24 Jun 2006

Ο Σάκης Ρουβάς ... στα σκαλιά της εκκλησίας

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο Σάκης Ρουβάς! Οχι όμως ως γαμπρός, αλλά ως συνοδός του γαμπρού, που δεν ήταν άλλος από τον αδελφό του Βασίλη, ο οποίος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Ειρήνη, σε γραφικό εκκλησάκι της Κέρκυρας.

Ο γάμος του αδελφού του Σάκη Ρουβά έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο και για τον λόγο αυτό δεν παραβρέθηκε η σύντροφός του Κάτια Ζυγούλη. Μετά το γάμο ακολούθησε και η βάφτιση του...μικρού Κωστάκη, που δεν είναι άλλος από τον καρπό του έρωτα του αδελφού του Σάκη, Βασίλη και της Ειρήνης.

Ο Βασίλης και η Ειρήνη Ρουβά είχαν τελέσει πέρυσι το καλοκαίρι πολιτικό γάμο, εξαιτίας του ότι η νύφη διένυε ήδη τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Αυτόν τον καιρό, ο Σάκης Ρουβάς βρίσκεται στην Κέρκυρα και συνδυάζει επαγγελματικές υποχρεώσεις και στιγμές οικογενειακής ευτυχίας ενώ ετοιμάζεται πυρετωδώς και για την μεγάλη συναυλία που δίνει σε λίγες ημέρες στη Βάρκιζα.

23 Jun 2006

Ο Ψινάκης, ο Ρουβάς και η...Φιλιππινέζα! (eng)

Που ναι εκείνα τα χρόνια τα παλιά, τότε που Ηλίας Ψινάκης, Sakis Ρουβάς και το...κακό συναπάντημα έκαναν δημόσια εμφάνιση και γέμιζε ο χώρος; Τώρα οι δύο πρώην συνεργάτες είναι «δυο ξένοι» και αυτό φάνηκε γι ακόμη μία φορά. Στα βραβεία του MAD οι δυο τους αν και βρέθηκαν σε απόσταση αναπνοής δεν αντάλλαξαν όχι μόνο κουβέντα, αλλά ούτε μία ματιά.

Και μη σε μπερδεύει το γεγονός ότι ο Ψινάκης έδωσε βραβείο στον Sakis, το οποίο συνοδεύτηκε από ένα τυπικό εναγκαλισμό, φιλί στον μάγουλο και κάποιες φιλοφρονήσεις του τύπου: «Χειροκροτήστε τον Σάκη», «Ένα δυνατό χειροκρότημα για τον Ηλία». Η ατάκα του Ψινάκη: «πριν δύο χρόνια σου έδωσα το βραβείο ως φιλιππινέζα σου, τώρα στο δίνω ως απολυμένη φιλιππινέζα σου» ήταν όλα τα λεφτά και η «σκληρή» πραγματικότητα.

Ο Sakis όταν την άκουσε, έσκασε ένα τυπικό χαμόγελο (για να καταλάβεις ότι του αοιδού δεν του άρεσε αυτό που άκουσε, το χαμόγελο ήταν τόσο τυπικό που φάνηκε η μισή Colgate οδοντοστοιχία του) και γύρισε να φύγει, χωρίς να πει κάτι άλλο. Προηγουμένως, όταν ο Ψινάκης πήγε να καθίσει στη θέση του, ο Ρουβάς που ήταν δύο σειρές μπροστά, γύρισε το κεφάλι του από την άλλη, μιλώντας στον διπλανό του. Έτσι, οι δυο τους δεν είπαν ούτε ένα «καλησπέρα», ενώ καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς δεν αντάλλαξαν ούτε μία κουβέντα.



Sakis, Ilias and the maid
There was a time, not long ago when Sakis Rouvas and Ilias psinakis were inseperable. Now the two ex - partners/best friends are two strangers as it was proven once more. At Mad Video Music Awards they were seated, practically side by side but they didn't exchange a single glance, let alone words.

And the fact that Ilias Psinakis gave Sakis an award that was accompanied by a typical hug and kiss on the cheek and by some typical compliments like: "Put your hands together for Sakis" and "Give a warm welcome to Ilias". Ilias line "Two years ago I gave you an award like I was your maid and now I am presenting you one more like a firred maid" pretty much said it all.

When Sakis heard that he gave a typical smile (you could tell it was typical because only half of his teeth were showing) and left without saying anything else. A few minutes before when Ilias went back to his seat, Rouvas who was sitting two rows ahes turned his head the other way and was talking to the person sitting next to him. That way they didn't exchange a single "Hello" the whole evening.

