυρίσματα έγιναν στα καινούργια στούντιο της Κάντζας μέσα στον Αύγουστο, όπου και στήνεται ένα εντυπωσιακό λαμπερό σκηνικό.

Το νέο παιχνίδι δεν αποκλείεται να μεταδίδεται το Σαββατοκύριακο αλλά ο τελικός προγραμματισμός του θα κριθεί από το πότε θα βγει στον αέρα το «Dream show». Το ριάλιτι talent show, με τον Ηλία Ψινάκη πάντα στο ρόλο του κριτή, επανέρχεται με τρίτο κύκλο στο κανάλι και οι πληροφορίες λένε πως η Ελένη Μενεγάκη συζητά για να αναλάβει την παρουσίασή του. Αυτό ήταν και η αφορμή για να ξεσπάσει μια ολόκληρη συζήτηση στα ιστολόγια των τηλεοπτικών blogs για τη χειμωνιάτικη κόντρα τηλεθέασης μεταξύ Ελένης Μενεγάκη και Σάκη Ρουβά.

Ο Σάκης Ρουβάς θα έχει φέτος στην τηλεόραση διπλό ρόλο. Αφενός την προετοιμασία του για τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό της Eurovision στη Μόσχα το Μάιο του 2009 ως εκπρόσωπος της ΕΡΤ, αφετέρου την παρουσίαση του «X Factor» στον ΑΝΤ1. Το talent show, σύμφωνα με το κανάλι, επέλεξε ήδη 3.000 υποψήφιους τραγουδιστές από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι θα διαγωνιστούν για το έπαθλο υπογραφής συμβολαίου με τη δισκογραφική εταιρία του ομίλου.
Χρήμα και κονέ...
Σε περίπτωση απευθείας αντιπαράθεσης των δύο μουσικών talent shows τα βράδια της Κυριακής, ο Γιώργος Τσαλίκης θα παίζει χωρίς… μουσικό αντίπαλο, ίσως τα βράδια του Σαββάτου. Το «Password», που αναλαμβάνει, στηρίζει την επιτυχία του σε δύο βασικά στοιχεία: το μεγάλο χρηματικό ποσό -ένα εκατομμύριο ευρώ λέγεται πως θα είναι το μεγάλο έπαθλο- και την επικοινωνία μεταξύ επωνύμων και παικτών. Το κόνσεπτ του παιχνιδιού, σύμφωνα με όσα έγιναν μέχρι στιγμής γνωστά, περιλαμβάνει δύο αντίπαλες ομάδες, στις οποίες μετέχουν ένας επώνυμος και ένας παίκτης.

Το θέαμα προκύπτει από τη χημεία που θα αναπτύξουν οι δυο συνεργάτες, επώνυμος και παίκτης, στις δύο αντίπαλες ομάδες. Ηδη στον Alpha συμπληρώνεται το καστ υποψήφιων παικτών για τα πρώτα επεισόδια και το στοίχημα είναι η εξασφάλιση των επωνύμων που θα λάβουν μέρος.




Ελεύθερος Τύπος

4 Aug 2008

Στόχος διαρρηκτών το σπίτι του Σ. Ρουβά

Στο στόχαστρο άγνωστων διαρρηκτών μπήκε ο δημοφιλής τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς, ο οποίος κατήγγειλε χθες το πρωί ότι δέχτηκε «επισκέψεις» δύο φορές, τη μία με σημαντικές απώλειες. Σύμφωνα με την καταγγελία του τραγουδιστή, όταν γύρισε χτες γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, μαζί με τη σύντροφό του στη βίλα του, στον Νέο Βουτζά, διαπίστωσαν ότι κάποιοι... είχαν περάσει νωρίτερα. Συγκεκριμένα, άγνωστοι είχαν μπει από την πίσω πόρτα του σπιτιού, όπου όμως δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης, απενεργοποίησαν τον συναγερμό και έκλεψαν από το χρηματοκιβώτιο συλλεκτικά ρολόγια μεγάλης αξίας.

Οπως είπε ο δημοφιλής τραγουδιστής και πριν από μερικές μέρες είχε διαπιστώσει ότι κάποιος είχε προσπαθήσει να παραβιάσει το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού του, χωρίς επιτυχία, αλλά δεν έκρινε σκόπιμο να ενημερώσει την Αστυνομία.



ΕΘΝΟΣ

Διέρρηξαν το σπίτι του Σ. Ρουβά

ΤΟ ΣΠΙΤΙ του γνωστού τραγουδιστή Σάκη Ρουβά έγινε στόχος άγνωστων διαρρηκτών. Η διάρρηξη στο σπίτι του τραγουδιστή στη Νέα Μάκρη έγινε προχθές το βράδυ, την ώρα που εκείνος έλειπε. Οι δράστες κατάφεραν να μπουν στο σπίτιδεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης στην πόρτα σύμφωνα με την Αστυνομία- και έκλεψαν ρολόγια άξιας και άγνωστο χρηματικό ποσό.

Τραγική κατάληξη όμως είχε η απόπειρα διάρρηξης σε πολυκατοικία στο Παγκράτι. Ο διαρρήκτης στην προσπάθειά του να πηδήξει από παράθυρο κλιμακοστάσιου σε μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου έχασε την ισορροπία του και έπεσε στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας.

Η σορός του εντοπίστηκε προχθές το μεσημέρι και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Στην κατοχή του βρέθηκαν ένα κατσαβίδι, γάντια, ένα αναισθητικό σπρέι και τέσσερα κλειδιά διαμερίσματος.


TA NEA