8 Dec 2006

«Υπάρχει αγάπη εδώ»... κυκλοφόρησε!

Ο Σάκης Ρουβάς πιο ώριμος από ποτέ, παρουσιάζει το καλύτερο άλμπουμ της καριέρας του. 15 τραγούδια που μας δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο ότι πράγματι, «Υπάρχει αγάπη εδώ»!

Τα 2 πρώτα singles του άλμπουμ, το «Εγώ Τραβάω Ζόρι», μια μπαλάντα των Πήγασος και το «18 (Υπάρχει αγάπη εδώ)», ένα upbeat τραγούδι των Χριστόδουλου Σιγανού και Valentino έχουν ήδη γίνει ραδιοφωνικές επιτυχίες, αγγίζοντας ακόμη και την πρώτη θέση στο μουσικό κοντρόλ από την πρώτη μέρα μετάδοσης!

Στο «Υπάρχει αγάπη εδώ» μια πληθώρα σημαντικών Ελλήνων δημιουργών συνεργάστηκαν με τον Σάκη Ρουβά. Για πρώτη φορά συνεργάστηκε με τον Νίκο Αντύπα και την Ελεάννα Βραχάλη, οι οποίοι έγραψαν 4 από τα τραγούδια του δίσκου. «Ο Ήρωας», ένα τραγούδι με hip hop επιρροές, το «Ψάξε με», το «Μοίρα μου», και «Το Έργο».

Ο Χάρης Βαρθακούρης με τον Γιάννη Πάριο έγραψαν για τον Σάκη Ρουβά το «Μικρός τιτανικός (Σε Λατρεύω)». Πρόκειται για μια μπαλάντα, που ο Σάκης Ρουβάς ερμηνεύει με εκπληκτικό τρόπο, ξεδιπλώνοντας όλες τις φωνητικές του ικανότητες. Ο Λάκης Παπαδόπουλος έχοντας χαρίσει πολλές μεγάλες επιτυχίες στον Σάκη Ρουβά στο παρελθόν, δεν θα μπορούσε να λείπει και από αυτόν τον δίσκο.

Με το «Δεν Πειράζει», το «Ήρθες» και το «Γιατί σε Θέλω», ο Λάκης Παπαδόπουλος δίνει το δικό του στίγμα στο νέο άλμπουμ. Ο Κώστας Θεοχάρης έγραψε για τον Σάκη Ρουβά το «Πόσο πονάει αυτό που αποφεύγω», ο Soumka με την Βίκυ Γεροθόδωρου το «Μ’ ένα αντίο», ενώ ο Δημήτρης Κοντόπουλος στη μουσική και η Βίκυ Γεροθόδωρου και πάλι στους στίχους έγραψαν το «Όλα γύρω σου γυρίζουν».

Ο Θοδωρής Λαχανάς με τον Θάνο Παπανικολάου έγραψαν το «Έλα εδώ» και ο Στέφανος Δανιηλήδης με τον Γιώργο Σταμάτη το «Φίλα με κι άλλο».

No comments:

Post a Comment