17 Oct 2005

Η εκπληξη του Σακη στη Γιουροβιζιον

Ο Σάκης βρέθηκε σήμερα στο μέγαρο της ΕΡΤ όπου συζήτησε με τον εντεταλμένο σύμβουλο της ΕΡΤ τον κύριο Χουλιάρα!

Θέμα συζήτησης ηταν η παρουσία του Σάκη στη φετινή Γιουροβιζιον η σαν παρουσιαστή ή σαν τραγουδιστή αν και περισσότερο ακούγεται πως ο Σάκης θα παρουσιάσει τη βραδιά του τελικού και του ημιτελικού.

Ωστόσο αν όντως ο Σάκης παρουσιάσει τη φετινή Γιουροβιζιον στην Αθήνα δεν θα περιοριστεί στο ρόλο αυτο και η παρουσία του εκεί αναμένεται να έχει και το στοιχείο του show-man-κάτι στο οποίο... "εξειδικεύεται"!

Παρόλα αυτά παραμένει έκπληξη τι ακριβώς θα κάνει...!
Ένα όμως είναι το σίγουρο! Η φετινή γιουροβιζιον θα έχει πολύ ... μα πάρα πολύ Σάκη!

Όπως αναφέρει και η σελίδα της ΕΡΤ (www.ert.gr) 17/10/2005 10:40:00 μμ :

Σάκης και πάλι στη Eurovision!

Χαμογελαστός, ταλαντούχος, γνώστης των της Eurovision και με εκπληκτική φωτογένεια. Τι άλλο θα μπορούσε να χρειάζεται κανείς για να συμμετάσχει στο διαγωνισμό της Eurovision, όχι ως διαγωνιζόμενος, αλλά με έναν πιο ενεργό ρόλο; Και για όσους δεν έχουν καταλάβει, μιλάμε για τον Σάκη Ρουβά, που πρόσφατα συζητάται έντονα ο ρόλος, που θα παίξει, στον 51ο διαγωνισμό της Eurovision, τον Μάιο στην Αθήνα. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, που το 2003 κατέκτησε την τρίτη θέση στην 49η Eurovision, στην Κωνσταντινούπολη με το αξέχαστο "Shake It!", συναντήθηκε, τη Δευτέρα, με τον εντεταλμένο σύμβουλο της ΕΡΤ, Γιώργο Χουλιάρα, για να συζητήσουν το πλαίσιο της συνεργασίας του στη Eurovision της Αθήνας. Αν και περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά με το ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος του Σάκη στο διαγωνισμό, δεν μπορούν να αποκαλυφθούν, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα είναι μία συνεργασία, που θα κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

No comments:

Post a Comment