30 Sept 2003

O Σάκης Ρουβάς στα pits της Φεράρι

Ο Σάκης Ρουβάς, το πρόσωπο με το οποίο η Vodafone έχει επιλέξει να συνδέσει το όνομά της, ήταν παρών σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα του Σεπτεμβρίου. Ο star της ελληνικής μουσικής σκηνής, ο οποίος έχει υπάρξει επιτυχημένος αθλητής στίβου, είχε την ευκαιρία να εκδηλώσει για ακόμα μια φορά την αγάπη του για το χώρο του αθλητισμού.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου βρέθηκε στο Παρίσι, όπου παρακολούθησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου. Στο Stade de France παρακολούθησε την προσπάθεια του Περικλή Ιακωβάκη και των υπολοίπων αθλητών της εθνικής ομάδας στίβου, χορηγός των οποίων είναι η Vodafone, και πανηγύρισε με τους υπόλοιπους Έλληνες για τις μεγάλες επιτυχίες των αθλητών μας στην κορυφαία αυτή αθλητική διοργάνωση.

Μερικές μέρες αργότερα βρέθηκε στην Mόντσα - προσκεκλημένος της Vodafone - για να νιώσει από κοντά την αδρεναλίνη που μόνο ένα γκραν πρι μπορεί να προσφέρει! Στη διάσημη αυτή πίστα της F1, όπου πραγματοποιήθηκε ο πιο συναρπαστικός αγώνας της φετινής περιόδου, ο πρωταγωνιστής της νέας διαφημιστικής καμπάνιας του Vodafone live! στην Ελλάδα είχε την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά τον Μίκαελ Σουμάχερ.
Δήλωσε πραγματικά ενθουσιασμένος για αυτή τη γνωριμία και έδειχνε να απολαμβάνει κάθε στιγμή της φιλοξενίας που του επεφύλαξε η Vodafone, καθώς και το φιλικό κλίμα που αναπτύχθηκε μεταξύ των δύο "πρωταγωνιστών" του Vodafone live!. Δεν έχασε μάλιστα την ευκαιρία να φωτογραφηθεί στο αυτοκίνητο του μεγάλου οδηγού της Φεράρι.

Το Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου, πήγε στα αυτοκίνητα φιλοξενίας της Φεράρι, όπου είχε συγκεντρωθεί πολύς κόσμος που είχε ενημερωθεί ότι θα ήταν εκεί ο μεγαλύτερος Έλληνας pop star και φωτογραφήθηκε με τους Έλληνες και ξένους θαυμαστές του. Σαφώς και δεν έλειψαν τα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια, τα οποία έσπευσαν να απαθανατίσουν τις στιγμές που έζησε ο Σάκης Ρουβάς στα pits της Φεράρι. Επίσης, δοκίμασε τις ικανότητές του στη F1, οδηγώντας το Ferrari Test Track, το οποίο είχε διαμορφωθεί αποκλειστικά για εκείνον από τους ανθρώπους της Vodafone.

Την επομένη, ο Σάκης Ρουβάς, μέσα σε κλίμα πραγματικά εορταστικό, παρακολούθησε την κούρσα της ομάδας F1 της Φεράρι, η οποία αποτελεί μια από τις παγκόσμιες χορηγίες του Ομίλου Vodafone. Η νίκη της Φεράρι του έδωσε τη δυνατότητα να ζήσει την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε και να δει από κοντά τους πανηγυρισμούς των περισσότερων από 100.000 τιφόζι που έμειναν στην πίστα μην μπορώντας να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους για σχεδόν δύο ώρες μετά τον τερματισμό!

Την Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου, ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε στο Manchester για να παρακολουθήσει τον αγώνα ανάμεσα στην Manchester United και τον Παναθηναϊκό. Λίγο πριν αναχωρήσει για την Ελλάδα επισκέφθηκε το μουσείο της ομάδας, όπου θαύμασε τα τρόπαια που έχει κερδίσει ο μεγάλος αυτός σύλλογος από την ίδρυσή του ως σήμερα και είδε φωτογραφίες "θρύλων" του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Όπως είπε κι ο ίδιος, κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα, τα μεγάλα αυτά αθλητικά γεγονότα του δίνουν την ευκαιρία όχι μόνο να παρακολουθήσει τους αγώνες, αλλά και να ενθαρρύνει παλιούς συναθλητές και φίλους του. Με την ευκαιρία των χορηγιών της Vodafone σκοπεύει να παρακολουθήσει κι άλλα μεγάλα διεθνή αθλητικά γεγονότα, υποστηρίζοντας έτσι τις ελληνικές ομάδες και μένοντας κοντά στον αθλητισμό, που τόσο αγαπάει.

1 Sept 2003

Αγκαλιά με το μετάλλιο

Η Μανιάνι, μετά τη νίκη της πανηγύρισε τρελά, με τον αδερφό της, Ελβις, που είχε έρθει στη γαλλική πρωτεύουσα ειδικά για τη διοργάνωση, και τον προπονητή της Βασίλη Κοκκόλη, τον προπονητή που έχει δουλέψει με όλες τις μεγάλες μορφές του ακοντισμού στη χώρα μας, από την Αννα Βερούλη και τη Σοφία Σακοράφα, μέχρι τώρα με τη Μανιάνι. Στην εξέδρα του «Σταντ ντε Φρανς» ήταν και ο Σάκης Ρουβάς, που συνεχάρη την Ελληνίδα πρωταθλήτρια. Ο Ρουβάς είναι στη Γαλλία για να προωθήσει το cd του, που διαφημίζεται πολύ συχνά σε ορισμένα γαλλικά κανάλια. Την επιτυχία της Μιρέλας πανηγύρισαν ανεμίζοντας τις ελληνικές σημαίες και δεκάδες Ελληνες φίλαθλοι, που ήταν το Σάββατο στο μεγάλο στάδιο του Παρισιού.

Επίσης ο Σάκης παρεβρέθηκε στις εξέδρες του Ολντ Τράφορντ στις 13/9/2003, καθώς αποδέχθηκε την πρόσκληση εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, για να παρακολουθήσει τον αγώνα Παναθηναϊκού - Μάντσεστερ Γιουναιτεντ.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