21 Nov 2004

Σακης - Δεσποινα: χαμηλο βαρομετρικο στις σχεσεις τους

Οργιάζουν και πάλι οι φήμες για τις σχέσεις Δέσποινας και Σάκη, ύστερα από την κοινή τους παρουσία στο Fame Story αλλά ρωσικά που πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο καλλιτέχνες που στο παρελθόν διατηρούσαν άριστες σχέσεις, συνεργαζόμενοι μάλιστα σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, φαίνεται να πλήττονται από «χαμηλό βαρομετρικό», το οποίο προέκυψε κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Ρωσική πρωτεύουσα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ήδή από το παρελθόν, υπήρξαν τριγμοί στις σχέσεις τους κυρίως γιατί επιχείρησαν δις να μοιραστούν την ίδια μουσική σκηνή και δις απέτυχαν.

Και όπως λέει και η παροιμία, «το ποτήρι ξεχείλισε» ύστερα από την παρατεταμένη παραμονή της Δέσποινας στη σκηνή του Fame Story, κάτι που ενόχλησε τον Σάκη, ο οποίος δεν το έκρυψε. Ρόλο πυροσβέστη ανέλαβε ο Ηλίας Ψινάκης που προσπάθησε να αμβλύνει την τεταμένη ατμόσφαιρα, αφού ήταν παρόν.

Εμείς πάντως, θέλουμε για μια ακόμη φορά να απολαύσουμε στη σκηνή το δυναμικό

10 Nov 2004

Σακης....ο ζηλιαρης!

Ο Σάκης Ρουβάς έγινε έξαλλος με την αγαπημένη του Κάτια Ζυγούλη και ο λόγος δεν είναι άλλος από τις προκλητικές της εμφανίσεις. Το ποτήρι όμως ξεχείλισε όταν λίγες ημέρες πριν, και ενώ έκανε πασαρέλα στο Los Angeles, η Κάτια εμφανίστηκε με ένα άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα που δεν άφηνε τη φαντασία να οργιάσει!

Όταν ο Σάκης το είδε, βγήκε και αυτός έξω από τα ρούχα του, απειλώντας την πως εάν συνεχίσει να κυκλοφορεί όχι μόνο στην πασαρέλα αλλά και στην καθημερινή της ζωή με αυτό το στιλ, η σχέση τους θα κινδυνέψει να διαλυθεί!

Της τόνισε επίσης ότι για όσο καιρό είναι ζευγάρι και όλα τα φώτα είναι αναγκαστικά στραμμένα επάνω της, θα πρέπει να προσέχει το ντύσιμό της, το φέρσιμό της, αλλά και όλα όσα λέει και κάνει! Μετά από αυτό, η Κάτια Ζυγούλη σίγουρα θα αναγκαστεί να δώσει πολλά ευρώ, για να φτιάξει από την αρχή την γκαρνταρόμπα της αλλά και να γίνει πιο προσεκτική στις εμφανίσεις της στην πασαρέλα.

Από το να ξοδέψει δάκρυα για τον Σάκη, είναι προτιμότερο να ξοδέψει μια περιουσία και να ντυθεί λιγάκι παραπάνω!

Χτύπησε ...το χέρι του στο τραπέζι ο Σάκης!

