20 Mar 2006

Eurovision latest...

Στην Ελλάδα βρίσκονται αυτή τη στιγμή όλοι oι εκπρόσωποι των Εθνικών τηλεοράσεων της Ευρώπης για τη διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών της φετινής διοργάνωσης της Eurovision.

Η ΕΡΤ, με αφορμή αυτή τη συνάντηση, η οποία θα είναι και η τελευταία μέχρι τον Μάιο, διοργάνωσε μια ειδική βραδυά, εχθές, στο Βοτανικό, με πολλές εκπλήξεις. Η Άννα Βίσση, ως σωστή οικοδέσποινα έβγαλε λόγο στα Αγγλικά και καλοσώρισε όλους τους καλεσμένους. Στην εκδήλωση εκτός από τα μέλη των Ευρωπαικών αποστολών, παρευρέθησαν μέλη απ' όλα τα Fan Club της Eurovision, αλλά και celebrities από τον ελληνικό χώρο, όπως η Έλλη Κοκκίνου, η οποία τραγούδησε το "Τι της Έχεις Βρει", η Χριστίνα Πολίτη, ο Βασίλειος Κωστέτσος, η Σοφία Βογιατζάκη, η Βάσια Τριφύλλη και φυσικά, το πολύ επιτυχημένο δίδυμο Καπουτζίδης - Μακρυπούλια, μαζί με άλλους συντελεστές του "Παρά Πέντε".

Η σημαντικότερη στιγμή της βραδιάς ήρθε όταν η Άννα Βίσση καλωσόρισε τη Νάνα Μούσχουρη λέγοντας: "Oτιδήποτε καλό ξεκινάει παγκοσμίως για την Ελλάδα ξεκινάει πρώτα άπό την Νάνα." Tη στιγμή εκείνη όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Ακολούθως, η Νάνα Μούσχουρη δήλωσε χαρούμενη από την επιλογή της Άννας Βίσση να πάει στην Eurovision και υποσχέθηκε ότι θα τη βοηθήσει.

Eπίσης, την παράσταση έκλεψαν, οι φετινοί παρουσιαστές της Eurovision, Σάκης Ρουβάς και Μαρία Μενούνος. Ο Σάκης ανέβηκε στην πίστα και έδωσε ένα mini show, όπως μόνο αυτός μπορεί να το κάνει, ερμηνέυοντας, το "Σ'Εχω Ερωτευτεί", το "Ξανά", το "Σε θέλω, Με Θέλεις" ντουέτο με την Άννα, αλλά και ένα ποτ πουρί rock 'n' roll ξένων επιτυχιών. Από την άλλη η Μαρία Μενούνος, μπορεί να είχε να έρθει 17 ολόκληρα χρόνια στην Ελλάδα, αλλά απέδειξε πως είναι 100% Ελληνίδα, καθώς άφησε τους πάντες άφωνους με το τσιφτετέλι που χόρεψε, ενώ δεν παρέλειψε να δείξει τις φωνητικές της ικανότητες τραγουδώντας μαζί με την Άννα Βίσση, το "Καλύτερα οι Δυό Mας" και το "Χωρίς το Μωρό Μου".

Στη σκηνή ανέβηκε και ο φετινός εκπρόσωπος της Μάλτας, Fabrizio Faniello για να χορέψει τσιφτετέλι, υπό την καθοδήγηση της Άννας Βίσση, η οποία του είπε πως της αρέσει πολύ το κομμάτι που ερμηνέυει για το διαγωνισμό και πως θα τον υποστηρίξει!

Η βραδυά κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με αμείωτο κέφι και φαίνεται πως όλοι οι εκπρόσωποι των Ευρωπαικών καναλιών μείνανε με τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ αναμένουν με μεγάλη ανυπομονησία τη βραδυά του διαγωνισμού.

Παρόλο το χθεσινό ξενύχτι, πάντως, οι 2 παρουσιαστές της φετινής Eurovision εμφανίστηκαν στην σημερινή συνέντευξη τύπου, όπου δήλωσαν πως είναι πολύ ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουν μαζί αυτή τη διοργάνωση, καθώς υπάρχει πολύ καλή χημεία μεταξύ τους και υποσχέθηκαν πως θα φροντίσουν να δούμε ένα μοναδικό θέαμα, από την πλευρά τους και όχι μια τυπική παρουσίαση. Επίσης, μίλησαν για την Άννα Βίσση, εκφράζοντας το μεγάλο τους θαυμασμό για το ταλέντο της αλλά και την αισιοδοξία τους για το αποτέλεσμα, ενώ η Μαρία Μενούνος, είπε χαρακτηριστικά: "She is the classiest woman I know".

Όπως μάθαμε η βραδυά μαγνητοσκοπήθηκε άρα...coming soon to a tv screen near you.



www.mad.tv

No comments:

Post a Comment