25 Feb 2005

Eξοδος Σακη - Κατιας!

Αργά το βράδυ της περασμένης Δευτέρας ο Σάκης και η Κάτια εμφανίστηκαν στο «Αθηνών Αρένα» όπου τραγουδούν ο Γιώργος Νταλάρας και ο Αντώνης Ρέμος.

Η ώρα κυλούσε πολύ ευχάριστα για τους δύο ερωτευμένους και η διάθεσή τους ανέβηκε ακόμη περισσότερο όταν ο Αντώνης Ρέμος εμφανίστηκε στην πίστα. Ο γνωστός τραγουδιστής, που είναι φίλος με τον Σάκη από παλιά, τον καλησπέρισε διά μικροφώνου και χωρίς να χάσει καιρό τον κάλεσε on stage.

Κοιτώντας πρώτα με νόημα την Κάτια, τον ρώτησε με χιούμορ «Πώς τα κατάφερες ρε κι έριξες γυναίκα;». Ο Σάκης δεν του απάντησε. Προτίμησε να χαμογελάσει με το γνωστό του αφοπλιστικό τρόπο. Η Κάτια από την άλλη μεριά έδειξε λιγάκι ενόχλημένη από το σχόλιο του Ρέμου και κοίταξε αδιάφορα από την άλλη μεριά.

Το αστείο του Ρέμου γρήγορα ξεχάστηκε και ο Ρουβάς με τη Ζυγούλη συνέχισαν απτόητοι τη διασκέδασή τους μέχρι τις 3 η ώρα τα ξημερώματα, που οι δύο νέοι έφυγαν από το νυχτερινό κέντρο όπως ακριβώς είχαν φτάσει, αγκαλιασμένοι!

Επιστρέφει Δυναμικός και Ερωτικός ....

Κορίτσια υπομονή...Σε δύο μήνες (περίπου), ο Σάκης θα έχει ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την ανεύρεση των τραγουδιών αλλά και τις απαραίτητες ηχογραφήσεις της νέας του δουλείας και θα είναι έτοιμος προς...πώληση στα δισκοπωλεία όλης της χώρας.

Παρά το γεγονός ότι οι φήμες λένε ότι δεν αποκλείεται στο νέο άλμπουμ- για το οποίο ετοιμάζεται πυρετωδώς- να υπάρχουν και συνεργασίες, εντούτοις μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει τίποτα «επισημοποιηθεί».

Είτε με συντροφιά είτε μόνος, ο Σάκης ξέρει να κατακτά τις πρώτες θέσεις σχεδόν από την πρώτη στιγμή.

http://www.ellinikosfm.gr/index_more.php?art_id=2694

Eπιστροφή Σάκη Ρουβά

Πυρετωδώς ετοιμάζει τη νέα του δισκογραφική δουλειά ο Σάκης Ρουβάς, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει περίπου σε δύο μήνες από τώρα.

Τα meeting στην EMI με τον Σάκη Ρουβά έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα με σπουδαιότερο αυτό που έλαβε χώρα αυτή την εβδομάδα.


Ο Σάκης αυτό τον καιρό βρίσκεται στη διαδικασία επιλογής των τραγουδιών που θα συμπεριλάβει στο νέο του album. Το πιθανότερο είναι να συμμετέχουν οι Πήγασος (άλλωστε ο Σάκης ήδη στις εμφανίσεις του στο Fever ερμηνεύει ένα τραγούδι τους με τον τίτλο "Κάϊρο").

Εν αναμονή λοιπόν!

http://www.mad.tv/news/?id=17923&PHPSESSID=46c02de7389f1083701178c3d867bcbc

22 Feb 2005

O SAKIS ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΥΚΛΑ!

Τώρα και σε μορφή κούκλας ο αγαπημένος μας ερμηνευτής Σάκης που τρελαίνει τα κοριτσάκια κάθε ηλικίας!

Σοβαρή πρόταση δέχτηκε από μια επώνυμη εταιρία να χρησιμοποιηθεί η μορφή του - και τι μορφή!! - σε κούκλα! Έτσι καμιά γυναίκα δεν θα έχει παράπονο ότι δεν έχει το Σάκη αγκαλιά!

