19 Dec 2005

ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ - ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΑΛΟ ...

Συμφωνα με ενα δημοσιευμα της προηγουμενης εβδομαδας ο Σακης δεν θα ειναι τελικα ο παρουσιστης της γιουροβιζιον...

Βασικα οταν πρωτοακουσαμε το θεμα δεν δωσαμε καμια σημασια καθως υποθεσαμε πωςειναι αλλη μια ειδηση-φουσκα που κυκλοφορει σε καποιο ενθετο-κατι που το πιστευουμε ακομη.
Αλλα επειδη εχουμε νευριασει παρα πολυ με το ολο θεμα θελουμε και την δικη σας γνωμη.

Καταρχας στο δημοσιευμα αναφεροταν πως ελληνας δημοσιογραφος που ζει στην Γαλλια και εδωσε ολες τις πληροφοριες ειπε πως συμφωνα με απορρητες κυκλοφοριες που κυκλοφορουν μονο μεταξυ ανωτατων στελεχων της ΕΡΤ η ΕΡU πατησε "βετο" στην παρουσιαση του διαγωνισμου απο τον Σακη αναφεροντας πως οι λογοι ειναι οι εξης:

1. Δεν ξερει καλα αγγλικα οπως ακριβως χρειαζεται
2. Δεν ειναι ευρυ σε ολο τον κοσμο γνωστο προσωπο οπως και η Τζενιφερ Ανιστον
3. Κυκλοφορησε σε κουκλα κατι που τον απομυθοποιησε
4. Δεν εμφανιζεται σε νυχτερινο κεντρο με αποτελεσμα να πεσει η δημοτικοτητα του
5. Ενας λογος που δεν μπορει να ανακοινωθει αλλα ειναι πολυ σοβαρος.

Εμεις τωρα εχουμε την εξης απαντηση σε ολα τα παραπανω

1. Αγγλικα μιλαει τελεια σε σημειο που περυσι πριν την γιουροβιζιον ειχε εμφανιστει σε αγγλικο talk show μαζι με τον αντιστοιχο αγγλο "ανταγωνιστη" του οπου η παρουσιαστρια μιλουσε τοσο γρηγορα που δεν μπορουσε να την καταλαβει ουτε ο αγγλος τραγουδιστης ενω ο Σακης απαντουσε σε ολες τις ερωτησεις πολυ χαλαρα.Και ολα αυτα συμφωνα με βιντεο τα οποια υπαρχουν οχι αιωρουμενες γνωμες

2. Ευρυ γνωστο προσωπο βελινεκους Μαντονας φυσικα και δεν ειναι ειναι πολυ αγαπητος και δημοφιλης οχι μονο στην Ελλαδα.Διαθετει το μεγαλυτερο φαν κλαμπ ελληνα καλλιτεχνη στο εξωτερικο μεγαλυτερο και απο τα ελληνικα φαν κλαμπ και καθημερινα-με αποδειξεις-εχει ενα απο τα ενεργοτερα φορουμ που αποτελειται οχι απο ελληνες αλλα απο Τουρκους Ισπανους Σερβους Αγγλους και πολλους αλλους.Και επισης κανενας παρουσιαστης που μεχρι στιγμης εχει παρουιασει την γιουροβιζιον δεν ηταν γνωστος περα απο τα συνορα της πατριδας του ηταν αυτος λογος...απαλλαγης?

3. Εγω ξερω πως το να κυκλοφορησει σε κουκλα εγινε γεγονος.ΚΑι η ΜΑντονα η Μπριτνει οι Destinys Child και ο Ελβις Πρισλει εχουν κυκλοφορησει σε κουκλες και εξακολουθουν να παραμενουν τερατα της μουσικης...

4. Οσο για το οτι δεν εμφανιζεται σε κεντρο εξαρταται απο τις προθεσεις που εχουν οι υπευθυνοι.Αν εχουν σκοπο να παρουν ολους τους επισημους καλεσμενους να τους πανε στο νυχτερινο κεντρο του παρουσιαστη η της παρουσιαστριας για να του κανουν test drive την δουλεια του τι να πω...Αλλα το παρουμε σοβαρα το θεμα στις ξενες χωρες που δνε υπαρχουν κεντρα πως επιλεγονται οι παρουσιαστες με βαση ποιο κριτηριο την μαγειρκη μηπως?

