15 Jun 2006

MAD Video Music Awards 2006: Οι νικητές

Πραγματοποιήθηκαν χθες και τα τρίτα MAD Video Music Awards από το TIM F2G και τα Goody's, στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη. Με μία ώρα καθυστέρηση, στις 22.00 ξεκίνησε η απονομή που είχε απ ' όλα! Και τον Θέμη σε ένα MAD Book, και Live και show και remixes και εκπλήξεις, και κυρίως... είχε παρόντες τους καλλιτέχνες!

Τα live:

Υπέροχο live από τον Νικο Μίχα και την Αποστολία Ζώη στο "Paradise City" των Guns n' Roses για την έναρξη, Sakis live ballads... με "Αγάπα Με" και "Να Μ' Αγαπάς", 4Play σε "Bye Bye Bye" με "Παίζεις" από την Καλομοίρα και remix στο "Don't Cha" των Pussycat Dolls, πρωτότυπο γλυκο remix από τη Νατάσα Θεοδωρίδου στα Μια Γλυκειά Μελωδία και Like A Prayer (Madonna), Τρομερό-Tornero από τον Mihai Traistariu και την Τάμτα να τραγουδούν "Τρομερό, τρομερό, πάντα σε σένα θα γυρνώ, tornerai tornerai mia per sempre piu sarai", Sex α λα Γαλλικά από την απόλυτα sex-y Ελλη Κοκκίνου, Θεοδοσία Τσάτσου σε ένα remix από τον Μιχάλη Δέλτα στα "Ποιος Είσαι Εσύ Που Με Κοιτάς" και "Love Profusion", Jambi με εντυπωσιακή χορογραφία με νερά και φωτιές από τη Δέσποινα Βανδή και τους χορευτές της, Μιχάλης Εμιρλής-Παναγιώτης Ραφαηλίδης- Γιώργος Περρής σε ροκ επιτυχίες (Λιωμένο Παγωτό, Επαψες αγάπη να θυμίζεις, Σαν να μη πέρασε μια μέρα), Γιώργος Χρήστου και Ειρήνη Μερκούρη στο Δε μπορώ να αντισταθώ των Modern Fears και σε super sexy εμφάνιση, NiVo-Πυροβολάκης σε Καλημέρα Ελλαδα και Ράβε Ξύλωνε του Ξυλούρη, ο Νίνο με τα Φτερά του Ερωτα(μου) και συνοδεία του Μηδενιστή που τραογυδάει ραπ και παίζει μποξ, Πέγκυ Ζήνα στο Νόημα με 12 βιολιά και ένα πιάνο, Βανέσα Αδαμοπούλου και Σαρμπέλ σε Πάνω στην τρέλα μου και Thriller (Michael Jackson), Χρήστος Δάντης-Μάρω Λύτρα και Baila Morena, Ευρυδίκη και Δημήτρης Κοργιαλάς στο Θέλω τόσο να σε δω στην rockest ever version του, και τελευταίο Live απο Stereo Mike, Λάγνη και η Shaya στο Pump It των Black Eyed Peas με breakdancers μέσα από τους οποιους εμφανίζεται η Ελένη Τσαλιγοπούλου και ερμηνεύει το "Μισιρλού"!

Τα βραβεία:

Kαλύτερο video-clip από γυναίκα καλλιτέχνιδα: Έλενα Παπαρίζου για το video-clip του "Μy Number One".

Kαλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης, η Τάμτα.

Καλύτερο video-clip από άνδρα καλλιτέχνη και ο Ηλίας Ψινάκης απονέμει το βραβείο στον Σάκη Ρουβά, φέτος ως η "απολυμένη Φιλιππινέζα" του. (Την πρώτη χρονιά τον είχε βραβεύσει απλά ως Φιλιπιννέζα)

Καλύτερο video-clip από ντουέτο, Βανέσα Αδαμοπούλου και οι Γιώτα 7.

Καλύτερο video-clip από συγκρότημα, οι ΡΟΔΕΣ, για το video-clip της συνεργασίας τους με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, "Φοβάμαι (Δεν Είναι Ο Κόσμος Σου Αυτός)"

Καλύτερο rock video-clip στον Μιχάλη Εμιρλή για το "Η Πίπα Της Ειρήνης".

Καλύτερο pop video-clip στην απούσα Έλενα Παπαρίζου, για το video-clip του "The Light In Our Soul (Το Φως Στην Ψυχή)".

Καλύτερο hip-hop video-clip, Αννα Βίσση & Goin Through, για το video-clip του "Έρωτα ή Πόλεμο"!

Καλύτερο έντεχνο video-clip και νικήτρια είναι η Ραλλία Χρηστίδου.

Καλύτερο dance video clip, to jambi της Δε- Δε- Δέσποινας...

Καλύτερο σύγχρονο λαϊκό video clip, Δέσποινα Βανδή για το Στην Αυλή του Παραδείσου.
Ο πιο καλοντυμένος καλλιτέχνης σε video clip, είναι ο Σάκης Ρουβάς.

Καλύτερος στίχος που έγινε ατάκα, στην Ελλη Κοκκίνου και το "Τί Της Έχεις Βρει" ("πες μας τί πίνεις και δε μας δίνεις")!

Πιο σέξυ καλλιτέχνης σε video clip, είναι ο Νίνο.

Βραβείο για τον καλλιτέχνη με τις περισσότερες μεταδόσεις σε video clip, στη Ελενα Παπαρίζου.

Kαλύτερη σκηνοθεσία σε video clip, στον Κώστα Καπετανίδη για την Αυλή του Παραδείσου.

Video Clip της χρονιάς, διά χειρός Αντώνη Ρέμου, στο Πάνω στην Τρέλα μου.

A Capella είχαμε φέτος για μία ακόμη χρονιά από την πάντα έτοιμη και ευδιάθετη Αλκηστη Πρωτοψάλτη (Κάθε Φορά Που Με Κοιτάζεις) και από τον Σάκη Ρουβά που παρά τις παροτρύνσεις του Μίκου Μουρατίδη να τραγουδήσει Σ έχω ερωτευτεί εκεινος παρέσυρε το θέατρο με το "Μίλα της".

Highlights:
Ψινάκης for ever σε μαγικό χαλί, με μοντέλα (που τους αποκαλεί ...φούστηδες), και ατάκες που σκοτώνουν, οι αδελφές Μαγγίρα στην απονομή τους στο Καλύτερο σύγχρονο λαϊκό video clip, και το performance του Καλημέρα Ελλάδα από τον Νίκο Βουρλιώτη με τον Μάνο Πυροβολάκη στο Ράβε Ξήλωνε. Και ένα μεγάλο μπράβο στην Ελενα Παπαρίζου που συνεχώς ανέφερε τους σκηνοθέτες της...

Και του χρόνου!

No comments:

Post a Comment