15 Oct 2008

Ο... στρατιώτης SΑΚΙS σε επικίνδυνη αποστολή

«Τότε, το 2004, ήταν η χρονιά της αθωότητας. Στόχος μας είναι η Γιουροβίζιον του 2010 να γίνει ξανά στην Αθήνα», είπε ο Σάκης Ρουβάς στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου της ΕΡΤ, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ακόμα κι όταν οι...γνωστοί άγνωστοι του Star εκμεταλλεύτηκαν την ευγένεια του τραγουδιστή και τη φιλοξενία της ΕΡΤ.

«Ο Σάκης είναι στρατιώτης» είπε ο σύμβουλος του προέδρου της ΕΡΤ και πρότζεκτ μάνατζερ Τζώνη Καλημέρης, που εξήγησε πως φέτος αποφάσισαν να κάνουν απευθείας ανάθεση σε όλα τα επίπεδα, σε μια δύσκολη χρονιά για τον διαγωνισμό, αφού με απόφαση της EBU επιστρέφουν οι κριτές στον τελικό.

Οσο για την επιλογή των τραγουδιών; Ανάμεσα σε τρία τραγούδια του Δημήτρη Κοντόπουλου θα κληθούν να επιλέξουν εκείνο που θα μας εκπροσωπήσει στη Μόσχα, τηλεθεατές και κριτική επιτροπή, στον ελληνικό τελικό, που θα γίνει στα μέσα Φεβρουαρίου.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός θα αναλάβει την επιμέλεια της σκηνικής παρουσίας του Σάκη Ρουβά -και μόνο- στη Μόσχα αλλά και στον ελληνικό τελικό, όπου τα σκηνικά θα επιμεληθεί ο Ηλίας Λεδάκης και την παρουσίαση θα κάνουν οι αδερφές Μαγγίρα.

Ας ελπίσουμε πως οι Μαγγίρες θα έρθουν πιο διαβασμένες τον Φλεβάρη, αφού ως συντονίστριες της χθεσινής εκδήλωσης έκαναν αρκετές γκάφες.

«Ηταν η πιο συγκλονιστική εμπειρία της καριέρας μου. Η ευχαρίστηση που πήρα από την υποστήριξη του κόσμου, από όλη τη διοργάνωση. Αλλά νιώθω ότι δεν εξαντλήσαμε όλες τις δυνατότητες. Κάτι μέσα μου δεν είχε ολοκληρωθεί» είπε ο Σάκης Ρουβάς για το συναίσθημα που τον έσπρωξε να πει φέτος το «ναι» στο κάλεσμα της ΕΡΤ.

Οσο για την πιθανότητα μιας αποτυχίας ο Σάκης Ρουβάς απάντησε πως δεν το έχει σκεφτεί και πως δεν θέλει να κάνει κακές σκέψεις.

Αλλωστε, όπως είπε και ο Τζώνη Καλημέρης «ο καλύτερος τρόπος για να μη χάσεις είναι να μην παίξεις».

Ομως ο Σάκης είναι έτοιμος για το μεγάλο παιχνίδι στη Μόσχα όσο ποτέ άλλοτε...



ΕΘΝΟΣ

No comments:

Post a Comment