5. Τελος,αν μας ανεφεραν ποιος ειναι αυτος ο τοσο σοβαρος λογος που δεν μπορουν να πουν θα μπορουσαμε και εμεις να κρινουμε....

ΜΕ λιγα λογια πιστευουμε πως ολα τα παραπανω ειναι λογια.Λογια επιστημονικης φαντασιας....ΒΕβαια σαφως υπαρχουν οι κασετες συνομιλιας με τον δημοσιογραφο αυτο ομως δεν σημαινει πως ειναι αληθεια οσα λεγονται...

Επισης υπαρχουν συμβολαια που εχουν υπογεγραφει για την παρουσιαση της γιουροβιζιον απο το Σακη κατι που δεν ειναι ευκολη υποθεση να ακυρωθουν.Ομως αν και δε λεθω να πιστευω πως αυτο ισχυει πιστευω πως καποιοι κανουν πολεμο στο Σακη.Ενα πολεμος που ξεκινησε οταν ο Σακης "χωρισε" με τον Ψινακη.Εμενα τουλαχισοτν δεν μου φαινεται τυχαιο πως απο τοτε που τελειωσαν την συνεργασια τους γινονται περιεργες επιθεσεις προς το Σακη σε διαφορα θεματα....

7 Dec 2005

Το τελος μιας μεγαλης φιλιας...

To περιοδικο "Χαι" της εβδομαδας αυτης εχει ενα αφιερωμα στο τελος της συνεργασιας Σακη-Ψινακη.

Συμφωνα με το περιοδικο ο Σακης με τον Ηλια χωρισαν οταν ο Σακης αρχισε να μην "υπακουει" στις αποψεις του Ηλια και να εχει δικη του ξεχωριστη γνωμη για την καριερα του.Επιπλεον μεσα απο την τηλεοπτικη εμφανιση του Ψινακη σε διαφορα προγραμματα απ'οπου και αποκτησε δικο του χορηγο,προκληθηκε ενα ακομη προβλημα καθως ο χορηγος του ηταν ο αντιπαλος απο αυτον τον Σακη,με αποτελεσμα να αρχισουν να εμφανιζονται ξεχωριστα.Μεσα σε μια τεταμενη ατμοσφαιρα αρχισαν οι πρωτοι καβγαδες οι οποιοι γινονταν ολο και πιο εντονοι.

Επισης στο δημοσιευμα αναφερεται πως ο Ηλιας δεν ειχε προβλημα με την Κατια Ζυγουλη αφου ο ιδιος τους γνωρισε αντιθετα με οσα δημοσιευματα ηθελαν ως αιτια χωρισμου τους την σχεση αυτη.

Ετσι αποφασισαν απο κοινου να παρουν ξεχωριστους δρομους κατι ομως που ο Ηλιας δεν συγχωρεσε στο Σακη συμφωνα με το δημοσιευμα.

Αρχισε να μανατζαρει τον Γιωργο Τσαλικη ο οποιος απο την πρωτη στιγμη της καριερας του θεωρηθηκε ως αντι-Ρουβας και προσπαθησε να τον προωθησει ως νεο sex-symbol.Μαλιστα οπως ανεφερεται χαρακτηριστικα οι αμερικανοι παραγωγοι του "πυρετος στο Σαββατοβραδο" ηθελαν αποκλειστικα τον Σακη για αυτο το ρολο,ο Ψινακης ομως εχοντας μεγαλη δυναμη και επιρροη κατεφερε να τους πεισει να επιλεξουν τον Γιωργο ως αντιποινα για την επιλογη αυτη του Σακη για τον μεταξυ τους χωρισμο.Μαλιστα ο Ψινακης χαρακτηρισε δραματικη την εμφανιση του Σακη στη ΘΕσσαλονικη στη φωταγωγηση των Χριστουγεννων φετος.Εδω ομως πρεπει να κανουμε μια παρενθεση και να πουμε πως ασχετα με το τι λεει ο καθενας που μπορει να ειναι ειδημων και μη,ο κοσμος ειναι ο τελικος κριτης και ολοι οσοι παρεβρεθηκαν στην βραδια αυτη ειχαν να πουν μονο εξαιρετικα λογια.