Λουκά - Ψινάκης: Μαζί στα βραβεία MAD

Τι να φτουρήσουν οι συμφιλιώσεις Λάκη Λαζόπουλου - Αλέξη Κούγια και Αλέξη Κούγια - Γρηγόρη Βαλλιανάτου, μπροστά στη συμφιλίωση του αιώνα; Ελένη Λουκά και Ηλίας Ψινάκης, μετά από δέκα χρόνια «ακήρυχτου πολέμου» τα βρήκαν και οι λοιποί τσακωμένοι του τόπου, απλά στέκονται αποχαυνωμένοι και τρώνε τη σκόνη τους!

Η αρχή για την αποκατάσταση της σχέσης τους έγινε στην εκπομπή του Ψινάκη «Distraction», όπου ήταν καλεσμένη η Λουκά. Αυτό, όμως, δεν ήταν τίποτε μπροστά σε αυτό που ακολούθησε στη συνέχεια, όπου οι δυο τους κατέφθασαν με κάθε επισημότητα στα βραβεία του MAD. Η Λουκά ντυμένη επίσημα για την περίσταση συνοδευόταν από τον Ψινάκη και πέντε έξι φούστηδες, ενώ σαν έβλεπε να περνά από δίπλα της κάποια κάμερα, την άρπαζε για να δηλώσει τα καλύτερα για τον καινούργιο της φίλο.

«Ο Ψινάκης είναι ένας τζέντλεμαν» δήλωνε και στη συνέχεια έπαιρνε την απαραίτητα πόζα για τις φωτογραφίες. Δίπλα της στεκόταν γεμάτος χαρά ο Ψινάκης και η παρέα του. Λίγο πιο κάτω βρισκόταν ο Sakis Ρουβάς και μόλις τον πήρε χαμπάρι η Λουκά, τον άρπαξε από το χέρι για να φωτογραφηθούν μαζί. Η αλήθεια είναι πως ο Sakis τα έχασε λίγο, αλλά τι να κάνει;

15 Jun 2006

MAD Video Music Awards 2006: Οι νικητές

Πραγματοποιήθηκαν χθες και τα τρίτα MAD Video Music Awards από το TIM F2G και τα Goody's, στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη. Με μία ώρα καθυστέρηση, στις 22.00 ξεκίνησε η απονομή που είχε απ ' όλα! Και τον Θέμη σε ένα MAD Book, και Live και show και remixes και εκπλήξεις, και κυρίως... είχε παρόντες τους καλλιτέχνες!

Τα live:

Υπέροχο live από τον Νικο Μίχα και την Αποστολία Ζώη στο "Paradise City" των Guns n' Roses για την έναρξη, Sakis live ballads... με "Αγάπα Με" και "Να Μ' Αγαπάς", 4Play σε "Bye Bye Bye" με "Παίζεις" από την Καλομοίρα και remix στο "Don't Cha" των Pussycat Dolls, πρωτότυπο γλυκο remix από τη Νατάσα Θεοδωρίδου στα Μια Γλυκειά Μελωδία και Like A Prayer (Madonna), Τρομερό-Tornero από τον Mihai Traistariu και την Τάμτα να τραγουδούν "Τρομερό, τρομερό, πάντα σε σένα θα γυρνώ, tornerai tornerai mia per sempre piu sarai", Sex α λα Γαλλικά από την απόλυτα sex-y Ελλη Κοκκίνου, Θεοδοσία Τσάτσου σε ένα remix από τον Μιχάλη Δέλτα στα "Ποιος Είσαι Εσύ Που Με Κοιτάς" και "Love Profusion", Jambi με εντυπωσιακή χορογραφία με νερά και φωτιές από τη Δέσποινα Βανδή και τους χορευτές της, Μιχάλης Εμιρλής-Παναγιώτης Ραφαηλίδης- Γιώργος Περρής σε ροκ επιτυχίες (Λιωμένο Παγωτό, Επαψες αγάπη να θυμίζεις, Σαν να μη πέρασε μια μέρα), Γιώργος Χρήστου και Ειρήνη Μερκούρη στο Δε μπορώ να αντισταθώ των Modern Fears και σε super sexy εμφάνιση, NiVo-Πυροβολάκης σε Καλημέρα Ελλαδα και Ράβε Ξύλωνε του Ξυλούρη, ο Νίνο με τα Φτερά του Ερωτα(μου) και συνοδεία του Μηδενιστή που τραογυδάει ραπ και παίζει μποξ, Πέγκυ Ζήνα στο Νόημα με 12 βιολιά και ένα πιάνο, Βανέσα Αδαμοπούλου και Σαρμπέλ σε Πάνω στην τρέλα μου και Thriller (Michael Jackson), Χρήστος Δάντης-Μάρω Λύτρα και Baila Morena, Ευρυδίκη και Δημήτρης Κοργιαλάς στο Θέλω τόσο να σε δω στην rockest ever version του, και τελευταίο Live απο Stereo Mike, Λάγνη και η Shaya στο Pump It των Black Eyed Peas με breakdancers μέσα από τους οποιους εμφανίζεται η Ελένη Τσαλιγοπούλου και ερμηνεύει το "Μισιρλού"!

