29 Jan 2007

Δέσποινα και Σάκης μαζί;

Είναι πολύ κοντά στο να συμβεί μετά από σχεδόν πέντε χρόνια. Η Δέσποινα Βανδή και ο Σάκης Ρουβάς μαζί on stage!

Δέσποινα Βανδή και Σάκης Ρουβάς είχαν συνεργαστεί ξανά μαζί στη σκηνή τη σεζόν 2001-2002 στο Rex. Τώρα φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να συμβεί ξανά μιας και σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες οι δυο τους θα ανέβουν Θεσσαλονίκη για μία σειρά εμφανίσεων.

Συγκεκριμένα, αυτό θα συμβεί πιθανότατα τον Μάρτιο ενώ ο αριθμός των παραστάσεων δείχνει να έχει οριστεί στις σαράντα. Είναι η δεύτερη φορά για τη Δέσποινα που ανεβαίνει Θεσσαλονίκη τον τελευταίο καιρό, ήταν εκεί τον Αύγουστο με τον Σταμάτη Γονίδη, ενώ για τον Σάκη θα είναι η πρώτη σε νυχτερινό μαγαζί μετά μάλιστα από περισσότερο από πέντε χρόνια.

Όλα αυτά μία μέρα μετά τη συναυλία του Σάκη στο Παλαί Ντε Σπορ και ένα μήνα μετά τη special και (όχι τόσο τελικά) one off εμφάνιση του Σάκη την πρωτοχρονιά στη σκηνή του Rex μαζί με την Δέσποινα

26 Jan 2007

Το «Alter ego»

Αγαπάει, πονάει, ερωτεύεται και... τραγουδάει! Όλα αυτά όχι μόνο στην προσωπική του ζωή, αλλά και στη μεγάλη οθόνη.

Αυτός είναι ο ρόλος που υποδύεται ο Σάκης Ρουβάς στο πρώτο του κινηματογραφικό εγχείρημα. Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε για λίγες ώρες προκειμένου να μας συστήσει τη νέα του προσπάθεια και φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητος. Τον αγαπημένο τους Σάκη είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν λίγοι και τυχεροί ακροατές από τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ FM, που μετά από κλήρωση τον συνάντησαν στο Village Center του Mediterranean Cosmos. Οι θαυμαστές του παρακολούθησαν πρώτοι ένα μέρος από την ταινία «Alter ego», ενώ στη συνέχεια ο γοητευτικός τραγουδιστής μοιράστηκε μαζί τους τις πρώτες εντυπώσεις. Στο πλευρό του, ο σκηνοθέτης της ταινίας Νίκος Δημητρόπουλος, η συμπρωταγωνίστριά του Δανάη Σκιάδη και ο Νίκος Γουλιάς

Όλα Γύρω Σου Γυρίζουν...by Sakis! (eng)

Τι ετοιμάζει ο Σάκης Ρουβάς εκτός από την ταινία του και ποιό θα είναι το επόμενο βήμα του;

Αυτό τον καιρό ο Σάκης είναι κυριολεκτικά...παντού. Το "Alter Ego", τα διαφημιστικά για τον χορηγό του, το πρώτο video clip από το τελευταίο του album, τα party γενεθλίων του...παντού! Λίγος ακόμα "Σάκης" όμως δεν πείραξε κανέναν τελικά.

Έτσι λοιπόν στις αρχές Φεβρουαρίου ο Σάκης θα γυρίσει το επόμενο video clip του για το δεύτερο single από το album που δεν θα είναι άλλο από το "Όλα Γύρω Σου Γυρίζουν". Ο Σάκης μέχρι και αυτή τη στιγμή πάντως δεν φαίνεται να έχει καταλήξει στο ποιος θα το σκηνοθετήσει τελικά...

Guess λοιπόν ποιο κομμάτι θα ακούμε συνέχεια στο Valentine's Day!

Αν πάντως εσείς δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι τότε, απλά πάρτε μέρος στη δημοπρασία αγάπης του Mad και γίνετε συμ-πρωταγωνιστής του Σάκη



Update: To story

Στο video clip του Σάκη για το κομμάτι "Όλα Γύρω σου Γυρίζουν", ο Σάκης νιώθει έλξη από μια μυστηριώδη κοπέλα η οποία ζωγραφίζει ένα graffiti στον τοίχο.