Από ότι φαίνεται ο τραγουδιστής το καλοσκέφτεται καθώς η αμοιβή του θα είναι παχουλή!Και στην τελική είναι και το μεγαλύτερο ποπ είδωλο της Ελλάδας!

Η απορία μας:Κάποτε όταν ήμασταν μικρούλες και απονήρευτες είχαμε στο κρεββατάκι μας τον Αγκαλίτσα, τον Φωτινούλη και πολλά αρκουδάκια! Τώρα τί γίνεται; Ή τα κορίτσούδια ωριμάζουν πολύ νωρίτερα ή οι εταιρίες θέλουν να τις βάλουν και κάτι άλλο στο μυαλουδάκι τους!! Απαπα!

Και η δεύτερη απορία μας:Θα κυκλοφορήσουν και ρούχα και αξεσουάρ για να τον "αλλάζουμε"; Ή απλά θα τον αφήσουν τσίτσιδο προς θέαση;

Γειά σου ρε Σάκη, μορφονιέ!

16 Feb 2005

FEVER 2004-05: Σάκης! Σάκης! Σάκης! & Μαζωlive (0)

Ημουν κι εγώ εκεί... Το πρόγραμμα στο ευάερο και εύηχο Fever ξεκινάει όταν το κοκκινοπορτοκαλί παραβάν που κρύβει τη σκηνή ανοίγει για να αποκαλύψει το πρώτο από μία σειρά αρσενικών και θηλυκών δειγμάτων της ελληνικής πανίδας και χλωρίδας.

Σε μια λίμνη από μοβ-ροζ-πρασινομπλέ φως σκάει το 1ο, (αγόρι με τζην), και λέει με τη μύτη το «ήθελα να σε φιλήσω/ δε μπορώ να κάνω πίσω». Λέει επίσης το ρεφρέν: «Γιατί, γιατί με πήρες απ’ το κύμα/ γιατί, γιατί δεν ξέρω πού με πας» το οποίο με έβαλε σε υποψίες για τα επαπειλούμενα.

Ακολουθούν διάφορα αγόρια, κορίτσια και κάτι σαν αγόρια με τζην, ξανθά μαλλιά σε κοτσιδάκια, ή μελαχρινά μαλλιά με σκισμένο τζην, ένα ανορεξικό με μπότα κι ένα άφωνο με φαβορίτα. Κάποια στιγμή βγαίνουν τέσσερα μαζί από τα προαναφερθέντα δείγματα και λένε κάτι σαν μάμπο, σε τετραφωνία -το «α» στερητικό. Μετά η φαβορίτα λέει: «Ένα τραγούδι ακόμα, μ’ ακούς; /Και έχω γίνει λιώμα, μ’ ακούς;» Όχι, όχι ένα τραγούδια ακόμα, φωνάζουμε εμείς αλλά τίποτα το ακάθεκτο.

Μετά, τζην, μπότες, φαβορίτες και κοτσιδάκια λένε και κάτι «ξένα», αλλά λόγω αγγλικών επιπέδου πιο-lower-δεν-έχει, δεν κατάλαβα ποια τραγούδια ήταν.

Γύρω στις δώδεκα παρά τέταρτο, σκεπτόμενη ότι όλο και κάποιο διερχόμενο ασθενοφόρο (σαν αυτό που μαζεύει το Νίνο στο βιντεοκλίπ του «Φοβάμαι»), θα έρθει να με γλιτώσει, αποφάσισα να κάνω το μαλλί μου ‘φράχτη’. Και πάνω στα υπερυψωμένα σημεία του ‘φράχτη’ να κρεμάσω προβατοκούδουνα και χριστουγεννιάτικες μπάλες. Και από τα πίσω μαλλιά να ρίξω δυο σειρές φωτορυθμικά λαμπάκια ν’ αναβοσβήνουν.

