24 Jul 2005

Ψινάκης εναντίον Ρουβά

Το τέλος ήρθε για το τέλειο καλλιτεχνικό δίδυμο που άφησε εποχή. Ο ένας κατάφερε να κάνει το άγνωστο Κερκυραίικο παιδί ένα σούπερ σταρ και ο άλλος κατάφερε να τον κάνει τον καλύτερο μάνατζερ και όλοι να μιλούν για αυτόν. Οι 2 τους, Σάκης Ρουβάς και Ηλίας Ψινάκης θα πάνε στα δικαστήρια για να λύσουν τις επαγγελματικές τους διαφορές. Το προσωπικά τους….. ας πούμε αυτά θα μείνουν για πάντα άλυτα.

Ο Σάκη Ρουβάς βλέπει μπροστά, όπως λεει και ο ίδιος. Ετοιμάζεται να παντρευτεί την Κάτια Ζυγούλη και με κουμπάρο τον Στέφανο Κορκολή δεν φοβάται τίποτα. Η ρήξη άρχισε προ πολλού, αλλά οι δυο δεν την έβγαζαν και τόσο προς τα έξω. Το μεγάλο μπαμ, έγινε στα βραβεία Αρίων, όταν δεν μίλησαν καθόλου, και μάλιστα ζήτησαν από τους διοργανωτές να μην τους καθίσουν μαζί, αλλά ούτε και σε θέσεις κοντά - κοντά.


Ο Σάκης και ο Ψινάκης γνωρίστηκαν πριν 12 χρόνια περίπου. Ο Ηλίας, ένας διακονικός μάνατζερ, έβαλε τον Σάκη να υποσχεθεί ότι θα ακολουθούσε κατά γράμμα ότι του λεει και αυτό θα τον έκανε σούπερ σταρ. Ο Σάκης συμφώνησε. Ο Ηλίας του έκανε το πρόγραμμα του και ο Σάκης το ακολουθούσε. Ποτέ να φαει να μιλήσει, πως να μιλήσει, σε ποιον, πως να κάτσει ακόμα και πως να….. τέλος πάντων και δεν είναι υπερβολές. Γυναίκες έμπαιναν και έβγαιναν αλλά το δίδυμο Ψινάκη και Ρουβά, ήταν μαζί χωρίς τελειωμό, και τότε μπήκε στην ζωή του Σάκη η Κάτια. Στον Ψινάκη αυτό δεν άρεσε καθόλου και συχνά καυγάδιζε για αυτή την σχέση λέγοντας, ότι έπρεπε να τελειώσει. Βλέπετε, ο Ψινάκης, είχε όνειρα για τον Σάκη, τον ήθελε να κατακτήσει την Ευρώπη. Ο Σάκης όμως κουρασμένος, ήθελε και λίγο να δει την προσωπική του ζωή και τα πράγματα άρχισαν να γίνονται λίγο ψυχρά μεταξύ τους.

Μετά από πολλά πήραν την απόφαση να πάρουν διαφορετικούς, δρόμους και να διαλύσουν την συνεργασία τους. Αυτό δεχτών και χωρίς πρόβλημα, το πρόβλημα όμως που υπάρχει τώρα και τρέχουν στα δικαστήρια, είναι ότι δεν διαχώρισαν ποτέ την περιουσία τους και όλα τα έχουν κοινά. Ποίος παίρνει τι λοιπόν?? Αυτό θα το δούμε στα δικαστήρια. Υπάρχουν λοιπόν στο όνομα και των δυο (κοινά δηλαδή) διαμερίσματα, καταθέσεις, επενδύσεις και γενικά όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία είναι και στο όνομα των δυο. Ο Σάκης δηλώνει έτοιμος να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια. Να προχωρήσει μπροστά με την δουλεία του να παύσει να είναι το είδωλο των ηλικιών 11 μέχρι 17 και να γίνει κάπως πιο ποιοτικός τραγουδιστής. Άλλωστε για αυτό εμπιστεύτηκε στον Κορκολή για να του γράφει τραγούδια.

Κυριακή 17 Απριλίου 2005

No comments:

Post a Comment