16 Nov 2006

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Alter Ego!

Τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, ξεκίνησαν τα γυρίσματα της «εκρηκτικής» ελληνικής παραγωγής με τίτλο Alter Ego, μίας από τις ακριβότερες ελληνικές παραγωγές, με συνολικό budget 2.000.000 ευρώ!

Τη σκηνοθεσία της ταινίας αναλαμβάνει ο Γιώργος Κοργιανίτης, γνωστός κυρίως από το χώρο της διαφήμισης. Το σενάριο έχουν επιμεληθεί η Βάνα Δημητρίου (σεναριογράφος στη γνωστή τηλεοπτική σειρά «Έρωτας») και ο ανερχόμενος Νίκος Δημητρόπουλος,ενώ τον βασικό πρωταγωνιστικό ρόλο κρατά ο Σάκης Ρουβάς!

Η υπόθεση σχετίζεται με τις ζωές πέντε νεαρών ατόμων που απαρτίζουν ένα διάσημο ροκ συγκρότημα και έρχονται αντιμέτωποι με τις φοβίες τους, τις επιθυμίες τους και τον πραγματικό τους εαυτό.

Στους βασικούς ρόλους θα δούμε καταξιωμένους καλλιτέχνες αλλά και ανερχόμενα ταλέντα όπως οι: Σάκης Ρουβάς, Δανάη Σκιάδη (Hardcore), Αλέξανδρος Λογοθέτης (Η Χορωδία του Χαρίτωνα, Γαμήλια Νάρκη), Δημήτρης Κουρούμπαλης (τηλεοπτική σειρά «Δέκα Λεπτά Κήρυγμα»), Κωστής Καλλιβρετάκης (Les Amants de Parthenon), Ντορέτα Παπαδημητρίου (Η Λίζα και η Άλλη) και Λαέρτης Μαλκότσης (Η Γυναίκα Είναι Σκληρός Άνθρωπος).

Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν 10 περίπου εβδομάδες και θα γίνουν στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Παραγωγός εταιρία της ταινίας είναι η Village Roadshow Productions.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Village Roadshow, κ. Χάρης Αντωνόπουλος, δηλώνει για τη νέα παραγωγή : «Γνωρίζουμε ότι έχουν ακουστεί πολλά για την καινούργια μας ταινία. Καταρχάς, η ταινία δεν αποτελεί βιογραφία του Σάκη Ρουβά, όπως πολλοί βιάστηκαν να συμπεράνουν. Είναι μια νεανική και μοντέρνα ιστορία, εμπνευσμένη από τη δημιουργική ομάδα παραγωγής ελληνικών ταινιών της Village. Το ξεκίνημα των γυρισμάτων γίνεται με κέφι και είμαστε σίγουροι για το θετικό αποτέλεσμα, κι αυτό γιατί η ομάδα, τόσο των συντελεστών, όσο και του καστ είναι η ιδανική για αυτό που θέλουμε να πετύχουμε. Ο Σάκης είναι σίγουρο ότι θα λάμψει ακόμα μια φορά και οι ηθοποιοί που τον πλαισιώνουν είναι ταλαντούχοι και ανερχόμενοι...»

No comments:

Post a Comment