Δεν είχα αποσώσει τη λυτρωτική αυτή φαντασίωση όταν είδα το Νο 5 ή το 7, να ανατέλλει φορώντας πουκάμισο αγορασμένο από τους Κινέζους στις εκπτώσεις και να άδει το «Φωτιά θαλασσι(χτίρ)» από την Κόλαση του Δάντη.
«Να σου ρίξω ρε κόσμε κλωτσιά
μήπως σπάσω και τη μοναξιά»
Και σα να μην έφτανε που τραγούδαγε ήθελε να ερμηνεύσει κιόλας, εξ ου και σε κάθε «Επικίνδυνα αγαπααάς/ δε σε παίρνει πια για μααας» βάραγε με την παλάμη το στήθος, μέχρι που έφτασε σε μία μοιραία κορώνα και συνετρίβη αύτανδρος πάνω της, πάει και το πουκάμισο εισαγωγής.

Οσιομαρτυρίας συνέχεια. Κάποιο από τα τζην στριγκλίζει σα να κάνει Bangy Jumping από τη γέφυρα του Ρίου, ενώ άδει το «Love to love you baby», πέφτοντας.
Ακολουθεί το Πεγκυζήνειο «Ματώνω, ματώνω» (προφανώς το προηγούμενο πήδηξε χωρίς το σκοινί), και εκτελεί το «Μόνο μια φορά να σ’ έβλεπα για λίγο» με ψαροντούφεκο από τα 2 μέτρα. Για να περάσει η ώρα άρχισα να μετράω νεκρούς και τραυματίες.

Πάνω που έκανα τη σούμα, εμφανίζονται δύο από τα άνωθεν με κιθάρα τύπου ηλεκτρική, το ένα, και φυσαρμόνικα στη χούφτα, το άλλο, και μαζί ροκεντρολάρουν και φυσαρμονίζουν τον πλανήτη εκτός τροχιάς. «Πού είμαι;» ρωτάει ο φίλος μου ο Γιώργος; «Πιες άλλη μια βότκα», του απαντάει η Λένα, «γιατί ακόμα δεν έχει βγει η Παπαρίζου».

Round up the wagons.. Ο Γιώργος βρισκόταν στην τρίτη βότκα κι εγώ στο δεύτερο ντεπόν όταν βγήκε η ΕλενοVision κι άρχισε να χτυπάει αναπάντητες κλήσεις όπου λάχει. Πριν βγει εκείνη όμως, η καλή ορχήστρα είχε κάνει ένα intro με beat λαχματζούν και βιολιά γιαουρτλού για να την «εισάγει» στο θέμα της.
Και το θέμα της είναι, φυσικά το ύψος του κάτω στριφώματος της το οποίο απέχει από το πάτωμα όσο και το Αντίρριο από το Μεξικό (σ.σ. με πολύ δυνατό μπούτι κατεβαίνουμε στη Γιουροβίζιον φέτος).

Τέλος πάντων, μας τα είπε κι αυτή ρεφρέν το ρεφρέν μέχρι ναυτίας, άλλαξε δύο σουτιέν, μία ρομπ ντε σαμπρ και δυο τεράστια μανίκια χωρίς φόρεμα, και έκανε διάφορες εφόδους επί σκηνής μαζί με τα μπαλέτα.

Σε μία από αυτές, βλέπω ξαφνικά έξι αγόρια γυμνά από τη μέση και πάνω, μαύρα παντελόνια από τη μέση και κάτω, άσπρα γάντια στα χέρια και την Έλενα στη μέση να λέει: "Fever, you give me fever" (για όσους είχαμε ήδη ξεχάσει σε ποιο μαγαζί βρισκόμασταν) και αμέσως μετά περικυκλωμένη από τα κορίτσια του μπαλέτου ντυμένα με χορτόφουστες να την πέφτει στο "All that Jazz" (Greek gyros remix).
Σ’ εκείνο το σημείο η φωνή του καουμπόυ που κρύβω μέσα μου φώναξε «Βάλτε τις άμαξες σε κύκλο και τα γυναικόπαιδα στη μέση» διότι το είχα δει το ντεκόρ με τις φλόγες από πλεξιγκλάς να έρχεται από το πλάι και είπα να σώσω όσους προλάβαινα.

