31 Mar 2006

Στον κινηματογράφο ο Σάκης Ρουβάς!

Στον χώρο του κινηματογράφου θα ανοίξει τα φτερά του ο Σάκης Ρουβάς, αφού θα πρωταγωνιστήσει στην καινούργια παραγωγή της Village Roadshow Productions Hellas! Τα γυρίσματα της εν λόγω ταινίας θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι και πρόκειται να προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες το Δεκέμβριο του 2006.

«Νιώθω πολύ ευλογημένος που βλέπω τα όνειρά μου να γίνονται πραγματικότητα», δήλωσε ο Σάκης Ρουβάς για τη συμμετοχή του στην ταινία.

O Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Χάρης Αντωνόπουλος αναφέρει σχετικά: «Ως Village Roadshow Productions Hellas, καλούμαστε να καινοτομήσουμε στο χώρο της ελληνικής παραγωγής, χρησιμοποιώντας την πολύτιμη εμπειρία που αποκτήσαμε από την τεράστια επιτυχία της Πολίτικης Κουζίνας, αλλά και την πολυετή συνεργασία μας με τη μαμά-εταιρία Village Roadshow, που είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής στο Χόλιγουντ. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας Σταρ! Ο επαγγελματισμός, η μεθοδικότητα αλλά και το φυσικό χάρισμα επικοινωνίας του με το κοινό είναι τα στοιχεία τα οποία μας κάνουν να νιώθουμε σίγουροι για την εμπορική επιτυχία της ταινίας. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ο Σάκης είναι στην πρώτη θέση επί 15 χρόνια!»

Η διανομή της ταινίας θα γίνει από την Village Films.

No comments:

Post a Comment