Ο Σάκης είναι σε ένα αυτοκίνητο και κάτι σχεδιάζει. Το βλέμμα του πέφτει σε μια κοπέλα που μόλις έχει τελειώσει το graffiti της και νιώθει γι' αυτή μια έλξη. Ο Σακης συνεχίζει με το αυτοκίνητο και πάει σε ένα party. Εκεί ξανασυναντάει την κοπέλα.

Κάποια στιγμή καταφέρνουν να βρεθούν οι δυο τους στο ίδιο δωμάτιο, όμως πριν προλάβουν να μιλήσουν, χτυπάει η πόρτα και είναι οι αστυνομικοί οι οποίοι ψάχνουν την κοπέλα. Η κοπέλα χάνεται και ο Σάκης μένει μόνος. Τι έχει συμβεί άραγε;

Το point του video clip είναι λόγω και τίτλου κομματιού ο κύκλος ο οποίος πρωταγωνιστεί με ποικίλους τρόπους σε πολλά πλάνα. Σε μερικές μέρες το video clip στο Mad.


Everything revolves around you!
What is Sakis up to except for his movie and what is his next step?

Lately Sakis is literally … everywhere. He has to star in the movie “Alter Ego”, participate in his sponsor’s latest commercial, shoot his first video clip from his latest album, host his birthday party etc. But a little more of Sakis never hurt anyone.

So Sakis will be shooting his next video clip from the album “Iparhei agapi edo” at the beginning of February. The single is titled :Ola giro sou girizoun. Sakis has not come to a decision as to whom is going to direct his next video clip.

So guess what song we are going to be listening on Valentine’s day!

But if you can’t wait until then participate in MAD’s auction for love and become Sakis’ co – star!

Update: The story

In Sakis video clip: “Ola giro sou girizoun”, Sakis is feeling a mysterious attraction for a girl he sees painting a graffiti at a wall.

Sakis is inside a car and drawing something. His looks at a girl who has just finished a graffiti at a wall and instantly falls for her. Sakis moves on with his car and goes to a party where he meets with the girl again.

At some point they manage to end up in the same room but before uttering a word there is a knock on the door and the police are looking for the girl. The girl vanishes and Sakis is left alone. What has happened?

The focus point of the video is – due to the title of the song (= everything revolves around you) – the circle. That symbol is the protagonist of the clip and is evident in many angles.


Website: MAD, 26/1/2007

18 Jan 2007

Sakis live... για μια νύχτα μόνο!

Ο Σάκης Ρουβάς θα κάνει ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα του "Alter Ego", για μία και μοναδική συναυλία στην Θεσσαλονίκη!

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο του album, "Υπάρχει Αγάπη Εδώ", ετοιμάζει το δεύτερο video-clip του γι' αυτό (για το "Όλα Γύρω Σου Γυρίζουν"), παράλληλα γυρίζει την πρώτη του ταινία, "Alter Ego", και τώρα προετοιμάζεται για τη μεγάλη του συναυλία στην Θεσσαλονίκη, που είναι και η πρώτη του στη συμπρωτεύουσα εδώ και δύο χρόνια!

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιανουαρίου, στο Παλαί Ντε Σπορ, ενώ, όπως διαβάζουμε και στο σχετικό δελτίο Τύπου, "είναι η πρώτη φορά που ο απόλυτος σταρ θα τραγουδήσει επιτυχίες από το Σ' έχω ερωτευθεί μιας κι έχει να εμφανιστεί στην πόλη πάνω από 2 χρόνια. Έτσι το 18, το Τραβάω Ζόρι, το Όλα γύρω σου γυρίζουν, μαζί με το Σ' έχω Ερωτευθεί, το Να μ' αγαπάς το Μίλα της αλλά και όλες τις παλιότερες επιτυχίες όπως το Ξανά, το 'Aντεξα και το Όλα καλά θα μας ξεσηκώσουν και ο Σάκης για ακόμη μια φορά θα μαγέψει τις καρδιές μας."

