31 Aug 2005

Καν'το όπως ο Σάκης!

Ο Σάκης Ρουβάς αποτελεί την επιτομή του πως πρέπει να δείχνει sexy ένας άντρας!


Είναι παράξενο το γεγονός οτι μετά απο μια δεκαετία (και βάλε) η εγχώρια showbiz δεν έχει ανακαλύψει ακόμα τον επόμενο Σάκη Ρουβά. Αντίθετα μάλιστα, ο ίδιος όχι μόνο ωρίμασε επαγγελματικά και προσωπικά, αλλά επιπλέον κατάφερε να εξελίξει το στυλ του, καθιστόντας άνιση οποιαδήποτε σύγκρισή του με τους συναδέρφους του. Αποτέλεσμας στόφας ή στυλ? Ζήτημα sexy attitude πρωτίστως: του πηγαίου δηλαδή χαρίσματος να δείχνει υγιής (λόγω της άψογης φυσικής κατάστασης) και του επίκτητου ταλέντου να αντιμετωπίζει δυναμικά - αλλά όχι νευρωτικά - την καριέρα του. Σ'αυτό υποκλίνονται οι γυναίκες? Πιθανόν. Εμείς, πάντως, οφείλουμε να παραδεχτούμε οτι αυτό ακριβώς πρέπει να αποπνέει ένας άντρας στα τριάντα, είτε είναι pop είδωλο, είτε είναι ο CEO της διπλανής πόρτας.

30 Aug 2005

700 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο στον Ρουβά για φοροδιαφυγή!

Ένα μπουγιουρντί σπέσιαλ και ιδιαίτερα τσουχτερό έφθασε στον Sakis Ρουβά από το υπουργείο Οικονομικών. Ο αοιδός, αν δεν τον έπιανε τελικά στην «τσιμπίδα» του ο ΣΔΟΕ, θα εξελισσόταν σε αστέρι φοροφυγάς, αφού τα τελευταία χρόνια είχε καταφέρει να αποκρύψει τεράστια ποσά από εισπράξεις του σε νυχτερινό κέντρο. Εφτακόσιες χιλιάδες ευρώ καλείται να πληρώσει ο Sakis, ενώ το πρόστιμο δεν αποκλείεται να μεγαλώσει κι άλλο και να φθάσει ακόμη και τα δύο εκατομμύρια ευρώ, αν αποκαλυφθούν κι άλλες παρανομίες στις έρευνες που συνεχίζονται από τον ΣΔΟΕ.

Μα καλά ποίος είναι ο Sakis ο Αλ Καπόνε; Ο Αλ δεν είναι, όμως, σύμφωνα με τα όσα δήλωνε στην εφορία είναι ένας φτωχός μεροκαματιάρης τραγουδιστής, που τη βραδιά έπαιρνε 80 με 100 ευρώ. Ευτυχώς, που έφυγε το παιδί για το Χόλιγουντ, διότι το έβλεπα με τέτοιο μεροκάματο να τη βγάζει στο τέλος στην ψάθα. Σερβιτόρα στο Κολωνάκι περισσότερα παίρνει από τον Sakis, σύμφωνα πάντα με αυτά που δήλωνε.

Οι άνθρωποι του ΣΔΟΕ, κάνοντας έρευνα στα οικονομικά του καλλιτέχνη, μάλλον θα απόρησαν για τα «ψίχουλα» κι έψαξαν την υπόθεση εις βάθος. Σε τέτοιο βάθος που ανακάλυψαν πως ο Sakis διατηρεί Off Shore εταιρεία στην Ελβετία, όπου σε αυτήν δήλωνε το υπόλοιπο ποσό από τις εισπράξεις του νυχτοκάματού του, το οποίο να σημειώσουμε είναι αρκετά υψηλό και ουδεμία σχέση έχει με τα 80 ευρώ που δήλωνε. Οι έρευνες στα οικονομικά του τραγουδιστή συνεχίζονται, αφού η φοροδιαφυγή αφορούσε περασμένες χρονιές. Ο ίδιος δεν έχει τοποθετηθεί για το θέμα, αλλά τι να το κάνει; Τώρα πρέπει να πληρώσει τα χρωστούμενα και να εύχεται μη μεγαλώσουν κι άλλο! Πάντως, το υπουργείο Οικονομικών υποστηρίζει πως η λίστα περιλαμβάνει κι άλλους καλλιτέχνες. Έτσι, για να μη λένε οι οχτροί πως μόνο Ρουβάς είναι φοροφυγάς σε τούτο τον τόπο!