Για την Έλενα οφείλω να πω επίσης πως, παρά το ότι το κοινό δεν τη χειροκροτούσε και ούτε λουλούδια της πέταγε, εκείνη επέμεινε στα ρεφρέν της μέχρι τέλους.
Όταν όμως είπε και το «Η αγάπη είναι ζάλη» ο ντράμερ αποφάσισε ότι η αγάπη μπορεί να είναι και κοπανιστή επίσης κι έκανε ένα ντου που παραλίγο να βγάλει από το κώμα το μισό μαγαζί στο βάθος -εκεί που οι μετρ είχαν αφήσει το χορό των τυρεμπόρων να σιγοκοιμάται μέχρι να έρθει η ώρα να φύγει.

ΣΑΚΗΣ! ΣΑΚΗΣ! ΣΑΚΗΣ! Για τον Σάκη μόνο καλά λόγια έχω να πω και δε θέλω ‘ου’ από κανέναν. Πιο καθαρό, φροντισμένο, επαγγελματικό και γενικώς άψογο πρόγραμμα από του Σάκη δε νομίζω ότι κυκλοφορεί στις αθηναϊκές πίστες.
Τι φώτα, τι ντεκόρ, τι καλοπροβαρισμένα όλα, λέιζερ, εφέ, μπαλέτα, ρούχα. Τέλεια.
Και επειδή το μέγεθος μετράει που έλεγε και ο Γκοτζίλα, η είσοδος του Σάκη γίνεται με μεγαλειώδη τρόπο. Στη σκηνή εμφανίζεται ένα τεράστιο κεφάλι -που στην αρχή νόμιζα ότι ήταν μέδουσας αλλά μετά κατάλαβα ότι επρόκειτο μάλλον για κεφαλή Αιγύπτιας Θεότητας- το οποίο ανοίγει στη μέση για να γεννηθεί ο Σάκης όπως η Αθηνά από το κεφάλι του Δία.
«Θέλω στο Κάιρο να πας
και να μετανοήσεις
στης πυραμίδας τα σκαλιά
συγνώμη να ζητήσεις»
Στο μεταξύ το μπαλέτο, για λόγους νεορεαλισμού μάλλον, κάνει οξυγονοκολλήσεις σε μία σκαλωσιά παραδίπλα.
Θα ‘μαι μια ζωή δίπλα σου εγώ
Να μη σου συμβεί τίποτα κακό
Καινούριο ντεκόρ, καλό παιδί ο Σάκης. Το καλύτερο.

Ένα υπερθέαμα είδα με τα μπαλέτα να φοράνε βενετσιάνικες μάσκες, έναν παλιό πολυέλαιο να ανεβοκατεβαίνει από το ταβάνι, βροντές, αστραπές, άψογο ήχο και τον Σάκη να λέει Queen, να χορεύει, να ξαπλώνει, να κάνει ακροβατικά και να είναι και αβάσταχτα σέξι. Περιττό να πω το τι έγινε μέσα στο κατάστημα από σηκωμένα χέρια και αλαλάζοντα κορίτσια.
"Θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας
θα σου κάνω και στα πόδια μασάζ αν πονάς"
(Και φακές ανάλατες να μου κάνεις Σάκη μου εγώ θα είμαι εκεί.)
Εν πάση περιπτώσει όλο αυτό φτάνει σε μία κορύφωση με το Σάκη να ψιθυρίζει ερωτόλογα και να βογκάει από ηδονή ενώ τραγουδάει το:
"Θέλω το κορμί μου να αγγίζεις
Θέλω να κοιτάω
Θέλω να μη σταματήσεις
Θέλω να κοιτάω
[έλα πιο κοντά η ανάσα σου να καίει] ψίθυρος
Θέλω απ’ την ηδονή να δακρύζεις
Θέλω να κοιτάω
Τις αισθήσεις μου ερεθίζεις
Θέλω να κοιτάω"
Το ντεκόρ πίσω του είναι τρία ενυδρεία μέσα στα οποία υπάρχουν διάφορες ημίγυμνες σε παροξυσμό που κουνιούνται προς όλα τα μήκη και τα βάθη της ύπαρξης, ενώ ο Σάκης ημιανάκλιντρος στέλνει έξοσετ στεναγμών προς όλο το γυναικείο πληθυσμό της αιθούσης.
Χαμός.
Να του βάλω άριστα δέκα για το τάνγκο που χόρεψε, αφού είχε μόλις τραγουδήσει το «I don’t hear a sound/just the lonely beat of my heart» με φωνή crooner, είναι λίγο.
Διότι ο Σάκης είναι μοναδικός και έχει βγει εκτός βαθμολογίας - σε μια κατηγορία αποκλειστικά δική του.
«Σε θέλω σαν τρελός..»
Θεός!