Τις χορογραφίες της συναυλία επιμελείται ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ τις ενορχηστρώσειs και τη μουσική επιμέλεια έχει ο Γιώργος Ζαχαρίου - η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει.

17 Jan 2007

Οι συντελεστές του «Alter Ego» μιλούν για την πιο εξελιγμένη παραγωγή που έγινε ποτέ

To HELLO! παρακολούθησε τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας του Σακη Ρουβά και έκανε ένα ρεπορτάζ με τους συντελεστές της, το σκηνοθέτη Νίκο Δημητρόπουλο, τον πρωταγωνιστή Σάκη Ρουβά και τους άλλους ηθοποιούς, την παραγωγό Άρτεμι Σκουλούδη και το διευθύνοντα σύμβουλο των εταιρειών της Village Roadshow, Χάρη Αντωνόπουλο, για την ακριβή παραγωγή, αλλά και το μέλλον του ελληνικού κινηματογράφου.

Αυτό που μας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση στα γυρίσματα του «Alter Ego» ήταν η παρουσία του σκηνοθέτη της ταινίας. Σεμνός, φιλικός και συνεργάσιμος, ο Νίκος Δημητρόπουλος, ο οποίος έχει επιμεληθεί και το σενάριο μαζί με τη Βάνα Δημητρίου, σεναριογράφος στη γνωστή τηλεοπτική σειρά «Έρωτας», δεν μοιάζει με άλλους Έλληνες σκηνοθέτες που «δείχνουν» ποιος είναι ο «αρχηγός». Για την πρώτη του δουλειά σε ελληνική ταινία μάς είπε (αφού πρώτα μάς ρώτησε αν χρειάζεται να μιλήσει και εκείνος!): «Έχοντας δουλέψει αρκετά χρόνια στην Ολλανδία και την Αγγλία, είχα αγωνία, αφού τα περισσότερα σχόλια που άκουγα για την Ελλάδα ήταν επικριτικά. Πίστευα ότι θα βρισκόμουν μπροστά στο χάος, αλλά τελικά όλα πήγαν καλά. Το επίπεδο των συνεργατών μου και των συντελεστών, καθώς και ο επαγγελματισμός τους ήταν κάτι το αξιοθαύμαστο».

Η υπόθεση σχετίζεται με τις ζωές πέντε νεαρών ατόμων που απαρτίζουν ένα διάσημο ροκ συγκρότημα και έρχονται αντιμέτωποι με τις φοβίες τους, τις επιθυμίες τους και τον πραγματικό τους εαυτό. Όταν συναντάμε τον Σάκη, δεν μπορούμε να μη σταθούμε σε αυτή την καθολική αναγνώριση. «Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για σας. Είστε τελικά τόσο τέλειος όσο λένε»; «Αυτοί είναι πολύ καλοί και λένε τα λόγια αυτά. Καθόλου τέλειος δεν είμαι. Έχω τις κακές στιγμές μου, θυμώνω με τα λάθη μου και πολλές φορές συμπεριφέρομαι σαν παιδί». Για την ταινία, μας είπε ότι έχει σχετική αγωνία. «Λογικό δεν είναι, άλλωστε;» αναρωτιέται, αλλά πιστεύει ότι τελικά θα την αγκαλιάσει το κοινό και θα αρέσει.

Ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, ο πλέον έμπειρος ηθοποιός του καστ, έχει γενικότερη άποψη για το ελληνικό σινεμά: «Το φιλμ αυτό πάει κόντρα στο ελληνικό μοντέλο. Πρόκειται για την πιο καλά οργανωμένη ταινία που έχω δουλέψει. Τον Σάκη δεν τον ήξερα καλά, αλλά με άφησε άναυδο με την ποιότητά του. Αν ήταν και η αμοιβή μου καλύτερη, θα ήταν όλα άψογα!» Η τελευταία ατάκα γίνεται μέσω γέλιων και πηγαίνει προς τη μεριά της παραγωγής.

