1 Feb 2005

Σάκης Ρουβάς... το αστέρι

Όταν αγαπά, το κάνει με την καρδιά του και είναι άτομο που δίνει πολύ έμφαση στην εμφάνισή του

Ο Σάκης Ρουβάς ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερου. Μεθοδικός, λογικός και πολύ προσεκτικός στις διάφορες επαγγελματικές του επιλογές. Το τρίγωνο Αφροδίτης - Ουρανού στον γενέθλιο χάρτη τού χαρίζει ένα σεξ-απίλ και σαν άτομο είναι πολύ θετικός. Ο Δίας σε Σύνοδο με τον Ερμή τού χαρίζει απίστευτη δημοτικότητα. Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένα αστέρι με διεθνή ακτινοβολία.

Όταν αγαπά, το κάνει με την καρδιά του και είναι άτομο που δίνει πολύ έμφαση στην εμφάνισή του. Ενώ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα τού «χαρίζει» ένα πέπλο μυστηρίου στην ερωτική του ζωή. Είναι ένας απίστευτος χορευτής λόγω του καταπληκτικού Ουρανού, ο οποίος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το ρυθμό. Είναι πραγματικά χαλαρός τύπος, πιστεύω πως αγχώνεται απίστευτα αλλά χάρη στην εμπιστοσύνη στον εαυτό του και στους συνεργάτες του τα καταφέρνει μια χαρά.

Είναι πρωτοπόρος στο χώρο του. Τόλμησε και έβαλε τη φούστα του Valentino, αψηφώντας όλα τα πικρόχολα σχόλια.

Το 2005 θα είναι μια χρονιά γεμάτη από εκπλήξεις και πολύ δυνατές συνεργασίες.

Θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, διότι κάποια άτομα του κοντινού του περιβάλλοντος την τελευταία στιγμή ίσως τον αφήσουν στα κρύα του λουτρού. Στα επαγγελματικά, τώρα, είναι η κατάλληλη χρονιά να κάνει τη μεγάλη κίνηση προς το εξωτερικό. Είναι η χρονιά που μπορεί να βάλει θεμέλια για νέους στόχους.

Στον ορίζοντα διαφαίνεται αλλαγή δισκογραφικής εταιρείας και συνεργατών.

Όσον αφορά τα προσωπικά του, ίσως μετά το καλοκαίρι να επισημοποιήσει μια σχέση του.

Το μόνο που πρέπει να προσέξει είναι να μην κάνει κάποιες υπερβολές εκεί που δεν πρέπει. Μια επαγγελματική συνεργασία που θα γίνει φέτος ίσως να μείνει και στην ιστορία. Εμείς το μόνο που μπορούμε να του ευχηθούμε είναι ΥΓΕΙΑ και να είναι δυνατός και δημιουργικός για να τον χαρούμε σε νέες επιτυχίες.



Εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»

No comments:

Post a Comment