30 Aug 2005

700 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο στον Ρουβά για φοροδιαφυγή!

Ένα μπουγιουρντί σπέσιαλ και ιδιαίτερα τσουχτερό έφθασε στον Sakis Ρουβά από το υπουργείο Οικονομικών. Ο αοιδός, αν δεν τον έπιανε τελικά στην «τσιμπίδα» του ο ΣΔΟΕ, θα εξελισσόταν σε αστέρι φοροφυγάς, αφού τα τελευταία χρόνια είχε καταφέρει να αποκρύψει τεράστια ποσά από εισπράξεις του σε νυχτερινό κέντρο. Εφτακόσιες χιλιάδες ευρώ καλείται να πληρώσει ο Sakis, ενώ το πρόστιμο δεν αποκλείεται να μεγαλώσει κι άλλο και να φθάσει ακόμη και τα δύο εκατομμύρια ευρώ, αν αποκαλυφθούν κι άλλες παρανομίες στις έρευνες που συνεχίζονται από τον ΣΔΟΕ.

Μα καλά ποίος είναι ο Sakis ο Αλ Καπόνε; Ο Αλ δεν είναι, όμως, σύμφωνα με τα όσα δήλωνε στην εφορία είναι ένας φτωχός μεροκαματιάρης τραγουδιστής, που τη βραδιά έπαιρνε 80 με 100 ευρώ. Ευτυχώς, που έφυγε το παιδί για το Χόλιγουντ, διότι το έβλεπα με τέτοιο μεροκάματο να τη βγάζει στο τέλος στην ψάθα. Σερβιτόρα στο Κολωνάκι περισσότερα παίρνει από τον Sakis, σύμφωνα πάντα με αυτά που δήλωνε.

Οι άνθρωποι του ΣΔΟΕ, κάνοντας έρευνα στα οικονομικά του καλλιτέχνη, μάλλον θα απόρησαν για τα «ψίχουλα» κι έψαξαν την υπόθεση εις βάθος. Σε τέτοιο βάθος που ανακάλυψαν πως ο Sakis διατηρεί Off Shore εταιρεία στην Ελβετία, όπου σε αυτήν δήλωνε το υπόλοιπο ποσό από τις εισπράξεις του νυχτοκάματού του, το οποίο να σημειώσουμε είναι αρκετά υψηλό και ουδεμία σχέση έχει με τα 80 ευρώ που δήλωνε. Οι έρευνες στα οικονομικά του τραγουδιστή συνεχίζονται, αφού η φοροδιαφυγή αφορούσε περασμένες χρονιές. Ο ίδιος δεν έχει τοποθετηθεί για το θέμα, αλλά τι να το κάνει; Τώρα πρέπει να πληρώσει τα χρωστούμενα και να εύχεται μη μεγαλώσουν κι άλλο! Πάντως, το υπουργείο Οικονομικών υποστηρίζει πως η λίστα περιλαμβάνει κι άλλους καλλιτέχνες. Έτσι, για να μη λένε οι οχτροί πως μόνο Ρουβάς είναι φοροφυγάς σε τούτο τον τόπο!

5 comments:

  1. Τους φίλους μου που ψήφισαν το Ναι κακία δεν κρατώ
    μα εκείνους που δημιούργησαν το Ναι δεν τους συγχωρώ.

    ReplyDelete
  2. 2005 είναι το άρθρο... παλιό εντελώς...

    ReplyDelete
  3. Σακη αλανι γαμω και το λιμανι !!!

    ReplyDelete