Η Ευδοκία Στατίρη, που υποδύεται τη σκληρή μάνατζερ του συγκροτήματος, έχει άποψη για το θέμα: «Επειδή είμαι η μάνατζερ του φιλμ, ξέρω μερικά πράγματα παραπάνω και σας λέω ότι θα σκίσει! Θα αρέσει στον κόσμο επειδή τα έχει όλα: μουσική, δράμα, αίσθημα, χιούμορ, δράση και τον Σάκη, σε άλλο πρόσωπο από εκείνο που τον γνωρίζει ο κόσμος».

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, μετά το «Η Λίζα και η Άλλη» και δύο παιδιά, αναφέρει: «Μου αρέσει η ταινία. Χθες είδαμε τα πρώτα πλάνα και χαζέψαμε. Δείχνει πολύ πολύ καλή. Νομίζω ότι βοήθησε και το φιλικό κλίμα που υπάρχει», ενώ η Δανάη Σκιάδη, που υποδύεται την Αριάδνη, την κοπέλα την οποία ερωτεύεται ο Σάκης, απαντά στην ερώτησή μας για το αν έχει κοινά στοιχεία μαζί της: «Ναι, μάλλον έχω. Μου αρέσει που διαθέτει μια ισχυρή πρακτική πλευρά της ζωής και ενδιαφέρεται να γνωρίζει ανθρώπους. Αισθάνομαι ωραία με αυτή την ταινία. Είναι σαν να κάνω σινεμά για πρώτη φορά».
Στην ταινία συμμετέχουν ακόμη οι Κωστής Καλλιβρετάκης -«Ο Σάκης είναι απίστευτος σε ό,τι κάνει στο φιλμ και μας μάγεψε» δηλώνει-, Λαέρτης Μαλκότσης -«Το φιλμ έχει τα φόντα να αγγίξει μεγάλο κοινό και όχι μόνο τους φαν του Σάκη» τονίζει-, ενώ ο Δημήτρης Κουρούμπαλης υπερθεματίζει: «Πιστεύω ότι θα μετρήσει πολύ η περιέργεια του κοινού για το τι είναι αυτή η ταινία».

Η Άρτεμις Σκουλούδη, εκ των παραγωγών, δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένη: «Όλα δουλεύουν ρολόι. Σε δύο βδομάδες τελειώνουν τα γυρίσματα και μπαίνουμε στο στάδιο του μοντάζ. Τον Ιούνιο θα βγει η ταινία στις αίθουσες, που είναι ένα μεγάλο στοίχημα για μας».
Το μπάτζετ, που ανέρχεται στα 2.000.000 ευρώ, είναι από τα πιο υψηλά για ελληνική ταινία. Η αγωνία όλων είναι μεγάλη αφού, για να βγάλει τα λεφτά της η ταινία, πρέπει να κόψει πάνω από 1.000.000 εισιτήρια.

Ο Σάκης στη Θεσσαλονίκη (eng)

Η Vodafone παρουσιάζει τον Σάκη Ρουβά σε Μία και Μοναδική συναυλία στη Θεσσαλονίκη, στο Παλαί Ντε Σπορ στις 28 Ιανουαρίου. Ένταση, πάθος, ρυθμός, χορός και πολύ τραγούδι θα είναι οι πρωταγωνιστές της μεγάλης βραδιάς.

Ο Σάκης Ρουβάς θα τραγουδήσει για πρώτη φορά live τις καινούριες του επιτυχίες από το ήδη πλατινένιο CD «Υπάρχει Αγάπη Εδώ». Επίσης είναι η πρώτη φορά που ο απόλυτος σταρ θα τραγουδήσει επιτυχίες από το «Σ’ έχω ερωτευθεί» μιας κι έχει να εμφανιστεί στην πόλη πάνω από 2 χρόνια. Έτσι το «18», το «Ζόρι», το «Όλα γύρω σου γυρίζουν», μαζί με το «Σ’ έχω Ερωτευθεί», το «Να μ’ αγαπάς» το «Μίλα της» αλλά και όλες τις παλιότερες επιτυχίες όπως το «Ξανά», το «Άντεξα» και το «Όλα καλά» θα μας ξεσηκώσουν και ο Σάκης για ακόμη μια φορά θα μαγέψει τις καρδιές μας.

Τις χορογραφίες επιμελείται ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ τις ενορχηστρώσειs και τη μουσική επιμέλεια έχει ο Γιώργος Ζαχαρίου.

