22 Sept 2005

ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Ο ...ΣΑΚΗΣ

Τα τελευταία νέα θέλουν τον Σάκη Ρουβά να γίνεται μπαμπάς λίαν συντόμως και να πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με την επίσημη πλέον αγαπημένη του Κάτια Ζυγούλη!
Συγκεκριμένα οι πληροφορίες (και όχι εμείς) λένε πως η αγαπημένη γιαγιά του Σάκη «έσκασε» σαν βόμβα τη συγκεκριμένη είδηση που γύρισε όλα τα κανάλια και τους κατακεραύνωσε όλους!!!

Το οικογενειακό περιβάλλον του Σάκη φέρεται να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένο για τη σχέση του με την όμορφη Κάτια. Και γιατί να μην είναι άλλωστε, νέα είναι, όμορφη είναι , διάσημη είναι, από όλα είναι, έχει και τον Ρουβά, αχ, αλίμονο σε μας τις δόλιες !

Τέλος πάντων, οι «ρουβίτσες», δηλαδή fan του Σάκη μάλλον δεν θα ξετρελαθούν με τα τελευταία γεγονότα και πιθανόν να μην τρέφουν και τα πιο ευγενικά συναισθήματα για την Κάτια ,που καλό θα είναι να έχει πάνω της κανένα ματάκι η κοπέλα για καλό και για κακό!

Λέτε να φάμε και ρύζι –όχι το φαγητό, το άλλο, αυτό που ρίχνουν στους γάμους- σύντομα από το γάμο του Σάκη και της Κάτιας? Οψόμεθα! Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι το παιδί όπου και να μοιάσει μια ομορφιά και δύο θα την έχει.

Να πω την πικρή αλήθεια δεν ξέρω αν η εν λόγω είδηση ισχύει ή είναι αποκύημα της φαντασίας αυτών που επιθυμούν διακαώς να δουν τον Σάκη να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας , πάντως όπως και να έχει ο Σάκης με την Κάτια θα μας απασχολήσουν τον προσεχή χειμώνα και αδημονούμε να τους δούμε να χορεύουν τον χορό του Ησαΐα (χωρίς ανάποδη τούμπα)!!!
Απο το ellinikosfm.gr

No comments:

Post a Comment