19 May 2008

Τι τρέχει με το Σάκη Ρουβά και τον Ηλία Ψινάκη;

Τον τελευταίο καιρό τα κοσμικά πηγαδάκια έχουν βουίξει κάνοντας λόγο για «επανασύνδεσή τους»! Πολλοί μάλιστα υποστηρίζουν ότι δεν είναι τυχαίο το ότι ο Ηλίας βρέθηκε στην πρεμιέρα του Σάκη και της Πέγκυς Ζήνα την Πέμπτη, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως, δε, μαθαίνουμε, ο Ηλίας ήταν παρών και στις πρόβες τους, αλλά και στην πρόβα τζενεράλε των δύο τραγουδιστών, όπου και έβαλε για άλλη μία φορά τη δική του πινελιά σε όποια ατέλεια υπήρχε.

Στο μεταξύ, πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Σάκης έχει αρχίσει τον τελευταίο καιρό να είναι πιο πολύ στη δημοσιότητα, κάτι που συνέβαινε και παλιότερα, όταν μάνατζέρ του ήταν ο Ηλίας
Ψινάκης.

Ο Ρουβάς, από την άλλη, γνωρίζει πολύ καλά πως ο Ψινάκης είναι από τους ανθρώπους που κατέχουν το αντικείμενο της δουλειάς τους περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο.

Έτσι, μπορεί οι δυο τους να πέρασαν ένα διάστημα κατά το οποίο δεν αντάλλασσαν ούτε... καλημέρα, αλλά, σύμφωνα με πολύ κοντινά τους πρόσωπα, το κλίμα έχει αλλάξει και υπάρχει κι από τις δυο πλευρές όλη η καλή διάθεση για συνεργασία, που όχι μόνο θα συζητηθεί, αλλά θα φέρει και σούπερ αποτελέσματα!

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως εδώ και λίγο καιρό ο Ηλίας δίνει ορισμένες
χρήσιμες συμβουλές στο Σάκη, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως έχει ξεκινήσει
κάποια επίσημη συνεργασία. Ο χρόνος θα δείξει τελικά αν η νέα αρχή μεταξύ τους
θα οδηγήσει και πάλι σε μια επαγγελματική συνεργασία.


ΕΣΠΡΕΣΟ