20 Oct 2005

O Sakis και η Jennifer!

Τον έχουμε συνηθίσει σε ρόλο τραγουδιστή (φυσικά) με μεγάλη επιτυχία και τις «ρουβίτσες» να ξετρελαίνονται στο πέρασμα του και όχι μόνο. Μας εντυπωσίασε με τη συμμετοχή του στην Eurovision όπου παρά γουρουνότριχα δεν κερδίσαμε την πρώτη θέση (προετοίμασε το έδαφος όμως πολύ καλά για την όμορφη Έλενα). Μας γοήτευσε όλους και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους Ευρωπαίους και «διαφήμισε» περίτρανα την ελληνική ομορφιά!

Αναφερόμαστε φυσικά στον Σάκη Ρουβά τον οποίο θα απολαύσουμε σε έναν ακόμη ρόλο αυτού του παρουσιαστή της Eurovision λίαν συντόμως, πληροφορία που αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως μέσα στο Νοέμβρη! Συγκεκριμένα οι φήμες θέλουν την ΕΡΤ να του έκανε πρόταση να παρουσιάσει την Eurovision στην Αθήνα φέτος, πρόταση που φέρεται να την αποδέχθηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής και γιατί όχι άλλωστε?

Ποια όμως θα σταθεί στο πλάι του και θα τον πλαισιώνει στην Eurovision?

Φυσικά χρειάζεται αντιστοίχως μία όμορφη και δυναμική παρουσία, και ποια θα μπορούσε να είναι αυτή; Μήπως η καλή του η Κάτια Ζυγούλη; Μήπως η νικήτρια Έλενα Παπαρίζου; Μήδε η Κάτια , μήδε η Έλενα, αλλά η δικής μας καταγωγής Jennifer Aniston γνωστή και από την τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια» που γνώρισε μεγάλη επιτυχία τόσο στην Αμερική όσο και στην Ελλάδα! Φήμες την θέλουν να είναι η υποψήφια «παρτενέρ» του Σάκη, κάτι που από ότι λέγεται το είδε με καλό μάτι! Και γιατί να μην το δει άλλωστε? Τιμή της και καμάρι της που είναι Ελληνίδα (λέμε τώρα)!

17 Oct 2005

Η εκπληξη του Σακη στη Γιουροβιζιον

Ο Σάκης βρέθηκε σήμερα στο μέγαρο της ΕΡΤ όπου συζήτησε με τον εντεταλμένο σύμβουλο της ΕΡΤ τον κύριο Χουλιάρα!

Θέμα συζήτησης ηταν η παρουσία του Σάκη στη φετινή Γιουροβιζιον η σαν παρουσιαστή ή σαν τραγουδιστή αν και περισσότερο ακούγεται πως ο Σάκης θα παρουσιάσει τη βραδιά του τελικού και του ημιτελικού.

Ωστόσο αν όντως ο Σάκης παρουσιάσει τη φετινή Γιουροβιζιον στην Αθήνα δεν θα περιοριστεί στο ρόλο αυτο και η παρουσία του εκεί αναμένεται να έχει και το στοιχείο του show-man-κάτι στο οποίο... "εξειδικεύεται"!

Παρόλα αυτά παραμένει έκπληξη τι ακριβώς θα κάνει...!
Ένα όμως είναι το σίγουρο! Η φετινή γιουροβιζιον θα έχει πολύ ... μα πάρα πολύ Σάκη!

Όπως αναφέρει και η σελίδα της ΕΡΤ (www.ert.gr) 17/10/2005 10:40:00 μμ :

Σάκης και πάλι στη Eurovision!

Χαμογελαστός, ταλαντούχος, γνώστης των της Eurovision και με εκπληκτική φωτογένεια. Τι άλλο θα μπορούσε να χρειάζεται κανείς για να συμμετάσχει στο διαγωνισμό της Eurovision, όχι ως διαγωνιζόμενος, αλλά με έναν πιο ενεργό ρόλο; Και για όσους δεν έχουν καταλάβει, μιλάμε για τον Σάκη Ρουβά, που πρόσφατα συζητάται έντονα ο ρόλος, που θα παίξει, στον 51ο διαγωνισμό της Eurovision, τον Μάιο στην Αθήνα. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, που το 2003 κατέκτησε την τρίτη θέση στην 49η Eurovision, στην Κωνσταντινούπολη με το αξέχαστο "Shake It!", συναντήθηκε, τη Δευτέρα, με τον εντεταλμένο σύμβουλο της ΕΡΤ, Γιώργο Χουλιάρα, για να συζητήσουν το πλαίσιο της συνεργασίας του στη Eurovision της Αθήνας. Αν και περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά με το ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος του Σάκη στο διαγωνισμό, δεν μπορούν να αποκαλυφθούν, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα είναι μία συνεργασία, που θα κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

11 Oct 2005

Special Sakis στα δισκοπωλεία

Η special edition του πλατινένιου "Σ' έχω ερωτευθεί" βρίσκεται στα δισκοπωλεία, σε ειδικό συλλεκτικό κουτί, με την υποστήριξη του MAD!

Το "Σ' έχω ερωτευθεί" κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο και συνδυάστηκε με την πρώτη...ιπτάμενη περιοδεία για παρουσίαση δίσκου στην Ελλάδα! Επτά μήνες μετά και αφού έχει βγάλει πολλά hits, όπως το "Σ' έχω ερωτευθεί", το "Να Μ' Αγαπάς", το "Χίλια Μίλια", το "Μίλα Της" και πολλά άλλα, το πλατινένιο album του Σάκη Ρουβά επανακυκλοφορεί σε μια νέα συλλεκτική έκδοση.

H "Special Edition" του "Σ' έχω ερωτευθεί" περιλαμβάνει, εκτός από το album, ένα dvd με τα τρία video-clip που έχουν, μέχρι στιγμής, προκύψει από αυτό ("Σ' έχω ερωτευθεί", "Να Μ' Αγαπάς" και "Χίλια Μίλια") αλλά και ένα συλλεκτικό λεύκωμα-έκπληξη.

Σ' αυτό θα βρείτε φωτογραφίες από τα shows του Σάκη από το 2003 μέχρι σήμερα, την εμφάνισή τους στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων και τον Τελικό της Eurovision του 2004, τις καλύτερες φωτογραφήσεις που έχει κάνει για περιοδικά αλλά και όλες τις φωτογραφήσεις για τα albums και τα singles που έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία επτά χρόνια.

Όλα αυτά θα τα βρείτε από σήμερα στα δισκοπωλεία, σε ειδικό συλλεκτικό κουτί από σκληρό χαρτόνι και με το ειδικό MAD stamp!


Απο το MAD.gr