21 Apr 2003

Η Μούσχουρη στα «Αρίων»

Η Νάνα Μούσχουρη θα τιμηθεί στη φετινή δεύτερη απονομή των μουσικών βραβείων «Αρίων» που διοργανώνουν το ΜΕΓΚΑ και η IFPI. Την εκδήλωση, που θα προβάλει σήμερα απευθείας (21.00) από το Fever το ΜΕΓΚΑ, θα παρουσιάσουν και πάλι η Μαρία Μπακοδήμου με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Με αρκετές... ατέλειες ακόμα, οι οποίες αναμένεται κάθε χρονιά να ελαχιστοποιούνται, τα μουσικά βραβεία «Αρίων» χωρίζονται σε 24 κατηγορίες. Τη σκηνοθεσία της βραδιάς έχει αναλάβει ο Γιάννης Μαράκης, τα σκηνικά έχει επιμεληθεί ο Γιάννης Βάμβουρας και τα κείμενα ο Μάνος Ψιστάκης. Τις χορογραφίες υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ θα τραγουδήσουν οι: Αννα Βίσση, Σάκης Ρουβάς, Πασχάλης Τερζής, Αντώνης Ρέμος, Ελλη Πασπαλά, Μπλε, ΟΝΕ, Βαλάντης, Μιχάλης Χατζηγιάννης και Γιώργος Τσαλίκης.

Τα βραβεία θα απονείμουν γνωστά πρόσωπα από το χώρο της πολιτικής (Ευάγγελος Βενιζέλος, Πέτρος Ευθυμίου), της δημοσιογραφίας (Νίκος Χατζηνικολάου, Γιώργος Παπαδάκης, Ελενα Κατρίτση, Μαρία Καρχιλάκη, Λίζα Δουκακάρου) αλλά και της μουσικής, του θεάτρου και της τηλεόρασης (Νάνα Μούσχουρη, Καίτη Γκρέυ, Νίκος Πορτοκάλογλου, Ευγένιος Σπαθάρης, Αλέξανδρος Ρήγας, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Ρίκα Βαγιάννη, Γρηγόρης Αρναούτογλου κ.ά.)



ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

No comments:

Post a Comment