Τα βραβεία:

Kαλύτερο video-clip από γυναίκα καλλιτέχνιδα: Έλενα Παπαρίζου για το video-clip του "Μy Number One".

Kαλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης, η Τάμτα.

Καλύτερο video-clip από άνδρα καλλιτέχνη και ο Ηλίας Ψινάκης απονέμει το βραβείο στον Σάκη Ρουβά, φέτος ως η "απολυμένη Φιλιππινέζα" του. (Την πρώτη χρονιά τον είχε βραβεύσει απλά ως Φιλιπιννέζα)

Καλύτερο video-clip από ντουέτο, Βανέσα Αδαμοπούλου και οι Γιώτα 7.

Καλύτερο video-clip από συγκρότημα, οι ΡΟΔΕΣ, για το video-clip της συνεργασίας τους με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, "Φοβάμαι (Δεν Είναι Ο Κόσμος Σου Αυτός)"

Καλύτερο rock video-clip στον Μιχάλη Εμιρλή για το "Η Πίπα Της Ειρήνης".

Καλύτερο pop video-clip στην απούσα Έλενα Παπαρίζου, για το video-clip του "The Light In Our Soul (Το Φως Στην Ψυχή)".

Καλύτερο hip-hop video-clip, Αννα Βίσση & Goin Through, για το video-clip του "Έρωτα ή Πόλεμο"!

Καλύτερο έντεχνο video-clip και νικήτρια είναι η Ραλλία Χρηστίδου.

Καλύτερο dance video clip, to jambi της Δε- Δε- Δέσποινας...

Καλύτερο σύγχρονο λαϊκό video clip, Δέσποινα Βανδή για το Στην Αυλή του Παραδείσου.
Ο πιο καλοντυμένος καλλιτέχνης σε video clip, είναι ο Σάκης Ρουβάς.

Καλύτερος στίχος που έγινε ατάκα, στην Ελλη Κοκκίνου και το "Τί Της Έχεις Βρει" ("πες μας τί πίνεις και δε μας δίνεις")!

Πιο σέξυ καλλιτέχνης σε video clip, είναι ο Νίνο.

Βραβείο για τον καλλιτέχνη με τις περισσότερες μεταδόσεις σε video clip, στη Ελενα Παπαρίζου.

Kαλύτερη σκηνοθεσία σε video clip, στον Κώστα Καπετανίδη για την Αυλή του Παραδείσου.

Video Clip της χρονιάς, διά χειρός Αντώνη Ρέμου, στο Πάνω στην Τρέλα μου.

A Capella είχαμε φέτος για μία ακόμη χρονιά από την πάντα έτοιμη και ευδιάθετη Αλκηστη Πρωτοψάλτη (Κάθε Φορά Που Με Κοιτάζεις) και από τον Σάκη Ρουβά που παρά τις παροτρύνσεις του Μίκου Μουρατίδη να τραγουδήσει Σ έχω ερωτευτεί εκεινος παρέσυρε το θέατρο με το "Μίλα της".

Highlights:
Ψινάκης for ever σε μαγικό χαλί, με μοντέλα (που τους αποκαλεί ...φούστηδες), και ατάκες που σκοτώνουν, οι αδελφές Μαγγίρα στην απονομή τους στο Καλύτερο σύγχρονο λαϊκό video clip, και το performance του Καλημέρα Ελλάδα από τον Νίκο Βουρλιώτη με τον Μάνο Πυροβολάκη στο Ράβε Ξήλωνε. Και ένα μεγάλο μπράβο στην Ελενα Παπαρίζου που συνεχώς ανέφερε τους σκηνοθέτες της...

Και του χρόνου!

4 Jun 2006

Η συνέντευξη του Σάκη Ρουβά στο Love Radio 97.5 (eng)

Την πρώτη του ραδιοφωνική συνέντευξη μετά την 51η Eurovision έδωσε χθες ο Σάκης Ρουβάς στην Ελένη Μανουσάκη και τον Τάσο Τρύφωνος του Love Radio 97.5...

Όσον αφορά στην Eurovision, στη συνέντευξή του ο Σάκης διέψευσε τις φήμες και τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν "τσακωμένο" με τη συμπαρουσιάστριά του στον ημιτελικό και τον τελικό, Μαρία Μενούνος, ενώ δήλωσε πως η 9η θέση στην οποία τερμάτισε η 'Αννα Βίσση ήταν άδικη - όπως είπε, μάλιστα, το νικητήριο κομμάτι των Lordi δεν του άρεσε καθόλου.