Νιαουρίζει ή σκιουρίζει, βρε παιδιά;
Αυτή είναι και η μεγάλη απορία που μου έμεινε μετά την προχθεσινή βραδιά.
Καθώς άκουγα να βγαίνουν από το λαρύγγι του Μαζωlive διάφοροι ήχοι που δεν ανήκουν στο πεντάγραμμο, υπέθεσα ότι θα πρέπει να τους έχει δανειστεί από το ζωικό βασίλειο, αλλά δεν κατάφερα να βρω σε ποια ζωντανά ακριβώς ανήκουν.

Με το μυαλό μου τα σκέφτηκα ένα-ένα: το λιοντάρι βρυχάται, το άλογο χλιμιντρίζει, τα βατραχάκια κοάζουν, τα ψαράκια τίποτα, και πάει λέγοντας.
Επειδή όμως τα σκιουράκια δεν ξέρω τι κάνουν αποφάσισα ότι αυτό που άκουγα ήταν σκιουρισμός.
Αιχμηρόδοντη μεγαλοσκιουρίνα δηλαδή σε στάση διασταύρωσης με σεξομανή γάτο, ο οποίος σε στιγμή ακόρεστης κάψας εξέλαβε τη φουντωτή ουρά της ως αποτέλεσμα προκλητικής δημιουργίας κομμωτή και όρμησε από τα μετόπισθεν.
Τον συνεπακόλουθο κροταλοθόρυβο άκουσα προχτές στο Fever τη στιγμή του:
«Εμένα πες μου ποιος, ποιος θα με καταλάβει
Και στα δικά του όνειρα θα με συμπεριλάβει»
Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι, νομίζω, μοναδικός.
Εχει καταφέρει ενώνοντας γράμματα (το ζήτα με το δέλτα & το σίγμα με το θήτα), να εισάγει στην ελληνική γλώσσα τριπλά σύμφωνα και ήχους που δεν είχε.
Π.χ.: «αυτό το τσθιγάρο που καίει» και «Χίλιεσθ βραδιέσθ θα μ’ αρνηθείς, χίλιεσθ θα με δζητήσεις».
Ο Μαζωlive επίσης είναι ο μετρ του ρεφρέν.
Πρέπει να είπε μέχρι και τριακόσια όση ώρα ήμουν εγώ εκεί και μάλιστα χωρίς νότες. (Τον δοκίμασα σε όλες τις διέσεις, σε όλες τις υφέσεις, και σε όλες τις πιθανές υποδιαιρέσεις από ντο μέχρι σι, αλλά δεν τον βρήκα πουθενά).

Το καλύτερό του πάντως είναι όταν ραπάρει και όταν τραγουδάει το «θέλω να γυρίσω στα παλιά/ θέλω την παλιά μου γειτονιά» , τσακίζοντας όλα τα «ω» και τα «α».
Διότι πρέπει να σου πω ότι ο Μαζώ θέλει να γυρίσει στη Νίκαια και στον Πειραιά αλλά προφανώς έχουν στήσει μπλόκα οι Πειραιώτες και απειλούν να τον πάρουν με τη γαρυφαλλόσκουπα έτσι και πάει να τους συναυλίσει άδοντας.
Κλείνω όμως, γιατί βλέπω ότι κουράστηκες, με το:
«Με λένε Γιώργο και ποτέ δεν τραγουδάω», πες το ψέματα.