21 Aug 2005

Το κομμωτηριο του... Σακη!

Ο Σακης προσπαθει εκτος απο ηθοποιος να πετυχει και σαν επιχειρηματιας!

Οπως λεγεται ο Σακης θα ανοιξει κομμωτηριο μαζι με τον Ηλια Ψινακη στη λεωφορο Μαραθωνος κοντα στο σπιτι του!Μαλιστα ο Σακης αμεσως μετα την επιστροφη του στην Ελλαδα ζητησε να ερθει σε επαφη με τον Ψινακη για να συζητησουν για το συγκεκριμενου θεμα!

Πολλοι λογω της συνεργασιας αυτης του τραγουδιστη με τον πρωην μανατζερ του κανουν λογο για επανασυνδεση τους και ως προς τα επαγγελματικα του Σακη!

Δεν μενει παρα να περιμενουμε να δουμε πως θα εξελιχθουν τα πραγματα!

18 Aug 2005

Ο Σάκης τα έβαλε με τον "άγγελό" του

Πικραμένος είναι ο Σάκης με όλα αυτά που συμβαίνουν αυτόν τον καιρό εν Αθήναις, παρόλο που ο ίδιος βρίσκεται μίλια μακριά στο L.A. Εκεί, δυστυχώς, είναι δύσκολα τα πράγματα και η πολυθρύλητη διεθνής του καριέρα δεν προχωράει με ταχείς ρυθμούς. Και το χειρότερο είναι ότι η εγχώρια καριέρα του "λιμνάζει", ενώ ταυτόχρονα μοιάζει να "προωθείται" στη θέση του ο Γιώργος Τσαλίκης. Από ποιους; Μα, από τον άλλοτε πιο στενό του συνεργάτη και από έναν κολλητό του φίλο, που πολλές φορές τον είχε στηρίξει στο παρελθόν, τόσο ηθικά όσο και επαγγελματικά. Δυο ονόματα είναι αρκετά: Ηλίας Ψινάκης και Λάκης Λαζόπουλος.

Φαίνεται πως ό,τι λέει ο Ηλίας Ψινάκης το κάνει πράξη. Κάποτε, μεταξύ σοβαρού και αστείου, είχε πει: "Αν ο Σάκης σπάσει την επαγγελματική μας συμφωνία, θα βρει αρκετά εμπόδια μπροστά του". Δεν πέρασε αρκετός καιρός από τότε που ο manager και ο τραγουδιστής χώρισαν... κοινή συναινέσει -όπως είπαν- τα τσανάκια τους και ήδη ήρθε η πρώτη επιβεβαίωση των όσων είχε προειδοποιήσει ο Ηλίας Ψινάκης. Ενώ ο Βαγγέλης Λιβαδάς είχε βλέψεις να δώσει στον Σάκη Ρουβά το ρόλο του Τραβόλτα στη μουσικοθεατρική παράσταση της επομένης σεζόν "Πυρετός το Σαββατόβραδο", τόσο ο Λάκης όσο και ο Ψινάκης του άλλαξαν τα μυαλά, βάζοντάς του σφήνα την ιδέα να χρησιμοποιήσει αντί αυτού τον Τσαλίκη, πράγμα το οποίο έγινε. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι ήξεραν πολύ καλά ότι ο Σάκης ήθελε σαν τρελός να υποδυθεί τον Τόνι Μανέρο, αλλά και ότι του ερχόταν γάντι ο ρόλος αυτός.