Ο Σάκης αποκάλυψε ακόμα πως η ΕΡΤ του είχε προτείνει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο φετινό διαγωνισμό, εκείνος, όμως, προτίμησε την παρουσίαση, ενώ για το αν θα πήγαινε ξανά στην Eurovision, ο ίδιος φάνηκε αρνητικός, αν και δεν το απέκλεισε.

Όσο για το πολυσυζητημένο "φλερτ" του Ολλανδού παρουσιαστή, ο Σάκης, όπως διαβάζουμε και στο σχετικό δελτίο Τύπου, "άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποδεχτεί την πρότασή του να παρευρεθεί στην εκπομπή του στην ολλανδική τηλεόραση."

O Σάκης μίλησε, επίσης, τόσο για τη συνεργασία και τη σχέση του με τον Ηλία ΨΙνάκη (όπως δήλωσε, δεν έχει παρακολουθήσει ακόμα το "Distraction"), όσο και για την πρώτη του ταινία, για την οποία, όπως είπε, έκανε εντατικά μαθήματα υποκριτικής στο Los Angeles.

Όσο για το hot hot hot θέμα "Σάκης - Κάτια", ο Σάκης απέφυγε όσο μπορούσε τις ερωτήσεις για τη σχέση του, ξεκαθαρίζοντας πως είναι πολύ ευτυχισμένος...


Sakis interview at LOVE radio
Sakis gave yesterday (3/6/2006) his first radio interview after the 51st Eurovision Song Contest. The radio producers were Eleni Manousaki and Tasos Trifonos.

As far as Eurovision is concerned, Sakis claimed that all the rumors about his fight with his co - hostess at the finals and semi - finals of ESC, Maria Menounos were completely unfounded, and he thought that the 9th place was unfair and Anna Vissi's "Everything" deserved better. He also said that he didn't particularly like the winning song.

Sakis also revealed that ERT had suggested he should represent Greece in ESC in 2006 but he preffered to act as host. When he was asked whether he would participate again he said he wasn't going to do it in the immediate future but wasn't negative to representing Greece again at some point.

As fot the much debated "flirt" between him and the Dutch presenter, Sakis, as we read in the press release, "wasn't negative to the possibility of being a guest at this presenter's show for the Dutch TV".

Sakis also talked about his collaboration and relationship with Ilias Psinakis (he said he hasn't watche "Distraction", Ilias TV game, yet). And finally he talked about his first movie and the intensive acting lessons he took in L.A., that he took just for this film.


Site: www.mad.gr 4/6/2006

2 Jun 2006

Στο studio ο Σάκης Ρουβάς (eng)

Τα κομμάτια που θα ερμηνεύσει στο soundtrack της πρώτης του ταινίας αναζητά αυτήν την περίοδο ο Σάκης Ρουβάς...

Aφού έφερε εις πέρας την... "επικίνδυνη αποστολή Eurovision" και λίγο πριν την έναρξη των γυρισμάτων της ταινίας με την οποία θα κάνει το ντεμπούτο στη μεγάλη οθόνη, ο Σάκης Ρουβάς ψάχνει τα κομμάτια που θα περιληφθούν στο soundtrack της ταινίας.

Εντωμεταξύ, μιλώντας στο Love Radio 97.5 χθες το απόγευμα, ο Σάκης διεύψευσε τα όσα ακούγονται περί "εντάσεων" και "τσακωμών" με την Μαρία Μενούνος και δήλωσε πως η Ελλάδα αδικήθηκε με την ένατη θέση στη φετινή Eurovision.

Κι όλα αυτά ενώ το διπλό album "Live Ballads" βρίσκεται στην κορυφή του επίσημου ελληνικού albums chart - για να ακούσετε τη live διασκευή του Σάκη στο classic "Αγάπα Με (Abrazame)", κάντε click εδω



Sakis in the studio
Sakis is looking for the songs that will be the soundtrack of his first movie.

After the difficult mission of co - hosting of Eurovision 2006 and just a little while before the shooting of the movie that will be his debute to the big screen Sakis is looking for the songs that will be the soundtrack of the movie.

In the mean time, on a radio interview that he gave for the station LOVE Radio 97.5, Sakis claimed that the rumours about "fighting" and "not getting along" with Maria Menounos are false and claimed that Greece deserved a better place than the ninth that got this year.

Meanwhile his double album "Live Ballads" is at the top of the official Greek chart - if you wish to listen to a live remake of the classic "Agapa me (Abrazame)", click here



Site: www.mad.gr