Η συναυλία ξεκινάει στις 20:30
Εισιτήρια προπωλούνται στα δισκοπωλεία Metropolis και Πάτσης και στο εκδοτήριο της Πλ. Αριστοτέλους
Τιμή Εισιτηρίου: 20€


Sakis Rouvas in Thessalonica
Vodafone presents Sakis Rouvas in one and only show in Thessalonica at Palai de spor on 28th of January. Passion, rhythm, dance and lots of singing will be the protagonists of the big night.

Sakis Rouvas will sing for the first time his latest hits live from his already platinum latest album “Iparhei agapi edo”. The absolute star will also sing songs from his album “S’ eho eroteftei” because he hasn’t appeared live in that city for a little over two years. So “18”, “Ego travao zori”, “Ola giro sou girizoun” as well as “S’ eho eroteftei”, “Na m’agapas”, “Mila tis” and many older hits like ‘Xana”, “Antexa” and “Ola kala” will get us high and Sakis will fascinate us once more!

The choreographies were designed by Fokas Evaggelinos and the show will be orchestrated by George Zahariou.

The concert starts at 20:30. Be there!

MAD, 17/1/2007

12 Jan 2007

Happy Birthday, Σάκη!

Ο Σάκης γιόρταζε τα γενέθλιά του και το κλαμπ Ozel χόρεψε στο ρυθμό των επιτυχιών του.

Κάποιοι ή μάλλον κάποιες ένιωσαν πολύ τυχερές το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όταν είδαν να καταφθάνουν στο κλαμπ Ozel ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη και λίγο αργότερα όλοι οι συντελεστές της ταινίας «Alter ego». Ο Σάκης επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλιά του με την αγαπημένη του στο κλαμπ όπου είχε γίνει η παρουσίαση του νέου του άλμπουμ «Υπάρχει αγάπη εδώ». Και όσοι είδαν το ζευγάρι μίλησαν για δύο πολύ ερωτευμένους νέους που κοιτάζονταν στα μάτια και αδιαφορούσαν για τα περίεργα βλέμματα.

All About Sakis

Αλήθεια έχετε αναρωτηθεί τι ετοιμάζει ο Σάκης Ρουβάς εκτός από την ταινία του και ποιό θα είναι το επόμενο βήμα του;

Εμείς σας έχουμε την απάντηση: αυτό τον καιρό ο Σάκης είναι κυριολεκτικά...παντού! Θες το επερχόμενο "Alter Ego", θες τα διαφημιστικά για τον χορηγό του, θες το πρώτο video clip από το τελευταίο του album? Πάντως λίγος ακόμα Σάκης ποτέ δεν βλάπτει!

Έτσι λοιπόν στις αρχές Φεβρουαρίου ο Σάκης θα γυρίσει το επόμενο video clip του για το δεύτερο single από το album που δεν θα είναι άλλο από το "Όλα Γύρω Σου Γυρίζουν". Ο Σάκης μέχρι και αυτή τη στιγμή πάντως δεν φαίνεται να έχει καταλήξει στο ποιος θα το σκηνοθετήσει τελικά...

Guess λοιπόν ποιο κομμάτι θα ακούμε συνέχεια στο Valentine's Day!

Αν πάντως εσείς θέλετε περισσότερες και... στενότερες επαφές με τον Sakis, έχετε μόλις 2 ημέρες ακόμα για να συμμετάσχετε στην Mad Δημοπρασία Αγάπης , στην οποία ο Sakis σας δίνει την ευκαιρία να συμμετάσχετε στην νέα του ταινία, κερδίζοντας παράλληλα συλλεκτικά Sakis δώρα...

11 Jan 2007

«Το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να έχει κάποιος είναι η αγάπη των γύρω του»

Το πάρτι που πήγαμε και η συνέντευξη που μας έδωσε το πιο λαμπρό αστέρι της ελληνικής showbiz.