16 Aug 2005

ΖΥΓΟΥΛΗ - ΡΟΥΒΑΣ ~ Χοντρός καβγάς για ένα delay στο L.A.

Ο σοφός σερβικός λαός λέει ότι "τα όμορφα χωριά, όμορφα καίγονται" και ότι ακόμα και σε μια όμορφη και λαμπερή σχέση δεν μπορούν να μην υπάρχουν μικρές... πυρκαγιές. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν "ανάψει" αρκετές φορές τα αίματα στη σχέση τους με μικροκαβγάδες και αυτό είναι κάτι που παραδέχεται και το πολύ στενό τους περιβάλλον. Το περιστατικό που θα σας περιγράψουμε δεν είναι σε καμιά περίπτωση μικρό και ασήμαντο, καθώς λίγο έλειψε να βάλει μπουρλότο στον έρωτά τους!

Βρισκόμαστε στο Λος Άντζελες, όπου ο Σάκης προσπαθεί εδώ και λίγους μήνες να στήσει την περιβόητη διεθνή καριέρα του τόσο στο τραγούδι όσο και στον κινηματογράφο... Κοντά του βρίσκεται και η αγαπημένη του Κάτια Ζυγούλη. Πριν από λίγες μέρες, λοιπόν, η πανέμορφη ξανθιά βρίσκεται σε ένα στούντιο φωτογράφησης προκειμένου να ποζάρει για κατάλογο γνωστού οίκου μόδας. Ως επαγγελματίας είναι πιστή στο επαγγελματικό ραντεβού της, όχι όμως και οι φωτογράφοι. Εκείνη περιμένει καρτερικά, αλλά κοιτάει με αγωνία το ρολόι της, καθώς λίγες ώρες μετά έχει ραντεβού στο σπίτι με τον αγαπημένο της Σάκη. Η φωτογράφηση τελικά ξεκινάει τρεις ώρες αργότερα από το προκαθορισμένο, ενώ ο Σάκης έχει αρχίσει ήδη να ετοιμάζεται για το ραντεβού.

Όσοι ξέρουν καλά τον Σάκη λένε ότι ένα από τα πράγματα που τον εκνευρίζουν αφάνταστα είναι η ασυνέπεια και το στήσιμο! Αφού έχει περάσει μια ολόκληρη ώρα αποφασίζει να πάρει τηλέφωνο. Το κινητό της όμως είναι απενεργοποιημένο. Επί 20 λεπτά προσπαθεί, αλλά οι προσπάθειές του πέφτουν στο κενό. Η επόμενη κίνησή του είναι να πάρει το αυτοκίνητό του και να πάει εκεί ακριβώς που άφησε την αγαπημένη του. Στο σημείο του ραντεβού τους, η Κάτια δεν εμφανίζεται ποτέ. Τα λεπτά γίνονται μισάωρα και τα μισάωρα ώρες. Λίγο μετά τις έντεκα η Κάτια Ζυγούλη εμφανίζεται κατάκοπη. Ο θυμός του Σάκη, όμως, έχει φτάσει στο μέγιστο. Όσο και αν εκείνη προσπαθεί να του εξηγήσει εκείνος είναι ανένδοτος. Η έξοδος ακυρώθηκε, όχι όμως και ο καβγάς τους που συνεχίζεται στο σπίτι. Το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρει ότι αυτός ο τσακωμός ήταν ομηρικός και λίγο έλειψε να είναι και ο τελειωτικός.... Καλιφορνέζικη μπόρα ήταν όμως και πέρασε.

12 Aug 2005

Γερό πρόστιμο στον Ρουβά για φοροδιαφυγή

Πρόστιμο 600.000 ευρώ επέβαλε, σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Οικονομικών στον τραγουδιστή Σάκη Ρουβά για απόκρυψη εισοδημάτων από την εφορία, τουτέστιν φοροδιαφυγή.