Η καλύτερη στιγμή:
Ήταν όταν βγήκα στην παγωμένη νύχτα έδωσα το καρτελάκι μου στον παρκαδόρο για να μου φέρει το όχημα κι εκείνος με ρώτησε: «Τι αυτοκίνητο;» «Μεγάλο, λευκό με καρούμπαλο, σειρήνα και γρήγορα» του απάντησα. Πέντε ευρώ μου στοίχισε το χιουμοράκι.

Τελικά αξίζει να πάω;
Περιμένεις μέχρι να εμφανιστεί και να τελειώσει το πρόγραμμά του ο Σάκης! Σάκης! Σάκης!
Και μετά γίνεσαι Κεντέρης. Από το σημείο μηδέν μέχρι την έξοδο σε λιγότερο από δέκα δεύτερα.
Καθυστέρησες στην εκκίνηση;
Φεύγεις με τρία ρεφρέν στο παθητικό σου.

ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ & Ο ΗΧΟΣ:
Πρέπει να πω ότι το Fever είναι το πρώτο μαγαζί πίστας που διαθέτει τόσο καλό, καθαρό, ισορροπημένο και διαυγή ήχο.
Γεγονός που το σχολιάσαμε από την πρώτη ώρα του προγράμματος.
Φεύγοντας όμως, η φίλη μου η Ελένη είχε μένει με την απορία: «Μα αφού λες ότι ο ήχος ήταν καλός τότε γιατί ακουγόταν έτσι ο Μαζωνάκης;»
Την κοίταξα, άνοιξα το στόμα με την πρόθεση να της «εξηγήσω», αλλά από εκείνη τη στιγμή και μέχρι το επεισόδιο με τα μποφόρ και το σκιουρόγατο δεν κατάφερα να αρθρώσω λέξη.
Αυτό το κείμενο λοιπόν της το αφιερώνω, 1ον, γιατί ελπίζω να της έλυσε την απορία και, 2ον, διότι η ανιδιοτέλεια και η αυταπάρνηση με τις οποίες θυσιάζεται κάθε φορά που εγώ πρέπει να πάω να παρακολουθήσω ένα από αυτά τα φωνητικά ή ηχητικά κακουργήματα με έχει κατασυγκινήσει.
Ούτε η Ζαν Ντ’ Αρκ δεμένη πάνω στον πάσαλο της πυράς δεν τράβηξε τόσα μαρτύρια όσα οι δύο πιστοί φίλοι μου που με συνοδεύουν στα πιστάδικα.
Αν συνεχίσουν έτσι, μέχρι να τελειώσει η σεζόν, θα έχουν αγιάσει.

11 Feb 2005

Ο ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΑΠΙΣΤΕΙ;

Τι συμβαίνει τελικά στην προσωπική ζωή του Σάκη Ρουβά; Αφορμή για το ερώτημα, δημοσιεύματα που ούτε λίγο ούτε πολύ λένε ότι τα «τσούγκρισε» με την καλή του Κάτια Ζυγούλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες όταν ο Σάκης βρέθηκε πριν από λίγο καιρό για κάποιες εμφανίσεις στην παγωμένη Ρωσία, γνώρισε την Anastasia, μια νεαρή και αιθέρια ύπαρξη που στη χώρα της θεωρείται δημοφιλής. Όπως ισχυρίζονται τα ίδια δημοσιεύματα η συνάντηση Σάκη και Anastasia ήταν...καυτή, κάτι δεν άργησε να φέρει τη ζήλια της Ελληνίδας καλλονής. 12 ολόκληρες ώρες πέρασαν μαζί σε στούντιο ηχογράφησης προκειμένου να ολοκληρώσουν το τραγούδι που θα ερμηνεύσουν μαζί.

Μετά το τέλος της ηχογράφησης, θα πήγαιναν μαζί στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει η Σάκης για να διασκεδάσουν με επίτιμη καλεσμένη την Anastasia με την διαφορά ότι η μεταξύ τους «έλξη» ήταν εμφανής.

