8 May 2003

SAKIS LIVE IN TOWN!!!

Μετά από τη συνεργασία της Vodafone με διεθνή αστέρια, όπως τον David Beckham και τον Michael Schumacher, η Vodafone στην Ελλάδα επέλεξε να συνεργαστεί με τον Σάκη Ρουβά. Η συγκεκριμένη απόφαση βασίστηκε τόσο στις κορυφαίες καλλιτεχνικές του επιδόσεις, όσο και στην απήχηση που έχει με το στυλ του στο ευρύ κοινό. ’λλωστε, ο Σάκης Ρουβάς έχει την σπάνια ικανότητα να απευθύνεται σε ένα πλήθος ανθρώπων και να προκαλεί τον θαυμασμό τους, ανεξάρτητα από ηλικία και φύλο, γεγονός που τον καθιστά ιδανικό για τη σύνδεση του ονόματός του με το αντίστοιχο της Vodafone.

Η υποστήριξη της Vodafone στον κορυφαίο αυτόν Έλληνα καλλιτέχνη πρόκειται να εκδηλωθεί με μια ποικιλία γεγονότων και ενεργειών, ξεκινώντας από τη μεγάλη συναυλία του Σάκη Ρουβά, με μότο 'Sakis live in town', που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 11 Μαΐου στο Palais des Sports στη Θεσσαλονίκη.

Η Vodafone θα προσφέρει τη δυνατότητα σε έναν τυχερό συνδρομητή να γνωρίσει από κοντά το είδωλο χιλιάδων φίλων της ελληνικής ποπ μουσικής, να φωτογραφηθεί μαζί του και - φυσικά - να παρακολουθήσει τη μεγάλη συναυλία της 11ης Μαΐου εντελώς δωρεάν. Επιπλέον, εκατοντάδες άλλοι θαυμαστές του Σάκη Ρουβά θα κερδίσουν μπλουζάκια με την πρωτότυπη υπογραφή του καλλιτέχνη ή με το λογότυπό του, καθώς και δωρεάν εισιτήρια για τη συναυλία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι συνδρομητές Vodafone είναι να στείλουν κενό SMS στο 1470 (χρέωση: 0,30Ευρώ/SMS) μέχρι και τις 8 Μαΐου και να λάβουν μέρος στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαΐου.