4 Nov 2005

To veo clip!

Ο Σάκης Ρουβάς θα γυρίσει αύριο το ολοκαίνουργιο video-clip του και το mad.tv έμαθε πρώτο όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το concept του!

Και ενώ όλοι αναρωτιούνται για το αν θα δούμε την Jennifer Aniston δίπλα στον Σάκη, για τις ανάγκες της παρουσίασης του Τελικού της επερχόμενης 51ης Eurovision, το mad.tv έμαθε ακριβώς τί θα κάνει ο Σάκης αύριο, Πέμπτη: θα γυρίζει το νέο του video-clip, για το νέο single μέσα από το "Σ' έχω ερωτευθεί".

Μετά τα "Σ' έχω ερωτευθεί", "Να Μ' Αγαπάς" και "Χίλια Μίλια", το "Μίλα Της" είναι το επόμενο τραγούδι από το τελευταίο πλατινένιο album του Σάκη που επιλέχθηκε να οπτικοποιηθεί, σε σενάριο και σκηνοθεσία της ομάδας White Room (υπεύθυνη και για το εξαιρετικό video-clip του "Να Μ' Αγαπάς"), ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να διαρκέσουν πάνω από 12 ώρες.

Όπως μάθαμε αποκλειστικά, σύμφωνα με το σενάριο του video-clip, κεντρικοί ήρωες θα είναι ο Σάκης και η "αγαπημένη" του, πρωταγωνιστές σε μια ιστορία...κακού timing - γι' αυτό και, ενώ η κοπέλα θα κινείται σε φυσιολογικούς ρυθμούς, η κίνηση του Σάκη άλλοτε θα είναι κανονική (όταν η κοπέλα τού δίνει την προσοχή της) και άλλοτε αργή. Ακόμα, σε κάποιο σημείο του video-clip, ο Σάκης θα τραγουδάει το κομμάτι σε διπλή ταχύτητα από αυτήν που έχουμε ακούσει μέχρι στιγμής!

Στην αρχή του video, θα βλέπουμε τον Σάκη να οδηγεί μια μηχανή και, ταυτόχρονα αλλά σε διαφορετικό πλάνο, την κοπέλα να οδηγεί μια βέσπα. Όταν ο Σάκης φτάνει σ' ένα νεοκλασσικό σπίτι (όπου θα πραγματοποιηθεί η πλειοψηφία των γυρισμάτων) και παρκάρει τη μηχανή του, βλέπει τη βέσπα της κοπέλας έξω από το σπίτι και μένει έκπληκτος.

Μπαίνοντας στο σπίτι, ο Σάκης ψάχνει σημάδια της παρουσίας της κοπέλας στο σπίτι, αφού ενώ την νιώθει, δεν μπορεί να την δει. Στη συνέχεια, βλέπουμε τους δύο ήρωες να περιπλανώνται στους ίδιους χώρους, την ίδια στιγμή, αλλά σε διαφορετικές ταχύτητες, τεχνική που "υπηρετεί" το βασικό concept του video-clip. Στο τέλος, βλέπουμε το προφίλ των δύο ηρώων, που προσπαθούν να επικοινωνήσουν, βρίσκονται όμως σε διαφορετικό χρόνο και χώρο...



Τις υπόλοιπες λεπτομέρειες θα τις αφήσουμε ώστε να τις ανακαλύψετε μόνοι σας, σύντομα, μέσα από τους MAD δέκτες σας...Σύντομα, επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε αποκλειστικά μέσα από το mad.tv τα πάντα για μια πρωτοποριακή κυκλοφορία-έκπληξη που ετοιμάζει ο Σάκης Ρουβάς...

Γενικά, το συμπέρασμα είναι ένα: μείνετε καρφωμένοι στο MAD και το mad.tv!



www.mad.gr

No comments:

Post a Comment