Λιγοι φίλοι και συνεργάτες τραγούδησαν το «Happy Birthday» στον Σάκη Ρουβά, που φέτος γιόρτασε τα γενέθλιά του στο club «Ozel».Το πιο λαμπερό αστέρι της ελληνικής show biz έφθασε στο κλαμπ μετά τις 11 τη νύχτα, συνοδευόμενος από την πανέμορφη σύντροφό του, Κάτια Ζυγούλη, που φορούσε μίνι black dress. Αμέσως άρχισε να υποδέχεται τους λίγους εκλεκτούς φίλους του αλλά και τους συνεργάτες του από την πολυσυζητημένη ταινία «Alter ego», στην οποία και πρωταγωνιστεί. Η διάθεση όλων ήταν χαρούμενη και ο ίδιος έδειχνε να απολαμβάνει τη βραδιά.

Μόλις ο τραγουδιστής έσβησε τα κεράκια της τούρτας-καρδιά υπό τους ήχους του νέου του τραγουδιού, «Όλα γύρω σου γυρίζουν», πήρε ένα μεγάλο δίσκο με σφηνάκια και, ως καλός οικοδεσπότης, πέρασε από όλα τα τραπέζια και κέρασε τους πάντες, έτσι ώστε να δεχτεί ξανά τα φιλιά και τις θερμές ευχές για «Χρόνια Πολλά» -και όχι μόνον- των καλεσμένων του. Τον ανερχόμενο νέο ηθοποιό τίμησαν με την παρουσία τους όλοι όσοι προσκλήθηκαν. Ανάμεσά τους η Αγάπη Βαρδινογιάννη, που είναι φίλη με τον Σάκη Ρουβά εδώ και πολλά χρόνια, η Ελένη Κούρκουλα, ο Πέτρος Μπούτος του Mega και φυσικά, όλοι οι συνεργάτες του από την ταινία. Πρώτη και καλύτερη κατέφθασε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η συμπρωταγωνίστριά του, και είχε κουβεντούλα για αρκετή ώρα με την Κάτια Ζυγούλη. Η βραδιά εξελίχθηκε με πολύ κέφι, η ατμόσφαιρα είχε ακόμα τη μαγεία των εορτών και ο Σάκης και η Κάτια γελούσαν και έμοιαζαν πιο αγαπημένοι από ποτέ. Τα γενέθλιά του τα πέρασε όπως ακριβώς ήθελε ο Σάκης Ρουβάς: με λίγους φίλους, σε ζεστή ατμόσφαιρα και με πολλή αγάπη!

Το Hello! στα γυρίσματα του «Alter Ego». Την ημέρα των γενεθλίων του, ο αποφασιστικός Αιγόκερως μας μίλησε για τις μεγάλες αγάπες του και την αλλαγή πλεύσης στην επαγγελματική του ζωή.

Οκτώ το πρωί, σε μια εξοχική ταβέρνα, στη Χασιά, ένα πολυμελές κινηματογραφικό συνεργείο εργάζεται πυρετωδώς. Η φιγούρα ενός αεικίνητου γοητευτικού άνδρα ξεχωρίζει. Είναι η περασμένη Παρασκευή 5 Ιανουαρίου. Ο Σάκης Ρουβάς έχει γενέθλια, και τα γυρίσματα της ταινίας «Alter ego» πλησιάζουν στο τέλος τους. Βρεθήκαμε εκεί και ζήσαμε από κοντά τις προσπάθειες όλων των συντελεστών.

Χρόνια Πολλά! Ποιο θα ήταν το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά σας;
Με βρίσκετε απροετοίμαστο. Έχουμε όλη αυτή την ένταση από τα γυρίσματα των τελευταίων ημερών που παραλίγο να το ξεχάσω. Δεν το έχω σκεφτεί καν. Πάντως, νομίζω ότι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να έχει κάποιος είναι η αγάπη των γύρω του. Αυτό είναι ένα αληθινά σπουδαίο δώρο. Να αισθάνεται ότι υπάρχουν άνθρωποι που τον αγαπούν.

Είναι περίεργο αυτό που λέτε. Από το πρωί οι συνεργάτες σας στην ταινία μάς λένε το ίδιο πράγμα: πόσο καταπληκτικός είστε. Και το λένε με απόλυτη ειλικρίνεια και αγάπη. Τελικά είστε τόσο καλός και τέλειος;
Κανείς δεν είναι τέλειος. Το μόνο τέλειο είναι αυτό που ζούμε στα γυρίσματα του «Alter ego». Όλοι οι συνάδελφοι είναι εξαιρετικά παιδιά. Περνάμε τόσο καλά που δεν το φανταζόμουν ότι μπορεί να είναι τόσο τέλεια τα γυρίσματα μιας ταινίας. Όχι ότι δεν υπάρχουν δυσκολίες, αλλά τελικά αυτές είναι που μας ενώνουν ακόμη περισσότερο.

Πώς αποφασίσατε να κάνετε τέτοια αλλαγή στην καριέρα σας περνώντας από τη μουσική στον κινηματογράφο;
Τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκομαι μεταξύ Αθήνας και Λος Άντζελες και κάνω μαθήματα υποκριτικής. Η ηθοποιία πάντα με ενδιέφερε. Άλλωστε, μεγάλωσα στην Κέρκυρα με δύο γονείς που ζούσαν μέσα στο θέατρο και συνεχίζουν να ασχολούνται ερασιτεχνικά με αυτό. Μια ζωή τούς έβλεπα που διάβαζαν συνέχεια θεατρικά έργα και σενάρια, έκαναν πρόβες και κάπως έτσι κόλλησα κι εγώ το «μικρόβιο». Όταν, λοιπόν, πέρσι, μού έγινε η πρόταση από τη Village, έκρινα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να δοκιμαστώ στο σινεμά. Ήξερα από μικρός ότι αυτό θα συμβεί αργά ή γρήγορα.

Αυτή η θεατρικότητα φαίνεται και στα βιντεοκλίπ σας. Έχετε μια σκηνική παρουσία που ξεφεύγει από τα στερεότυπα των υπόλοιπων τραγουδιστών.
Όταν ξεκίνησα να κάνω καριέρα τραγουδιστή, επειδή είχα πάντα μέσα μου το «μικρόβιο» του ηθοποιού που λέγαμε, ήθελα να πάρω μια μικρή γεύση από κινηματογραφική δουλειά.

Πώς σας φάνηκε; Είχατε δυσκολίες στα γυρίσματα;
Όχι ιδιαίτερα. Άλλωστε, ένιωθα έτοιμος για αυτό το βήμα εδώ και καιρό. Προτάσεις για να παίξω σε ταινία είχα από παλιά, αλλά δεν ήμουν έτοιμος. Η αλλαγή στη ζωή μου έγινε τότε που αποφάσισα να μάθω την ηθοποιία στο Λος Άντζελες. Έχω έναν καταπληκτικό δάσκαλο και στη σχολή του πήρα τα βασικά σημαντικά μαθήματα.

Πώς σας φάνηκε η εμπειρία;
Μαγεία! Είναι δύσκολο να το περιγράψω με λόγια. Θέλω τόσο πολύ να πάει καλά η ταινία και να αρέσει στον κόσμο για να μπορέσω να κάνω και άλλη ταινία.

Πείτε μας για το χαρακτήρα που υποδύεστε στην ταινία.
Παίζω έναν τραγουδιστή στο φιλμ, έναν ποπ σταρ και ψυχή του συγκροτήματος «Alter ego», που ερωτεύεται μια απλή κοπέλα. Ο Στέφανος -έτσι με λένε στο φιλμ- έχει ενδιαφέρον, αφού για πρώτη φορά στη ζωή του έρχεται σε σύγκρουση με όλα.

Έχετε αγαπημένους ηθοποιούς;
Φυσικά! Ο Τζόνι Ντεπ, ο Έντουαρντ Νόρτον, ο Μάρλον Μπράντο.

Η καθημερινότητά σας πώς είναι; Για παράδειγμα, πώς χαλαρώνετε;
Όπως όλοι οι άνθρωποι. Κάνω ένα ζεστό μπάνιο, ξαπλώνω, βλέπω μια ταινία.

Σας ενοχλεί το γεγονός ότι δεν μπορείτε να έχετε προσωπική ζωή και σας αναγνωρίζουν όπου και αν πάτε;
Όχι, έχω συνηθίσει τόσα χρόνια.