Το όνομα του κ. Ρουβά φέρεται να περιλαμβάνεται σε λίστα δημοφιλών καλλιτεχνών οι οποίοι δήλωναν στην εφορία «νυχτοκάματο» 80-200 ευρώ, ενώ μερικές εκατοντάδες ακόμη και χιλιάδες ευρώ την ημέρα μεταφέρονταν από τα κέντρα διασκέδασης σε τραπεζικούς λογαριασμούς εταιρειών off shore, οι οποίες ανήκαν στους καλλιτέχνες χωρίς να δηλώνονται στην εφορία. Σύμφωνα με πληροφορίες (που δημοσιεύθηκαν στον «Ελεύθερο Τύπο»), το ΣΔΟΕ (που μετεξελίχθηκε σε Υπηρεσία Ελέγχου) είχε συγκεντρώσει δεκάδες ιδιωτικά συμφωνητικά γνωστών τραγουδιστών με νυχτερινά κέντρα και διασταύρωνε τα στοιχεία των αναγραφόμενων αμοιβών με τα δηλωθέντα από τους καλλιτέχνες στις φορολογικές τους δηλώσεις.

Η υπό έλεγχο περίοδος άρχισε τον Νοέμβριο του 2004 και τελείωσε τον Απρίλιο του 2005, δηλαδή κατέλαβε ολόκληρη την περσινή-φετινή χειμερινή περίοδο. Στην υπό έλεγχο λίστα περιλαμβάνονται 12-15 γνωστοί και λιγότερο γνωστοί τραγουδιστές. Τα συνολικά αποτελέσματα των διασταυρώσεων θα είναι έτοιμα στις προσεχείς εβδομάδες. Υπηρεσία και παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών υποστηρίζουν ότι εάν χρειαστεί θα ζητήσουν και άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών, ώστε οι καταθέσεις να συνεκτιμηθούν με τα ιδιωτικά συμφωνητικά, τα φορολογικά βιβλία και τις φορολογικές δηλώσεις.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 09/08/2005

Aκούει «καμπάνες» στο L.Α.

H πρώτη καμπάνα που χτύπησε απ' την Εφορία Παλαιού Φαλήρου για τον Σάκη Ρουβά ανέρχεται στα 680 χιλιάδες ευρώ. Αλλά έπεται η συνέχεια με... καμπάνα που (λένε) θα φτάσει και τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Συμπέρασμα; Άμα είσαι Σάκης (ακόμη και ο αγαπητός πανελλήνιος Σάκης που προσπαθεί να διευρύνει το καλλιτεχνικό του εκτόπισμα στο εξωτερικό), πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Πάρα πολύ. Κυρίως στην επιλογή των ανθρώπων που κρατούν τα φορολογικά σου.

Την ώρα που ο Έλληνας σταρ βολτάριζε στο L.Α., που είναι η μόνιμη βάση του εδώ και μερικούς μήνες, η καταιγίδα της... Εφορίας μπουμπούνιζε την είδηση για τις σοβαρές φορολογικές παραβιάσεις που ανίχνευσε. Το περίεργο είναι ότι η πρώτη κρούση για φορολογικό έλεγχο ήρθε από τις ολλανδικές αρχές. Εκείνες ειδοποίησαν την ελληνική Εφορία να αρχίσει το σκάψιμο. Και το σκάψιμο έφερε στο φως ένα πλέγμα off shore εταιρειών με έδρα τη Λιβερία και την Ολλανδία όπου ο Σάκης εμφανιζόταν υπάλληλός τους. Μόνο που κάποιος ξέχασε (!!) να τον ειδοποιήσει να πληρώσει το μικρό ποσοστό φόρου που αναλογούσε στους Ολλανδούς κι εκείνοι ειδοποίησαν την Ελλάδα. Εμ εδώ μπορεί να είναι Μπαλκάνια, αλλά οι Ολλανδοί δεν το ξέρουν...


ΤΑ ΝΕΑ , 11/08/2005