20 Jan 2006

Ο Ρουβάς και η Ζυγούλη σε Γλέντι μέχρι Πρωίας

Μετά την επιστροφή τους από την Νέα Υόρκη ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, ουκ ολίγες φορές, μας απασχόλησαν με τις κοσμικές τους εμφανίσεις.

Μια εικόνα – χίλιες λέξεις...Μετά από κάποιες κρίσεις, που πλέον πέρασαν στο παρελθόν, το ζευγάρι επανήλθε αισθητά ανανεωμένο, ερωτευμένο....και αχώριστο.

Η ομορφιά, σε όλο της το μεγαλείο, ποιος θα μπορούσε άλλωστε να το αμφισβητήσει αυτό, βλέποντας το Σάκη και την Κάτια...

Αλησμόνητο Athens by Night….μετά από τόσους μήνες στο εξωτερικό.
Εμφανίστηκαν σε όλους τους αγαπημένους φίλους του Σάκη, όπως στο καινούργιο club Barounge του Ντέμη Νικολαίδη και διασκέδασαν μέχρι το πρωί με την Δέσποινα και τον Ντέμη, χορεύοντας σε τρελούς ρυθμούς.

Λίγες ώρες μετά την έναρξη του νέου χρόνου, πρώτη του μήνα ο Σάκης και η Κάτια πήγαν στο Rex για να δουν και στην πίστα την αγαπημένη του φίλη Δέσποινα Βανδή παρέα με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Εκεί παρέμειναν ως τις 2 παρά και αργότερα θέλησαν να επισκεφτούν και τον Αντώνη Ρέμο στο Αθηνών Αρένα όπου φανερά ευδιάθετοι πέρασαν την είσοδο στις 2.15.

Πανέμορφοι και αγκαλιασμένοι μαζί με την παρέα τους προχώρησαν στο τραπέζι τους για να συνεχίσουν την βραδιά. Απλά ντυμένοι και οι δύο με τζιν και συνδυασμό, έλαμπαν και φυσικά όλα τα βλέμματα ήταν πάνω τους.

Πολύ απλοί, δέχθηκαν να φωτογραφηθούν και πόζαραν, κάτι που φυσικά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για την Κάτια και τον Σάκη με το πιο sexy χαμόγελο τους.

No comments:

Post a Comment