20 Oct 2005

O Sakis και η Jennifer!

Τον έχουμε συνηθίσει σε ρόλο τραγουδιστή (φυσικά) με μεγάλη επιτυχία και τις «ρουβίτσες» να ξετρελαίνονται στο πέρασμα του και όχι μόνο. Μας εντυπωσίασε με τη συμμετοχή του στην Eurovision όπου παρά γουρουνότριχα δεν κερδίσαμε την πρώτη θέση (προετοίμασε το έδαφος όμως πολύ καλά για την όμορφη Έλενα). Μας γοήτευσε όλους και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους Ευρωπαίους και «διαφήμισε» περίτρανα την ελληνική ομορφιά!

Αναφερόμαστε φυσικά στον Σάκη Ρουβά τον οποίο θα απολαύσουμε σε έναν ακόμη ρόλο αυτού του παρουσιαστή της Eurovision λίαν συντόμως, πληροφορία που αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως μέσα στο Νοέμβρη! Συγκεκριμένα οι φήμες θέλουν την ΕΡΤ να του έκανε πρόταση να παρουσιάσει την Eurovision στην Αθήνα φέτος, πρόταση που φέρεται να την αποδέχθηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής και γιατί όχι άλλωστε?

Ποια όμως θα σταθεί στο πλάι του και θα τον πλαισιώνει στην Eurovision?

Φυσικά χρειάζεται αντιστοίχως μία όμορφη και δυναμική παρουσία, και ποια θα μπορούσε να είναι αυτή; Μήπως η καλή του η Κάτια Ζυγούλη; Μήπως η νικήτρια Έλενα Παπαρίζου; Μήδε η Κάτια , μήδε η Έλενα, αλλά η δικής μας καταγωγής Jennifer Aniston γνωστή και από την τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια» που γνώρισε μεγάλη επιτυχία τόσο στην Αμερική όσο και στην Ελλάδα! Φήμες την θέλουν να είναι η υποψήφια «παρτενέρ» του Σάκη, κάτι που από ότι λέγεται το είδε με καλό μάτι! Και γιατί να μην το δει άλλωστε? Τιμή της και καμάρι της που είναι Ελληνίδα (λέμε τώρα)!

No comments:

Post a Comment