Το αρθρο τελειωνει λεγοντας πως ο Ψινακης εχει τα μεσα αλλα ο Σακης εχει ολα αυτα τα χρονια την αγαπη του κοσμου και ο νικητης θα ειναι εκεινος που εχει τη μεγαλυτερη δυναμη κατι που ειναι χαρακτηριστικο και των δυο.

ΠΑρολα αυτα η δικη μας γνωμη ειναι πως οσο και αν καποιοι θελουν να σαμποταρουν για προσωπικους λογους η ακομα και απο κομπλεξ τον Σακη θα πρεπει να ξερουν πως ο Σακης εχει διατηρηθει στην κορυφη επειδη το θελει ο κοσμος και οχι αυτοι που δουλευουν πισω απο αυτον.Μπορει το marketing και η προωθηση να εχουν πολυ σημαντικο ρολο οταν ομως καποιον δεν τον θελει ο κοσμος οσες προσπα8ειες και να γινουν ειναι ματαιες.Ο Σακης ολα αυτα τα χρονια εχει κατακτησει την αγαπη του κοσμου οχι επειδη το επιδιωκε ο Ψινακης η ο καθε Ψινακης αλλα επειδη το ηθελαν ολα αυτα τα παιδια που τον υποστηριζουν ολα αυτα τα χρονια.

Επισης εγω προσωπικα πιστευω πως δεν υπαρχει λεξη φιλια για αυτη την περιπτωση.Ολα αυτα τα χρονια ο Ψινακης θεωρουταν και φαινοταν να ειναι ο καλυτερος φιλος του Σακη ωστοσο η φιλια δεν κρινεται μονο στις επαγγελματικες σχεσεις αλλα και περα απο αυτες.Αν ισχυουν τα πραπανω ο Ψινακης δεν ηταν φιλος του Σακη αλλα ενας ισχυρος συνεργατης γιατι αν ηταν πραγματικα φιλος του θα ειχε μαθει να ξεχωριζει την δουλεια απο την φιλια.

1 Dec 2005

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΑΚΗΣ...

Σάκης, Σάκης, Σάκης, Σάκης! Αλαλαγμοί προχθες στην κεντρική πλατεία της Θεσσαλονίκης από χιλιάδες «ρουβίτσες» που κατέκλυσαν το χώρο από νωρίς το απόγευμα. Στόχος να κερδίσουν μια θέση στο «όνειρο» το οποίο μεταφράζεται σε μια θέση όσο πιο κοντά στην πίστα γινόταν.

Η βραδιά ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου 30 λεπτών και αρκετά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση του κέντρου της Θεσσαλονίκης. Ορισμένοι μάλιστα χαριτολογώντας «χρέωναν» στο Σάκη τα εν λόγω προβλήματα τονίζοντας πως ίσως και να μην γλίτωνε από το μπλακ αούτ ούτε η περιοχή του Μεγάρου Μουσικής το οποίο φιλοξενούσε τα κρατικά βραβεία ποιότητας του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης.

Τελικά, ο Σάκης ανέβηκε στη σκηνή από τις ... σκάλες και όχι με κάποιο παράδοξο τρόπο (από θαλάσσης, ουρανού και μπαλκονιού..) και τραγούδησε «Όλα Καλάααααααααααα» ως απάντηση σε όσα μας απασχολούν τελευταία.

Στο «Σ’ έχω Ερωτευτεί» οι «ρουβίτσες» αποτρελάθηκαν ενώ ένα από τα πανό της βραδιάς συνιστούσε στην Κάτια να αφήσει το Σάκη και ο δεύτερος να έρθει εδώ(στη Θεσσαλονίκη ας πούμε).

Πάντως οι περισσότεροι συμφωνούν ότι ήταν πολύ καλός, αφού προηγουμένως βέβαια ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος πάτησε το κουμπί και η πλατεία...φωτίστηκε!

Το δέντρο άναψε, το καράβι επίσης, το ίδιο και η διάθεση μας για Χριστούγεννα.




www.ellinikosfm.gr