22 Dec 2004

Σακης - Μαζωνακης: Ένα κλικ πριν το τελος...

Μπορεί φέτος να φημολογείται ότι θα είναι το πιο καυτό πρόγραμμα του χειμώνα στην Αθήνα, αλλά επίσης διαδόθηκε πως οι σχέσεις του Μαζώ και του Saki δεν είναι και οι καλύτερες! Αιτία στάθηκε το μακρύ οδοιπορικό του Ρουβά στην Αμερική και στην Ρωσία, οπού οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον κράτησαν μακριά από τις απαιτούμενες πρόβες για το «FEVER».Ο Γιώργος τρελάθηκε και περίμενε με αγωνία την έλευση του Σάκη, μήπως και γλιτώσουν την πρεμιέρα, η οποία σημειωτέον έχει οριστεί για τις 26 Νοεμβρίου!

Το ζήτημα είναι πως ο Σάκης γύρισε, αλλά ακόμη πρόβα με τον Μαζώ δεν έκανε!!! Άρα....τί λέτε; Θα τους δούμε φέτος μαζί; Αναμένουμε τις εξελίξεις!!!

Σημείωση: Τελικά η πρεμιέρα έγινε στις 3 Δεκεμβρίου 2004, δηλαδή καθυστέρησε μερικές μέρες.

Χαρακτηρισμοί!

Μια πρωτότυπη έρευνα για τους πρωταγωνιστές του 2004 που λήγει και του 2005 που έρχεται και τους χαρακτηρισμούς που τους έδωσαν πολίτες από τέσσερις γωνιές της Ελλάδας, παρουσίασε χθες η εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη στον τηλεοπτικό σταθμό «Σταρ».

Σύμφωνα με την έρευνα (την έκανε η εταιρεία «Alpha Research» σε Λύκειο της Αγίας Βαρβάρας, στην πλατεία Κολωνακίου, στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής και σε δημοσιογραφικό στέκι της Θεσσαλονίκης), πρωταγωνιστές για το 2004 ήταν:

Για το Κολωνάκι ο Κ. Καραμανλής, για την Αγία Βαρβάρα και την Κομοτηνή ο προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Οτο Ρεχάγκελ και για τη Θεσσαλονίκη ο Δημήτρης Παπαϊωάννου, ο καλλιτεχνικός διευθυντής των τελετών έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Και για τον Μαϊο του 2005 πρωταγωνιστής αποφασίστηκε οτι θα είναι ο Σάκης!

Κολωνάκι: σταρ

Αγία Βαρβάρα: κούκλος

Θεσσαλονίκη: συμπαθητικός

Κομοτηνή: μπέμπης



ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

13 Dec 2004

O Σακης κοντα στα παιδια!

Ο Σακης λογω των χριστουγεννων θελησε τις τελευταιες μερες να βρεθει κοντα σε παιδια που πραγματικα εχουν αναγκη.Στην καθορισμενη ετησια γιορτη των παιδιων με καρκινο του ιδρυματος "ελπιδα" ο Σακη εμφανιστηκε ως εκπληξη στα παιδια πιο απλος απο ποτε.Υπογραψε αυτογραφα φωτογραφηθηκε μαζι τους και χαρισε χαμογελα...!Μαζι του ηταν ο Γιωργος Τσαλικης ενω στην εκδηλωση συμμετειχαν τραγουδωντας η Καλομοιρα ο Κων/νος Χριστοφορου και η Ελλη Κοκκινου.

Αλλα ο Σακης την Κυριακη εκανε ακομα μια εμφανιση εκπληξη στη ετησια χριστουγεννιατικη γιορτη για τα παιδια των εργαζομενων της vodafone!Βεβαια λογω αυξημενων υποχρεωσεων η παραμονη του στην εκδηλωση κρατησε μονο μιση ωρα αλλα στα παιδια εμεινε αξεχαστη!

11 Dec 2004

Ο Σακης, η Κατια, ο Ψινακης και... ο γαμος

Τις τελευταιες μερες ολο και πληθαινουν τα αρθρα οτι ο Σακης και η Κατια ειτε ειναι ετοιμοι για γαμο ειτε χωριζουν.Πολλες φημες θελουν το Σακη να εχει κανει προταση γαμου. Ωστοσο η Κατια Ζυγουλη σε συνεντευξη της σε μηνιαιο περιοδικο και σε σχετικη ερωτηση για τον Σακη δεν απαντησε για το αν ειναι μαζι λεγοντας πως ειναι προσωπικο θεμα. Ωστοσο απαντησε σε ερωτηση σχετικα με το αν θα παντρευτουν απαντησε καθαρα πως κατι τετοιο δεν ειναι σιγουρα στα σχεδια τους.

Παρολα αυτα πολλοι θεωρουν πως ο Σακης και η Κατια χωριζουν εξαιτιας της στενης σχεσης Σακη - Ψινακη - Αρσενακου - Σπυροπουλου που ειδικα τον τελευταιο καιρο ειναι ιδιαιτερα στενες αφου η Κατια θεωρει πως μπαινουν εμποδιο στη σχεση τους.

Ομως παρολα τα παραπανω συμφωνα με μια πολυ αξιοπιστη πηγη ο Σακης και η Κατια εχουν ηδη χωρισει και εμφανιζονται μαζι μονο για διαφημιστικους λογους που ευνοουν και τους δυο. Ο Σακης ωστοσο εχει μια πιο..."ελευθερη" σχεση με την Μαρια την χορευτρια του με την οποια ειχε ειπωθει και στο παρελθον οτι διατηρουσαν σχεση....!

Παντως περιμενουμε να δουμε με την αρχη του νεου χρονου την φωτογραφηση που θα κανει ο Σακης με την Ζυγουλη σε μηνιαιο περιοδικο οπως και την φωτογραφηση του Σακη - μονος του αυτη τη φορα - κοντα στην Πρωτοχρονια!

10 Dec 2004

Sakis sings in Russian!

Sakis has just returned from St. Petersburg, Russia, where he spent the past few days shooting a new video clip. Sakis and Russia's great pop star Philip Kirkorov, recorded in Russian one of Sakis' earlier hits, "Se thelw san trellos" (I'm crazy for you). Shootings for the video clip, one of Sakis' best ever, took place in the Grand Palace of St. Petersburg. This new video clip will be released mid January 2005 and it is very possible that it will be launched to the Greek media as well.


Απο το official site του Σακη

7 Dec 2004

Ο Τσαλικης στον Σακη!

Ο Γιωργος Τσαλικης την Κυριακη το βραδυ μια περιπου ωρα πριν την εναρξη του προγραμματος εφτασε στο Fever οπου τον συνοδευσε ο Κωνσταντης Σπυροπουλος. Κάθησε πρωτο τραπεζι πιστα ενω "επιρρεασμενος" απο τις θαυμαστριες του Σακη ανεβηκε στην σκηνη και εκανε οπως.... οι "ρουβιτσες" τραβωντας τον Σακη ενω οι αντρες του μαγαζιου ετρεξαν να..."τον απομακρυνουν"!!! Το αστειο ηταν οτι ο Σακης δεν ειχε δει ποιος ηταν και οταν καταλαβε ξεσπασε σε γελια! Βεβαια δεν ελειψαν τα πειραγματα και τα αστεια απο την πλευρα των τραγουδιστων ενω ξεσηκωσαν το κεντρο τραγουδωντας μαζι το "σηκωσε το"!