Τι σημαίνει για σας αυτή η ταινία;
Είναι μια πρόκληση. Έχω αγωνία για το πώς θα δείχνω στην οθόνη και αν θα είμαι καλός στο ρόλο μου. Μακάρι να πάει καλά. Πάντως, όσα έζησα ήταν απόλαυση.

Άρα θα ήταν καλό δώρο για τη γιορτή σας η ενδεχόμενη επιτυχία της ταινίας, έτσι δεν είναι;
Ναι, αυτό θα ήταν καλό δώρο.

Ε, τότε σας το ευχόμαστε.
Ευχαριστώ πολύ.

9 Jan 2007

There is a lot of love here ~ Katerina 9 Jan 07


Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

He has avid fans who love him insanely and eternally, he has Katia Zygouli by his side - only a blind man would fail to see how much love there is between them - now his latest cd has arrived, entitled "There's love here" and there comes "Alter Ego"! Everything around Sakis is... love!

His album has been released and we all listen to it loud! What we 're expecting impatiently is to see him on the cinema in the greatly anticipated film "Alter Ego"! Till then let's see some facts about the film that is one of the most expensive greek productions, with a total budjet of 2.000.000 euro.

The director of the film is Giorgos Korgianitis, mostly known in the advertisement business. The script is written by Vana Dimitriou (writer in the TV series "Love") and promising Nikos Dimitropoulos.

The story
The plot is about the lives of 5 young people who are members of a famous rock group and confront their phobias, their hopes their real self. In the major roles we'll see established actors but also fresh talents like: Sakis Rouvas, Danai Skiadi (Hardcore), Alexandros Logothetis, Dimitris Kouroumbalis, Kostis Kalivretakis, Doreta Papadimitriou and Laertis Malkotsis.

The shootings take place in Athens and Salonica.
The film is not Sakis' biography, as many rushed to conclude. It's a youthful and modern story, conceived by "Village Roadshow's" greek creative production team. Sakis will surely shine once again and his co-actors are all talented and promising.



Magazine: Katerina, 9/1/2007

Curtesy of Lemonpie 30

1 Jan 2007

Δημοπρασία αγάπης του MAD

Για 5η συνεχόμενη χρονιά η Δημοπρασία Αγάπης του Mad είναι γεγονός

To Mad, έχοντας προσφέρει σημαντική βοήθεια τις προηγούμενες χρονιές σε πολλά φιλανθρωπικά ιδρύματα, διοργανώνει για 5η χρονιά την Mad Δημοπρασία Αγάπης, με προσωπικά αντικείμενα αγαπημένων Ελλήνων καλλιτεχνών.

Ολοι οι καλλιτέχνες έχουν προθυμοποιηθεί όπως κάθε χρονιά να βοηθήσουν, παραχωρόντας αγαπημένα προσωπικά τους αντικείμενα, με τα οποία είναι συναισθηματικά δεμένοι.

Η ενέργεια έχει φέτος ως κεντρικό σκοπό την οικονομική ενίσχυση του οργανισμού «Γιατροί Χωρίς Σύνορα».

Φέτος μπορείτε να συμμετέχετε στην Δημοπρασία Αγάπης αποκλειστικά μέσα από το site του Mad (www.mad.tv) και το συνεργαζόμενο site www.123sold.gr, για να αποκτήσετε αντικείμενα που ανήκουν σε αγαπημένους σας καλλιτέχνες, ενισχύοντας παράλληλα τον φιλανθρωπικό σκοπό!

Για περισσότερες πληροφορίες συντονιστείτε στο Mad TV & στο Mad Radio 106,2!

Συμμετοχή στην ταινία ΤΑΙΝΙΑ ALTER EGO

Ο Σάκης Ρουβάς προσφέρει ένα μοναδικό δώρο
στην Mad Δημοπρασία Αγάπης!
Ο νικητής θα παρακολουθήσει τα γυρίσματα της ταινίας ALTER EGO,
της Village Roadshow Productions, και θα συμμετέχει σε κάποια σκηνή της ταινίας,
περνώντας μια ολόκληρη ημέρα δίπλα στον αγαπημένο του star!
Επίσης, θα κερδίσει ένα από τα t-shirt που φοράει ο Στέφανος-Σάκης στην ταινία!