Κάτια, μη ζηλεύεις. Δεν άκουσες την λαϊκή ρήση «Παπούτσι από τον τόπο σου...»;

9 Feb 2005

Sakis Rouvas turned down ERT's invitation to Greek selection 2005

This news info shouldn't shock us after what Elias Psinakis his manager said to Men Magazine last week. Mr. Psinakis said that ERT made the biggest mistake by dismissing Mrs. Bokota at this point of the Eurovision project and also said for Mrs.Paschalidou that she will need years to establish the same connections with the former Mrs Eurovision Greece.

Also we know from sources inside the mobile companies and music industry in general that the sponsor of Greek preselection will be the mobile company TIM and Sakis is sponsored by Vodafone. In this case anyway Vodafone wouldn't allow a collaboration or co-existance with TIM.

What we know for sure from secure sources is that Sakis Rouvas was asked by ERT to perform live in Greek preselection or at least sent a video statement. The answer was a strong no according to our source. So the reason for his know if we read also his manager's statements in Men Magazine is the sponsor company complication and Daphne Bokota!

We asked Mrs Bokota about this story and she was surprised since she didn't had any clue over this. It will be a great dissapointment not to see our 2004 entry once again to give away his glory and wishes to Sakis Rouvas but on the other hand it seems there are reasons for that!

3 Feb 2005

Psinakis is preparing his own talk show

Ilias Psinakis is currently discussing with MEGA and ALPHA (both are very prominent Greek TV channels) the possibility of hosting his own TV show. The show is a very expensive production and will be called “The Yacht” and will be filmed on a boat. Ilias will invite big names of the Greek star system like Anna Vissi, Giorgos Tsalikis and Sakis Rouvas. When the show starts the ship will be sailing and Ilias and his quests will be traveling and discussing all sorts of subjects. Meanwhile Ilias Psinakis agreed to turn his life into a movie. His acquaintance with Soragia and his relationship with Sakis and his career as a model will be the central points of his biography film. The movie will be released in 2006 and many of Ilias friends will join the cast.


Newspaper: Miso – Miso 3/2/2005


Translator’s Notes:
This newspaper is a tabloid. Whether the news are real or imaginary remains to be seen.

2 Feb 2005

Sakis Rouvas un - scandaled

For the first in his career, Sakis begins his appearances for the season without being accompanied by a scandal or a mystery. There is no skirt, there is no scandal and there is no mystery this year surrounding his name. Probably because he decided that he is at the final stages of maturity. And suddenly Sakiiiiiis pop idol/ superstar/ bigger – than – life idol became just Sakis.

It is understood of course that inside Fever the girls literally can’t take their eyes of him. That their screams of excitement continue to pierce the room – although more sporadically than before. That his routine is impeccable and is executed with mathematical accuracy. That at some point he appears shirtless keeping up the tradition. And that his “image” needs little or no improvement.

But this years he appears to be more accessible. More like “the man who does his job well and doesn’t need a scandal to promote him”. Even if that means fewer reports at the news.


Magazine Nitro, February 2005

Sakis Rouvas: Singer of the year 2004 ~ Status Feb 05

What was the most important moment of the year 2004 for you?
My entry at ESC 2004 and my participation at the Olympic's ceremony, as well as my concerts at Cyprus – after an absence of many years – and the Lycabettus. I felt extremely touched that I was given the chance to participate at the closing ceremony.

Have you made a critical assesmant of "Eurovision Song Contest 2004"?
It was a very important to me what happened with "Shake it". I believe that this doesn't happen very often. It was an exceptionally touching moment for me and my career. I felt for the first time that people love what I do.

Doesn't the idea that people have about you, oppress you?
No. I always do what I like, what moves me. I haven't felt any kind of oppression by my audience. I have sung ballads, rock, pop and dance pieces. I am quite open in my style. I have even sung ethnic. I don't think that my style of singing is restricted because it is very wide as it is. But naturally I am a pop singer.

Are you willing to follow a trend that is different than your style?
No, because I wouldn't be able to interpret it. For me the most important thing are live appearances. So when I have to appear at a concert, and I don't like what I have to sing and can't sing it in a proper way, I won't be able to communicate with the audience. And you know that is what I love most of all: communicating with the world.

