3 Apr 2005

Οριστικό τέλος στη συνεργασία Ρουβά-Ψινάκη;

Αυτό που εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορούσε έντονα ως φήμη, φαίνεται σιγά σιγά να επιβεβαιώνεται...

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του mad.tv η επαγγελματική συνεργασία Σάκη Ρουβά και Ηλία Ψινάκη δείχνει κάπου εδώ να τελειώνει. Από τη πλευρά Σάκη ακούγεται σχεδόν αβίαστα πια ότι οι δρόμοι τους έχουν χωρίσει και ως κυριότερη αιτία για αυτό φαίνεται να είναι ( σύμφωνα πάντα με όσα διαρρέουν ) οι διαφορετικοί δρόμοι που έχουν πάρει οι δυο τους, όσο και η διαφορετική θεώρηση που έχουν για τα τεκταινόμενα στη μουσική βιομηχανία.

Να προσθέσουμε κάπου εδώ βέβαια ότι σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα ( 13/3/05 ) της εφημερίδας "Το Παρόν" και συγκεκριμένα της στήλης "Music and Media" υπήρξε ούτως ή άλλως πρόβλημα μεταξύ τους και λόγω των διαφορετικών χορηγών που έχει επιλέξει ο καθένας τους. Το σχετικό κείμενο του "Music and Media" ήταν το εξής: "Γι'αυτό άλλωστε έχουν αναγκάσει Ρουβά/Voda και Ψινάκη/TIM να σταματήσουν κοινές εμφανίσεις, και μάλλον πολύ σύντομα να ανακοινώσουν και επίσημα ότι σταματούν συνεργασία!"...

Μείνετε στο MAD και όλα τα παραπάνω θα απαντηθούν από τον ίδιο τον Σάκη την ημέρα που θα βρίσκεται καλεσμένος του OK και του Θέμη Γεωργαντά.

Εντωμεταξύ, την ερχόμενη Πέμπτη, 7 Απριλίου, ο Σάκης Ρουβάς θα βρίσκεται στον Love Radio 97.5, για να δώσει συνέντευξη στον Νίκο Αλιάγα, με αφορμή το νέο του album, "Σ'έχω ερωτευτεί", που κυκλοφορεί μια ημέρα πριν, στις 6 Απριλίου.

No comments:

Post a Comment