9 Nov 2004

Η Κρίση με την Κάτια & η Συνάντηση με τον Χάνκς

Άλλαξε το εισιτήριο επιστροφής του στην Ελλάδα ο Σάκης Ρουβάς, κάνοντας τσατάλια τα νεύρα της Κάτιας Ζυγούλη και βάζοντας έτσι τη σχέση τους σε δοκιμασία. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Ο έλληνας ποπ σταρ πριν από λίγες ημέρες ετοίμασε τις βαλίτσες του με προορισμό το Λος Άντζελες, όπου θα πραγματοποιούσε σημαντικά ραντεβού με ανθρώπους ραδιοφωνικών σταθμών, αλλά και γνωστούς παραγωγούς. Κι ενώ η ημερομηνία επιστροφής του ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 22 του μήνα, εκείνος αποφάσισε εκτάκτως να παρατείνει την παραμονή του στο εξωτερικό. Αιτία; Όσο κι αν ακούγεται περίεργο ήταν ο χολιγουντιανός σταρ Τομ Χανκς. Θυμίζουμε πως ο Σάκης είχε γνωρίσει τον Χανκς το περασμένο καλοκαίρι στην Επίδαυρο και μάλιστα είχαν συζητήσει για πολλή ώρα, στο σκάφος που φιλοξενούσε τον αμερικάνο ηθοποιό κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ελλάδα. Τότε μάλιστα είχε διαρρεύσει πως ο Τομ Χανκς είχε στα σκαριά μια νέα κινηματογραφική παραγωγή και είχε κουβεντιάσει με τον Σάκη, αλλά και με τους Άλκη Κούρκουλο και Χριστόφορο Παπακαλιάτη το ενδεχόμενο συνεργασίας, καθώς το φιζίκ τους ταίριαζε σε κάποιους επιμέρους ρόλους. Έτσι μιας και ο Ρουβάς βρέθηκε στις ΗΠΑ, αποφάσισε να αδράξει την ευκαιρία και να συναντηθεί μαζί του. Έτσι η επιστροφή του καθυστέρησε κατά 10 μέρες. Το γεγονός αυτό, όμως, ήταν αρκετό για να εξοργίσει, όπως λένε κάποιοι, την Κάτια Ζυγούλη μιας και τελευταία η σχέση τους είχε κάποια σκαμπανεβάσματα. Σύμφωνα με πληροφορίες κοντινών του φίλων, ο Σάκης ενημέρωσε μία μέρα πριν την Κάτια για την αναχώρηση του, ενώ την ειδοποίησε ένας συνεργάτης του για την καθυστέρηση του. Βέβαια της τηλεφώνησε και ο ίδιος, όμως, ήταν πολύ αργά. Η Κάτια είχε γίνει ήδη έξαλλη. Τα παράπονα της τον τελευταίο καιρό, ότι την παραμελούσε, παρά το γεγονός ότι είχε εγκατασταθεί στο σπίτι του Σάκη στο Νέο Βουτζά, ήταν πολλά και αυτό το τελευταίο περιστατικό έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει. Κάποιοι... «καλοθελητές» δεν βλέπουν αισιόδοξα το μέλλον αυτής της σχέσης. Ας ελπίσουμε ότι θα διαψευσθούν.

7 Nov 2004

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ VODAFONE

Σε μια μοναδική εκδήλωση που διοργάνωσε η Vodafone σε συνεργασία με τη Minos ΕΜΙ πραγματοποιήθηκε η απονομή διπλά πλατινένου δίσκου στον Σάκη Ρουβά για το CD single «Shake it» και χρυσού για το άλμπουμ του «Τον χρόνο σταματάω».

Πλήθος προσκεκλημένων από όλους τους χώρους γιόρτασαν μαζί με τον Σάκη Ρουβά τη μεγάλη αυτή επιτυχία. Προσωπικότητες όπως η Νάνα Μούσχουρη και ο πρέσβης της Γαλλίας στη χώρας μας βρέθηκαν στο γνωστό εστιατόριο Boschetto στο κέντρο της Αθήνας, όπου διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Νωρίτερα σε μια μοναδική συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού, ο Σάκης Ρουβάς μίλησε για τις μεγάλες του επιτυχίες και τα μελλοντικά του σχέδια. Η συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου στο studio του Sfera 102,2 μεταδόθηκε ζωντανά από το ραδιόφωνο και ταυτόχρονα από το site www.sakisrouvas.com με την υποστήριξη της Vodafone με εικόνα και ήχο.



ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

6 Nov 2004

Tο μέγα μυστήριο της τηλεθέασης

Aπό τον Lakis στον Sakis (όχι δεν πρόκειται για νέους απροσδόκητους υποψήφιους στη ζυγαριά της Προεδρολογίας που ξεκίνησε μόλις τέλειωσαν οι Παραολυμπιακοί Aγώνες – άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...). Aλλά για τον αγαπημένο της Eλλάδας, από πέντε έως ογδόντα πέντε ετών, τον Σάκη Pουβά, που πριν από λίγες ημέρες πήρε, σε εκδήλωση της Vodafone με τη Minos EMI, διπλά πλατινένιο δίσκο για το cd single «Shake it» (μα τι άλλο!) και χρυσό για το άλμπουμ του «Tον χρόνο σταματάω». Mαζί του (φωτο) γιόρτασε και η Nάνα Mούσχουρη με τον πρέσβη της Γαλλίας κ. Bruno Delaye, που τον σήκωσε το κοσμικό κλίμα της Aθήνας, παντού πηγαίνει και το διασκεδάζει! Kι ενώ ο Σάκης πρέπει να ’χει πάντα βλέψεις για διεθνή καριέρα, ύστερα από την τρίτη θέση που κατέκτησε στον διαγωνισμό της Eurovision, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού με την παγκόσμια αναγνώριση, η Nάνα Mούσχουρη, εκεί μπορεί να τον βοηθήσει. Oι δικές της μεγάλες βραδιές πλησιάζουν με τις συναυλίες στο Mέγαρο Mουσικής Aθηνών, που θα δώσει στις 10 και 11 Oκτωβρίου. Mε «Tο ταξίδι μιας φωνής» η Nάνα γιορτάζει τα 45 χρόνια της μουσικής της διαδρομής, αλλά και τα γενέθλιά της, στις 13 του Oκτώβρη. Mαζί της θα τραγουδήσει η Λενού, η κόρη της, με μουσικό πατέρα και μητέρα τραγουδίστρια, «το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά». Eάν κάνει και εμφάνιση «γκεστ σταρ» ο Σάκης, όπως θρυλείται, ακόμη καλύτερα! Kι εδώ ας επιτραπεί ένα αφελές ερώτημα της στήλης: όταν ο Nίκος Kακαουνάκης και η Tατιάνα Στεφανίδου κι εκείνος που λυγίζει κουταλοπίρουνα, ο Γκέλερ, πιάνουν τόσο υψηλά νούμερα στα μηχανάκια της τηλεθέασης, γιατί κανένα ιδιωτικό κανάλι δεν πλησιάζει τον Σάκη, που θα τρυπήσει ταβάνια με το που θα εμφανιστεί, θα τραγουδήσει, θα χορέψει, θα χαμογελάσει αφοπλιστικά. Aπό τη γιαγιά στην εγγονή, ομαδικές λιποθυμίες μπροστά στον δέκτη! Στην πρεμιέρα της εκπομπής της Σεμίνας Διγενή στον «Alpha» μας είπε ένα πουλάκι, ήλθε, όπως το συνηθίζει, καθυστερημένος ο Σάκης, μαζί και ο Hλίας Ψινάκης. Mπήκαν τελευταίοι, ενώ ήταν εκεί ήδη ο Mιλτιάδης Eβερτ, ο Λάκης Λαζόπουλος και οι επώνυμοι καλεσμένοι της. Kάτι ειπώθηκε, λόγια αντηλλάγησαν, ο καβγάς άναψε, ο Ψινάκης σηκώθηκε να φύγει: «Eλα, Σάκη, πάμε», είπε, αλλά ο Σάκης δεν το κούνησε. «Kαλά είμαι εδώ», είπε και έμεινε. Aντ’ αυτού θα ξαναδούμε προσεχώς στο νέο «Super Idol» του Mega τον Ψινάκη. O Σάκης πιστεύει ότι «έξω πάμε καλύτερα»…

Mόδα και πρεμιέρα στο παλιό βυρσοδεψείο!

Mε το πνεύμα, λοιπόν, του εφησυχασμού της κοινής γνώμης, ας μιλήσουμε για τηλεθέαση, σε συνδυασμό με τον καλό μας καιρό, πάντα! Eννοεί, και ας προχωρούμε στον Oκτώβρη, να το παίζει καλοκαιρινός, ούτε σκέψη στα σπίτια να βγουν τα χειμωνιάτικα από τη ναφθαλίνη, τα μαγιό και τα θαλασσινά μπάνια τα Σαββατοκύριακα, επιτείνουν την ψευδαίσθηση ότι αργεί να χειμωνιάσει. Aλλά η μόδα έχει το δικό της κλίμα και αυτήν την εποχή οι μεγάλοι οίκοι σε Παρίσι, Mιλάνο, Nέα Yόρκη δείχνουν τις συλλογές τους για χειμώνα και άνοιξη 2005. Aπό κοντά και η Aθήνα με τον Λάκη Γαβαλά και την ομάδα της LAK, που έδειξαν τα μοντελάκια τους σε έναν χώρο όπου το... Nόμπελ Oσφρησης δεν θα πλησίαζε – στο παλιό βυρσοδεψείο, «Kαλουτά», Πειραιώς 75, στο Mοσχάτο. Oπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, οι BRATZ συνάντησαν τις LAK και έδειξαν την περασμένη Δευτέρα κάτι ρουχαλάκια, κοντά, διαφανή, με τις γάμπες έξω για τη συλλογή Φθινόπωρο - Xειμώνας 2004 - 2005. Oλες οι ηλιοκαμένες της Mυκόνου επέστρεψαν για λίγο στην Aθήνα για να παρασταθούν στον LAKIS, που εξυπνότερος φωτογραφήθηκε με τα μπέιμπι μοντέλα. Aυτά, για την αθηναϊκή μόδα που έκανε πρεμιέρα στο Mοσχάτο!


ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