Do you feel that as a singer you are representing your generation?
I live for today. But there are so many ways to do that it is difficult to say that you represent all the people of your generation. I don't think that anyone can concentrate all the things that a whole generation of people feels. You can represent a generation at point at a particular field. That can be done. I did that in singing: I represented the desire of all Greeks to take a good position at an international contest.

Are you happy with the way the media treat you?
Media are like a society. Some are good and some are bad, some are beautiful and some are ugly, the media have them all. Naturally people see me the way they want to see me. That is what happens with the media as well. Of course I am annoyed when the media present an opinion as my own, especially when in fact it's not my opinion at all. My way of fighting back is trough my work as an artist.

How do you feel for your nomination as singer of the year?
I am very glad. I wish in the future to be able to share with you the same memories, expectations and experiences.


Greece is dancing at Sakis incredible rythm!
The unbelievably successful career of the absolute star that gives rhythm, passion and red color to our country’s cultural events, goes on and on!

Sakis’ concerts all over the country during the last couple of years, his successful entry at ESC 2004, where his infamous “Shake it” managed to “shake” the whole Europe, as well as a series of awards about his huge hits are a promise to all of us that we have a lot to look forward during 2005. All you have to do is go every night to the packed FEVER where Sakis appears to realize that his dazzling career isn’t an accident.


Magazine, STATUS, FEBRUARY 2005

1 Feb 2005

Σάκης Ρουβάς... το αστέρι

Όταν αγαπά, το κάνει με την καρδιά του και είναι άτομο που δίνει πολύ έμφαση στην εμφάνισή του

Ο Σάκης Ρουβάς ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερου. Μεθοδικός, λογικός και πολύ προσεκτικός στις διάφορες επαγγελματικές του επιλογές. Το τρίγωνο Αφροδίτης - Ουρανού στον γενέθλιο χάρτη τού χαρίζει ένα σεξ-απίλ και σαν άτομο είναι πολύ θετικός. Ο Δίας σε Σύνοδο με τον Ερμή τού χαρίζει απίστευτη δημοτικότητα. Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένα αστέρι με διεθνή ακτινοβολία.

Όταν αγαπά, το κάνει με την καρδιά του και είναι άτομο που δίνει πολύ έμφαση στην εμφάνισή του. Ενώ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα τού «χαρίζει» ένα πέπλο μυστηρίου στην ερωτική του ζωή. Είναι ένας απίστευτος χορευτής λόγω του καταπληκτικού Ουρανού, ο οποίος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το ρυθμό. Είναι πραγματικά χαλαρός τύπος, πιστεύω πως αγχώνεται απίστευτα αλλά χάρη στην εμπιστοσύνη στον εαυτό του και στους συνεργάτες του τα καταφέρνει μια χαρά.

Είναι πρωτοπόρος στο χώρο του. Τόλμησε και έβαλε τη φούστα του Valentino, αψηφώντας όλα τα πικρόχολα σχόλια.

Το 2005 θα είναι μια χρονιά γεμάτη από εκπλήξεις και πολύ δυνατές συνεργασίες.

Θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, διότι κάποια άτομα του κοντινού του περιβάλλοντος την τελευταία στιγμή ίσως τον αφήσουν στα κρύα του λουτρού. Στα επαγγελματικά, τώρα, είναι η κατάλληλη χρονιά να κάνει τη μεγάλη κίνηση προς το εξωτερικό. Είναι η χρονιά που μπορεί να βάλει θεμέλια για νέους στόχους.

Στον ορίζοντα διαφαίνεται αλλαγή δισκογραφικής εταιρείας και συνεργατών.

Όσον αφορά τα προσωπικά του, ίσως μετά το καλοκαίρι να επισημοποιήσει μια σχέση του.

Το μόνο που πρέπει να προσέξει είναι να μην κάνει κάποιες υπερβολές εκεί που δεν πρέπει. Μια επαγγελματική συνεργασία που θα γίνει φέτος ίσως να μείνει και στην ιστορία. Εμείς το μόνο που μπορούμε να του ευχηθούμε είναι ΥΓΕΙΑ και να είναι δυνατός και δημιουργικός για να τον χαρούμε σε νέες επιτυχίες.



Εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»